Új hozzászólás Aktív témák
-
hupisom1
tag
https://www.youtube.com/watch?v=mz5qH2vuOqs
Nem kell beleolvasnom sehová
majd ha lesz 2db kártyád ami egyforma konfigban , ugyanazon játék alatt , láthatóan szebben futtatja a GTA akármennyit , mert te +2gb rammal feltekered a holdra a textúrát , na akkor lehet tanácsokat adni .... addig ezt meséd be magadnak hogy + 5000ft ot megér a 4gb os
-
Devas
őstag
Nekem szimpatikusabb a 2 gigás 460-as, mint a 4 gigás 460, mivel feltételezhetően ilyen visszafogott teljesítményű kártyát azok vesznek, akik feltételezem egy kis felbontású (HD) kijelzőn játszogatnak. Oda pedig kicsit overkill-nek érzem a 4 gigát. Full HD-ra azért már inkább 1050 Ti-tól felfelé érdemesebb nézelődni. A kis 460-nak hiába van 4 giga VRAM-ja, maga a teljesítménye miatt kicsit köhécselni fog pár játékban. Még lehet megbirizgálva is. Szóval meggondolandó egy LFC freesync kijelzőt behúzni még mellé. Annyira kevés fullHD-ra a teljesítménye, hogy néhány játékban egy i3 társaságában még CPU limitet sem lehet csinálni vele minimum grafikán. Szóval én csak 45 FPS körül freesync-el megtámogatva tudok neki létjogosultságot elképzelni.
-
Raymond
titán
"De hogy tudsz ilyen hülyesèget irni? Venne a fene szar 2 gigàs 1050et, a ti-t màr talàn, de akkor is inkàbb 470."
Mert ez van. Nem akarom a 470-et idekeverni ket okbol - nem 75W TDP es 180EUR-nal kezdodik. Ez mar nagyon odebb van a kis kartyaktol. Lattad a tesztet amit linkeltem? Van par masik is a neten. Par dolog lejon belole:
1) eleg sok helyen nem hoz semmit a 4GB a 2GB helyett az RX460-nal, pedig a jatekok magas beallitasokon voltak tesztelve. ez arra mutat hogy a GPU nem eleg, hiaba adsz neki RAM-ot, nem tud vele mit kezdeni
2) az a "szar 2 gigas 1050" sok jatekban gyorsabb mint a 4GB RX 460
3) az arazas a fo problema mint mar irtam. a sima 2GB RX460 kartyakat 110-120EUR korul kinaljak, ez egyszeruen rohej, a 4GB valtozatok mar a 140EUR korul vannak ami szinten tul sok ha mar 150EUR-ert kapsz egy sokkal gyorsabb 1050Ti-t.Most neztem a kinalatot es ugy latszik egyetlen gyarto van per pillanat aki erre ra is jott es meg is merte lepni amit meg kellett - Gigabyte. A Windforce OC 4GB kartyajukat elkezdtek 120EUR-ert kinalni, na ez van kb abban az arban ami vallalhato, a tobbi egyszeruen rohej. GOndolom nem a Giga az egyetlen aki tudja mi a dolga de a tobbiek kivarjak a karacsonyi szezon veget, hatha eladjak ami van tularazva is.
-
Raymond
titán
"az nvidia huszàroktol"
Ja igen
9500Pro -> 9800 -> 1950XTX -> 4850 -> 6850 -> 750Ti -> 380X
Es igen, ha felvakon fanboy szemszogbol nezed akkor persze ez nem tunik fel, meg hat szovegolvasas es ertelmezes se art, de sajnos az van hogy az RX460 a mostani aran es teljesitmenyevel ertelmetlen. Aki megveszi annak valjon egeszsegere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest