- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Black&White #165 üzenetére
Így már átláthatóbb, neked is köszönöm!
Ezek szerint faluhelyen is lenne 4g a Pro 5-el, csak éppen nem tudja 800Mhz-et. -
törölt tag
válasz
Black&White #158 üzenetére
Telecom-os vagyok és falun élek, persze mozgok városban is de ez nyilván nem mérvadó ebben az esetben, alapvetően az OTA frissítés illetve a magyar nyelv lenne fontosabb, mondjuk a jelenlegi Samsung S6 kitűnően teszi a dolgát 4g-n a faluban is.
-
bozont
veterán
válasz
Black&White #156 üzenetére
Nem pont a vodának jó a 3g lefedettsége? Mert akkor nem aggódnék annyira.
-
bozont
veterán
válasz
Black&White #144 üzenetére
Onnan rendeltem, mivel ők hivatalos eladók. Remélem még idén megérkezik.
-
bozont
veterán
válasz
Black&White #139 üzenetére
Akkor biztos így van, nekem nem igazán megy a kínai.
Ez mondjuk egy nagy mínusz pont, legalább is részemről.
-
bozont
veterán
válasz
Black&White #137 üzenetére
Ezt fórumokon írták? Csak mert pl hivatalosan az Xperia SP-nél is csak Fat32-t írnak támogatottnak, de probléma nélkül működik az exFat is.
-
TTTotya
senior tag
válasz
Black&White #130 üzenetére
Bocs, nem is azért szóltam határozottan vissza, csak azért, mert érdemes odafigyelni.
Amikor az MX5-öt elkezdték árulni akkor a gearbest azt állította, hogy ők hivatalos Meizu partner (erről épp csak a meizu nem tudott). A-s firmware-rel árulták International-ként a belpiacos telóikat, utána meg kitették a weblapra. hogy a kedves user-ek jobb ha nem frissítik a firmware-t, mert az angolon meg a kínain kívül elveszítik az összes egyéb nyelvet.
-
TTTotya
senior tag
válasz
Black&White #128 üzenetére
Ezek a hivatalos Meizu forgalmazók. Akiket te írtál egyik sem az.
A kettő EU-s akiket linkeltem, nem csak belföldre szállít. Én pl. a franciáktól vettem, de Angliában élek. Érdemes lenne őket megkérdezni, hogy elküldik-e M.o -ra, ha hivatalosat akarsz.
Vagy egy másik lehetőségként megvárod míg a Meizu elkezdi árulni az amazonon. Ez kb.2 héttel azután szokott lenni, hogy hivatalos források elkezdik a terjesztést.
-
TTTotya
senior tag
válasz
Black&White #125 üzenetére
Tudja mindegyik, csak a kínai belpiacos készülékekben le van korlátozva szoftveresen. Ha valaki C vagy U firmware (ezek a kínai belpiacos firmware-k) variánssal vesz telót, annak csak a 3G fog menni alapból. Le kell cserélni minimum A-ra ami az univerzális csak akkor bukta a nyelveket az angolon és kínain kívül. Fel lehet tenni az I (international-t) is, de az már komolyabb belenyúlással jár és nincs többé OTA frissítés sem. A hivatalos garancia Kínán kívül csak a hivatalosan I-vel kiadott készülékek(ellenőrzik IMEI alapján) és hivatalos Meizu partnertől származó számla esetén van.
Minden más forrásból beszerzett készüléket szürke importnak tekintenek és nem javítanak ingyen vagy pénzért sem. Az egyéb online boltok szerviz hátterét meg inkább hagyjuk.
-
TTTotya
senior tag
válasz
Black&White #123 üzenetére
Hivatalos garancia Kínán kívül+ Google alkalmazások+ Nyelvtámogatás a kínain és az angolon felül+ ÁFA és vám rendezve+ a Kínán kívüli frekvenciasávok is fel vannak oldva a készüléken (tehát van 4G)
(ezt mondjuk az eddigi készülékeken az univerzális firmware telepítésével is meg lehetett csinálni kisebb-nagyobb sikerrel) -
doki13
aktív tag
válasz
Black&White #120 üzenetére
Az fasza,mert falun lakom...
-
doki13
aktív tag
válasz
Black&White #118 üzenetére
Ez sem tud 800 at?
-
Black&White
addikt
válasz
Black&White #13 üzenetére
TD-LTE (band 38/39/40/41)
FDD-LTE (band 1/3/7)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- World of Tanks - MMO
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest