- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTTotya
senior tag
Pontosan úgy ahogy Black&White kollega is mondta a mókolt "I"-n nem lesz OTA.
#132 Black&White: Igen a szállítást neked kell fizetni, erről tudtam, de én úgy gondolom, mivel az eredeti gyári meizumart.com megszűnt (ők Hong Kong -ból postáztak ÁFA és vámkezelés nélkül) és te képviselettől veszed, sztem csak a képviseletnek kell visszaküldeni (pl.: esetemben Franciaországba), de ebben nem vagyok biztos, hogy így is van.
-
TTTotya
senior tag
válasz
Black&White #130 üzenetére
Bocs, nem is azért szóltam határozottan vissza, csak azért, mert érdemes odafigyelni.
Amikor az MX5-öt elkezdték árulni akkor a gearbest azt állította, hogy ők hivatalos Meizu partner (erről épp csak a meizu nem tudott). A-s firmware-rel árulták International-ként a belpiacos telóikat, utána meg kitették a weblapra. hogy a kedves user-ek jobb ha nem frissítik a firmware-t, mert az angolon meg a kínain kívül elveszítik az összes egyéb nyelvet.
-
TTTotya
senior tag
válasz
Black&White #128 üzenetére
Ezek a hivatalos Meizu forgalmazók. Akiket te írtál egyik sem az.
A kettő EU-s akiket linkeltem, nem csak belföldre szállít. Én pl. a franciáktól vettem, de Angliában élek. Érdemes lenne őket megkérdezni, hogy elküldik-e M.o -ra, ha hivatalosat akarsz.
Vagy egy másik lehetőségként megvárod míg a Meizu elkezdi árulni az amazonon. Ez kb.2 héttel azután szokott lenni, hogy hivatalos források elkezdik a terjesztést.
-
TTTotya
senior tag
válasz
Black&White #125 üzenetére
Tudja mindegyik, csak a kínai belpiacos készülékekben le van korlátozva szoftveresen. Ha valaki C vagy U firmware (ezek a kínai belpiacos firmware-k) variánssal vesz telót, annak csak a 3G fog menni alapból. Le kell cserélni minimum A-ra ami az univerzális csak akkor bukta a nyelveket az angolon és kínain kívül. Fel lehet tenni az I (international-t) is, de az már komolyabb belenyúlással jár és nincs többé OTA frissítés sem. A hivatalos garancia Kínán kívül csak a hivatalosan I-vel kiadott készülékek(ellenőrzik IMEI alapján) és hivatalos Meizu partnertől származó számla esetén van.
Minden más forrásból beszerzett készüléket szürke importnak tekintenek és nem javítanak ingyen vagy pénzért sem. Az egyéb online boltok szerviz hátterét meg inkább hagyjuk.
-
TTTotya
senior tag
válasz
Black&White #123 üzenetére
Hivatalos garancia Kínán kívül+ Google alkalmazások+ Nyelvtámogatás a kínain és az angolon felül+ ÁFA és vám rendezve+ a Kínán kívüli frekvenciasávok is fel vannak oldva a készüléken (tehát van 4G)
(ezt mondjuk az eddigi készülékeken az univerzális firmware telepítésével is meg lehetett csinálni kisebb-nagyobb sikerrel) -
TTTotya
senior tag
válasz
Luck Dragon #56 üzenetére
Akkor az MX5 óta megbarátkoztál ezzel a formavilággal!?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest