- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Hat nagyon nem. Remelem ez csak az also kategorias meizuknal kerdes, mert hiaba van fingerprint szenzor a telefonban, ha nincs andorid api szintu tamogatasa kb semmilyen program nem fogja tudni hasznalni es ez ugye csak a 6.0-tol jott. Abban egyetertek vele, hogy a 6.0 attol fuggetlenul nem nagy durranas, inkabb hivnam 5.2-nek, epp ezert nem kellene, hogy problema legyen a supporttal. Rossz PR, rossz PR.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Cathulhu
addikt
Egyszer kaptam az egyik europai sractol egy olyan visszajelzest, hogy az otletem jo, de sokaknak itt az angol csak 2nd language, es a staff baromira nem fogja megerteni mit akarok mondani (aztan modositotta a valaszat, a veget torolte). A vicc, hogy az angolomat en max eros kozepesnek tartom, es nagyon nem a 1st language nekem sem
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
Cathulhu
addikt
Igen, ezt mar jeleztek is a hivatalos forumon
Jo dolog ez a hivatalos feedback es bug report dolog, csak kivancsi vagyok mennyire fognak odafigyelni ra, vagy csak latszat az egesz
[ Szerkesztve ]
-
Lord Baelish
tag
Sajnos nem sikerült flashelni a globál verziót... Nem csinált semmit... Vki tudna esetleg segíteni ez ügyben?
Be lettek állítva a root jogok, más alkalmazásaimnál és mindig azt mondja h a kérdéses appok nem látják azt...
Másik kérdés, h tudnám törölni egyes rendszer (előre telepített) alkalmazást? -
Cathulhu
addikt
A kamera manual modja sokat javult, foleg a kezi szaturacio es feheregyensuly allitas miatt, de az auto mod meg mindig eleg gyenge, de ez mar egy nagyon jo lepes volt. Sotetedes utan jobban ki is probalom.
-
Joachim21
őstag
A támogatott frekvenciákat hol tudod ellenőrizni? Nekem egyenlőre az jön le a fórum hozzászólásaiból, hogy T-mobillal 4G képes bármelyik modell, de ott is figyelni kell, mert az A-s talán nem támogatja a 800-as LTE-t. Amit én találtam, az sok részinformáció, de hivatalosan a Meizu oldalán nem találtam meg ezt a ROm szerinti kiosztást.
[ Szerkesztve ]
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
kbadam83
senior tag
De egyébként elképesztő, hogy a Samsung által ( az S6 szériában használt ) hardwerből mennyivel folyamatosabb, és gördülékenyebb rendszert lehet kihozni. Imádom, hogy nincs a sok sallang ( touchwiz ) program előre telepítve ( és nem a Skype stb. ) -re gondolok.
A gesztus vezérlés meg mérföldekkel jobban használható, és megvalósított mint akár az iOS-ben is. -
kbadam83
senior tag
A global verziós Meizu MX5 volt nálam ez előtt. A lengyel Meizu képviseletet kérdeztük, hogy miért csak a Flyme 4 van még a Flagship-re? Azt a választ kaptuk, hogy az A verziójú szoftvert fejlesztik folyamatosan, amint teljesen stabilnak ítélik meg a nemzetközi akkor kapja meg a Flyem 5-t. Időben azt nyilatkozták kb. 4 hónap még ;-)
Egyébként I verziós készülékre jelenleg nincs mód rá mókolni az A verziós sw-t!
[ Szerkesztve ]
-
Cathulhu
addikt
Megvarom az uj verziot a pro 5-re, annak nem latom ertelmet, hogy egy regi verzio hianyossagait irjam fel, holott lehet mar javitva is van, mindenesetre koszi a linket, kesobb jol jon majd. A lenyeg, hogy en olyan telefont szerettem volna vegre, ami csak van es mukodik, eleg volt a kokanyolasbol. Errol ami teszt volt, az aradozott, a flymet minden teszter ajnarozza, oszinten nem erre szamitottam, nem kicsit vagyok csalodott.
Az, hogy "csak" 3 eves, az nem mentseg, mivel olyan funkciok nem mukodnek benne, amik az alap android reszei evek ota. Ha csak erintetlenul hagynak a rendszer ezen reszeit, akkor mar nem lenne semmi baj, itt szandekos beletaknyolas esete all fenn
-
Cathulhu
addikt
Az egy dolog, hogy gusztustalan szine lett szegeny telefonnak, de a lekerekitett kijelzo miatt eleve joval kisebb az uveg. Ezt mondjuk mar a G2-nel megszoktam, de azt nem, hogy meg a joval kisebb uveg sem tapad fel rendesen, azt mar nem tudom megbocsajtani ennyi penzert... Vegig a perem menten latszik az a kb 3 mm szeles sav, ahol semmi tapadas nincs, max a kosz megy be ala. Az ilyet elturom egy 1-2 dollaros noname uvegtol, de nem egy 9 dollaros nillkintol...
-
tupacamaru
veterán
-
tupacamaru
veterán
-
tupacamaru
veterán
Kiváncsi vagyok hogy milyen postával küldik és hogy mennyi idő alatt lesz itt. Nekem a mási kiszemelt még ettől is nagyobb.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tupacamaru
veterán
Ha megérkezik írnál róla pár gondolatot. Képben van nálam is ez a telefon, mert 5"-nál nagyobb, fém készülékházas telót kersek.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
TTTotya
senior tag
Pontosan úgy ahogy Black&White kollega is mondta a mókolt "I"-n nem lesz OTA.
#132 Black&White: Igen a szállítást neked kell fizetni, erről tudtam, de én úgy gondolom, mivel az eredeti gyári meizumart.com megszűnt (ők Hong Kong -ból postáztak ÁFA és vámkezelés nélkül) és te képviselettől veszed, sztem csak a képviseletnek kell visszaküldeni (pl.: esetemben Franciaországba), de ebben nem vagyok biztos, hogy így is van.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A ma bemutatott csúcsphablet legnagyobb érdekessége, hogy az a híresen jól teljesítő Exynos 7420 lapkakészlet került bele, amit még csak Samsung zászlóshajókban láttunk.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest