- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Az oké, de ne feledd, hogy egyre több a kínai belterjesztett készülék egyedi szoftverrel. (Sőt már nem is kell külön rendelni, hála a Prestigionak, Navonnak és társainak, akik behozatják hazánkba.)
Linuxra nincs vírus? De van és nem is kevés. (PcWorld 2015 január.) Persze hogy mennyit nyomnak a latba, mint már említettem, hogy nem csak a hibák száma számít, hanem többet mond a helyzet súlyossága, az megint más. Amúgy meg a kernele Linuxra épül, amit építenek rá, az a veszélyes.
Indexes cikk? Nem, csak az volt a legelső, amit megtaláltam. De akkor: PcWorld 2015 január. -
janeszgol
félisten
De természetesen senkit nem akartam megbántani. Mindenki eldönti, miben és mennyire bízik.
Nekem a WP-ben a biztonsága tetszik. Ha nem marad biztonságos, nem fogom használni bankolásra. (Sőt akkor lehet sehogy se, mert bevallom, egy 40k-s droid gyorsabb, mint egy 40k-s WP. Én legalábbis így tapasztaltam. Plusz a WP mobilok nagy selejtaránnyal lehetnek. Bár a szervizükkel eddig nem volt gond.)Crytec210: Bocsánat, gondoltam a BT-s fülesekre. De ma nyitott BT-vel rohangálni olyan, mint nyitott zsebbel mászkálni. Minek zárjam be, ha bármikor előkaphatom a mobilom. Nem biztos, hogy megéri.
De a nyitott BT (nyitott zseb) helyzetfüggő. Ha kamionozol, ülsz egy irodában, akkor okés. -
janeszgol
félisten
Biztonsági hiba és biztonsági hiba között is van különbség. Meg ki az a hülye, aki bekapcsolt BT-vel mászkál? Annak úgy kell. (Tudom, BT-s füles, de az idióta, aki ezt használja, de ez szvsz.)
Plusz Xiaomi kártevő botrány? Nekem volt egy Navon 400-am, mikor bejelentkeztem az MS fiókomba (hormail), megtagadta a belépést és küldte is a gmailemre az értesítést. (Taiwani IP, pedig nem voltam külföldön.)Hozzá teszem, én csak WP-n utalok már és csak IE-ből. Tehát appot nem használok rá.
-
janeszgol
félisten
Egyáltalán nem magas az a labda. Ahogy írták alattatok, zárt rendszer. Nincs ár vírus. (Gyakorlatilag is 0%.)
Most lehet jönni a Play-jel, de éppen a múlt hónapban derült ki, hogy Egy népszerű app vírusos.A Google nem ellenőrzi a palyt. Ráadásul tavaly decemberben Kínában újra elérhető a Play, szóval gondolhatjátok mi lesz ebből. Sőt mondok még valamit. Ha ellenőrzi is, egyszer teszi meg. Tehát én felteszek egy OTP alkalmazást, vírusmentesen. Tételezzük fel, hogy én írtam. Majd egy frissítéssel hozzáteszek egy férget. Senki nem fogja ellenőrizni. Az Apple a frissítéseket is átvizsgálja.
Még hogy magas labda. Ja a hülyéknek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Lenovo / SK Hynix 512GB M.2 NVME SSD 0 perces
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest