- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Az oké, de ne feledd, hogy egyre több a kínai belterjesztett készülék egyedi szoftverrel. (Sőt már nem is kell külön rendelni, hála a Prestigionak, Navonnak és társainak, akik behozatják hazánkba.)
Linuxra nincs vírus? De van és nem is kevés. (PcWorld 2015 január.) Persze hogy mennyit nyomnak a latba, mint már említettem, hogy nem csak a hibák száma számít, hanem többet mond a helyzet súlyossága, az megint más. Amúgy meg a kernele Linuxra épül, amit építenek rá, az a veszélyes.
Indexes cikk? Nem, csak az volt a legelső, amit megtaláltam. De akkor: PcWorld 2015 január. -
nyíltnál/nyíltabbnál igen korán is megérkezhet a javítás
Ez kegyetlenül vicces az elmúlt év opensource termését tekintve. A Shellshocknál is rendkívül gyorsan érkezett a javítás. 1989 óta. Úgyhogy hiába érkezhet, nem fog. Akkora mennyiségű programkódot kell karbantartani (és a kód hosszúságával exponenciálisan nő a komplexitása), hogy lehetetlen minden hibát időben észrevenni.
Nem kellene túlmisztifikálni az opensourcet, nem hiszek benne, hogy ebben a tekintetben bármelyik jobb lenne a másiknál.
-
Pearce
aktív tag
"A zárt rendszernél probléma, hogy a rendszer gyártójára vagy utalva a hibajavítással, míg egy nyíltnál/nyíltabbnál igen korán is megérkezhet a javítás, "
Igen, hát nagyon látni, hogy a Google milyen bazi gyorsan foltozza be a hibákat.
/lesz*rjuk a hibákat, jöhet a következő főverzió/
-
janeszgol
félisten
Biztonsági hiba és biztonsági hiba között is van különbség. Meg ki az a hülye, aki bekapcsolt BT-vel mászkál? Annak úgy kell. (Tudom, BT-s füles, de az idióta, aki ezt használja, de ez szvsz.)
Plusz Xiaomi kártevő botrány? Nekem volt egy Navon 400-am, mikor bejelentkeztem az MS fiókomba (hormail), megtagadta a belépést és küldte is a gmailemre az értesítést. (Taiwani IP, pedig nem voltam külföldön.)Hozzá teszem, én csak WP-n utalok már és csak IE-ből. Tehát appot nem használok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest