- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Én ebben a topicban mindig csak azt állítottam, hogy egyik platform sem biztonságosabb a másiknál, erre Te előjöttél a shellshock-kal, a másik fórumtárs azzal, hogy véleménye szerint a WP mindegyiknél biztonságosabb és catroot még mindig nem is érti a mondanivalóm lényegét.
catroot: érdekes, évek óta droidozom, nem voltam, vagyok vírusos - legalábbis a jelenleg elérhető információim szerint és ez igaz a droidot használó ismerőseimre is. Vannak lehetőségek arra, hogy az ember ezt kivédje és nem is túl bonyolultak, nem kell hozzá biztonsági szakembernek lenni.
-
Nagyon kétlem, hogy ebbe az irányba kéne elmennünk, de ha már megemlítetted, olvasd el a Logouton a shellshockos írást, mielőtt hülyeségeket beszélsz, másrészt nekem úgy rémlik, mintha nemrég olyan hibát fedeztek volna fel a Windows-ban, amely mindegyiket érinti.
alkatraz: ez sem egészen így van, ha emlékeim nem csalnak...
-
bepken
veterán
nem egészen...
"Like any upgrade to a new platform, not every phone will upgrade or support all possible Windows 10 features, and certain features and experiences will require more advanced future hardware. Our goal is for the majority of the Lumia phones running Windows Phone 8 and 8.1 to join the Windows ecosystem along with an expected hundreds of millions of PCs, tablets and other devices running the next generation of Windows." - forrás: lumiaconversations
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest