- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- LTE frekvenciák
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Én ebben a topicban mindig csak azt állítottam, hogy egyik platform sem biztonságosabb a másiknál, erre Te előjöttél a shellshock-kal, a másik fórumtárs azzal, hogy véleménye szerint a WP mindegyiknél biztonságosabb és catroot még mindig nem is érti a mondanivalóm lényegét.
catroot: érdekes, évek óta droidozom, nem voltam, vagyok vírusos - legalábbis a jelenleg elérhető információim szerint és ez igaz a droidot használó ismerőseimre is. Vannak lehetőségek arra, hogy az ember ezt kivédje és nem is túl bonyolultak, nem kell hozzá biztonsági szakembernek lenni.
-
Nagyon kétlem, hogy ebbe az irányba kéne elmennünk, de ha már megemlítetted, olvasd el a Logouton a shellshockos írást, mielőtt hülyeségeket beszélsz, másrészt nekem úgy rémlik, mintha nemrég olyan hibát fedeztek volna fel a Windows-ban, amely mindegyiket érinti.
alkatraz: ez sem egészen így van, ha emlékeim nem csalnak...
-
bepken
veterán
nem egészen...
"Like any upgrade to a new platform, not every phone will upgrade or support all possible Windows 10 features, and certain features and experiences will require more advanced future hardware. Our goal is for the majority of the Lumia phones running Windows Phone 8 and 8.1 to join the Windows ecosystem along with an expected hundreds of millions of PCs, tablets and other devices running the next generation of Windows." - forrás: lumiaconversations
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Dell Latitude 5500 8.gen-i5/16GB RAM/256SSD/WIN11/GARANCIA
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő