- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djgeg
őstag
10-edszerre kezdtem újra és kb az 5 dobozból dobta... Szerintem csak "életem mákja" ... CS:GO ban is nyitottam vagy 3 ládát abból az egyikben egy 150 EUR értékű kés volt
(el is adtam gyorsan jól jött az játékokra).... Ilyen téren makker vagyok, ezen kívül ez a játék még mindig egy szenvedés szimulátor tamagochi módra
-
djgeg
őstag
Dobni is dobhatja az uzsi doboz... Nekem dobott is egyet.... De nem nagy cucc. A HP ja nem nő vissza vagy javítható...egy adott szinthez lehet csak rendelni és csak ott gyűjti be a cuomókat... Kéne vagy 10 hogy haszna legyen, de nem is javítható vagy nem gyógyul, hogy nagyon támadások ellen használhassam.
-
djgeg
őstag
Adtam még egy esélyt ennek a gamenek... Alakulgat .... Annyira, hogy egy Mr Handy-t is kaptam dobozból!.... Makker barom vagyok xD
ui.: Annak a szemétnek viszont nem nő vissza a HP ja... :|(és nincs is neki sok)
-
-
djgeg
őstag
Ez a játék egy kalap .... sz@r..... Komolyan nevetséges.
Nexus 5 ömön akadozik.... kifagy.... Ez még a kisebbik gond, de még nevetséges maga a játék is... Nem tudom engem szivat e direkt ez a fostalicska.... de egyszerűen 10 ből 8 szor Fail a nyomoronc RUSH, volt hogy egymás után 10 ből 10-szer FAIL volt az egész nyomorult vault lángokban állt... miközben 50% alatt volt az esély.... NEVETSÉGES....
Ezek mellet 5 percenként nézegessek rá mert annyira nyomi, hogy nem bír ki pár órát?
Szarakodjon ezzel akinek 6 anyja van...Nevetségesen gyenge lett. Fogalmam sincs, hogy mennyi erőforrást fogyaszt a szoba, az ember, nem lehet kalkulálni.... ember fejlesztésről már nem is beszélve....
Nevetségesen szar... ez a szenvedés szimulátor....
-
djgeg
őstag
"A legújabb Fallout játék mobilra készült,"
Pontosítanék... "A legújabb Fallout játék IOS-re készült,"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Renault, Dacia topik
- Kerékpársportok
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- One mobilszolgáltatások
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest