Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaud
újonc
Sziasztok ! Android 7.0 Flyme 6.7.8.29 beta verziót telepítettem, és több hiba is előjött .1 nem tudom a rottolt telefonból törölni a filekat . 2 a flip tok rácsukásakor a képernyő nem sötétedik el . 3 a hangerő az alkalmazásoknál hol halkabb, hol hangosabb . Ti mit tapasztaltatok ?? Mi a megoldás ?
-
N.otorious
senior tag
Flyme 6.7.3.3G beta public beta
-
tvamos
nagyúr
Hozzam kerult egy Meizu Pro 5 Ubuntu Edition azzal, hogy a tulajdonosa CM-et szeretne ra, de nem talalok jo leirast, hogyan. Tudnatok ebben segiteni?
-
szaud
újonc
Sziasztok ! Sikerült rátöltenetek a Flyme 6.0.0.0A -t . Sikerült nehezen rátölteni,de a root permission nem tudom elfogadni ! Ti mit tapasztaltatok ? Különben szuper a 6 !!
-
norvik
aktív tag
Üdv az uraknak. Tud valaki olyan szervizt, ahol vállalják ezt a telót? Jelenleg tégla. Semmit nem tettem vele, még szofver frissítés sem volt az utóbbi időben. Nem áll fel a rendszer. Bekapcsolásnál először megjelenik a Meizu felirat, majd a fehér alapon a kék logo. Próbálkozik egy darabig, aztán kezdi elölről. A töltést veszi, de csak sötét kijelzővel, kikapcsolt állapotban nincs töltési animáció. Nincs recovery mód, fastboot igen, de azzal nem megyek semmire. Köszi a válaszokat előre is.
-
bozont
veterán
Kísérletező kedvűeknek, nem hivatalos 7.1 rom.
-
bozont
veterán
válasz
N.otorious #464 üzenetére
A root működik már? Még az 5.1.6-ot használom, amivel nagy gondom nincs, viszont itt nem működik a root. Ha javították azóta akkor lehet megejtek egy frissítést.
-
N.otorious
senior tag
-
bozont
veterán
válasz
N.otorious #462 üzenetére
Kíváncsi vagyok mikor jön az N a telóra, remélem még idén. Egyelőre maradok az 5.1.6-nál.
-
N.otorious
senior tag
-
đe$|re
senior tag
Végre megérkezett a készülék. A vám és a posta 2 hetet ült rajta...
Eddigi tapasztalat:
- nappal, megfelelő fényviszonyok mellett nagyon szép képeket készít
- pontos és gyors az újlenyomatolvasó
- elegánsEgy Lumia 1520-t váltott.
-
N.otorious
senior tag
-
Spancho
senior tag
75-ért odaadom.
De jó lenne valami olyannak aki ért hozzá.
(flyme os-root / google services stb...) -
Spancho
senior tag
Sziasztok.
Ha valakit èrdekel ,akkor eladó a Pro 5-öm.
Az aprón megtaláljátok. -
Cathulhu
addikt
válasz
N.otorious #454 üzenetére
Jól látom, hogy kiszedték belőle a play storet?
-
N.otorious
senior tag
ápdét érkezett: Flyme 5.1.8.0G
-
s4tch
veterán
Urak, esetleg lakik Pro 5 tulaj Gyöngyös közelében? Ha igen, írna egy privátot? Érdekelne a telefon, vétel előtt szívesen kézbe venném. Köszönöm előre is.
-
bozont
veterán
válasz
N.otorious #450 üzenetére
Valami gond van vele, mert senkinek sem megy, reméljük a következőben már javítva lesz. Addig ezzel lehet próbálkozni: [link]
-
N.otorious
senior tag
Nektek megy a root jog? Bár eddig azt se tudtam, hogy van az 5.1.6.0G romban, most hogy rájöttem, próbáltam bekapcsolni de nem megy... valakinek ötlet?
"Hiba a kiszolgáló elérése során" üzenetet ír ki.
-
bozont
veterán
válasz
N.otorious #448 üzenetére
A G-nél, A-nál nem tudom. Mintha ott eddig is lett volna, vagy nem?
-
bozont
veterán
Végre él az OTA, ideje volt már.
-
N.otorious
senior tag
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy pl autóba bluetoothon hallgatok zenét, és egy idő után szaggatni kezd, vagy leáll a lejátszás, de ha a telefont ujraindítom ismét probléma nélkül megy, majd 2 nap után megint kezdi.? De csak bluetooth kapcsolatban, ha a telefon hangszóróján hallgatom, ott megy gond nélkül.
-
Cathulhu
addikt
Hetvegen kiprobaltam Ubuntuval is a telot, ha van ra igeny, akkor leirom a pontos menetet hogyan kell androidrol ubuntura majd vissza androidra, csak most el vagyok kicsit veszve.
Eloljaroban annyit, hogy nagyon rovid ideig volt fent az ubi, menekultem gyorsan vissza
-
bozont
veterán
Ezt csak most olvasom, jól hangzik. Ha Marshmallow nem is de de a következő N biztos lesz Pro 5-re és reméljük nem kell sokat várni.
3. When will you rollout marshmallow?
A: We’ll try our very best to rollout marshmallow for every device within this year. But since Android M is not a very big upgrade, and Flyme has a lot of features that is there in M. A near possibility is that we might skip M and upgrade to Android N directly. -
bozont
veterán
válasz
N.otorious #442 üzenetére
Na erre vártam, reméljük lassan működésbe lép az OTA is. Lehet erre már frissítek az 5.1.2-ről.
-
N.otorious
senior tag
Tölthető egy újabb frissítés: Flyme 5.1.6.0G
[User Center]
Added User Center. -
szaud
újonc
válasz
N.otorious #440 üzenetére
Köszi !
Rátöltöttem 5.6.5.17 -es verziót ,ezt elfogadta. Az a gond,hogy frissítés után a Magyar nyelv menü megint eltűnt .Félig meddig magyar,de a főmenü angol lett . -
N.otorious
senior tag
Tölthető a stabil Flyme 5.1.5.0G
-
szaud
újonc
válasz
N.otorious #436 üzenetére
Letöltöttem,rátöltöttem a belső memóriába. Elindítottam a .zip filet, és azt írja Firmware corrupt .
System upgrade , Clear data ! -
szaud
újonc
válasz
N.otorious #434 üzenetére
Flyme OS 5.6..5.3 G letölteni ??
-
ZolkoW
őstag
válasz
N.otorious #431 üzenetére
GSMarena, Phonearena is asszem úgy mérte - elhiszem a méréseket is, meg azt is, hogy a gyakorlatban simán jó, nem volt még amoledes telefonom.
A gyártó tudom, hogy a Samsung, de a meghajtása ugye lehet más, akár ha csak azt nézzük, hogy a szoft mennyire engedi kihajtani. Szívesen megtapiznék egyet élőben, de nem tudom mi az esélye, hogy összefutok valakivel Fehérvár környékén, akinek van
a Pro6-ot is meglesem majd, de árban úgyis túl erős lesz, a pro5 ára is felülről súrolja a határt -
N.otorious
senior tag
A hideg meleget tudod állítani külön, de a gyári beállítással megegyezik az összes amoled kijelzős telefonéval, ugyan így a fényerő semmivel nem gyengébb mint más amoled kijelző....én pl majdnem a legalacsonyabb fényerőn használom, automata fényerővel, ha felvenném fullra ki is folyna a szemem
nem tudom hol hallottad ezeket, de samsung kijelző van benne, miért is lenne más mint egy samsung kijelzője? Egyedül a szoftver frissítés lassú szerintem, már rég android 6 ot kellene nyomatni, de semmi híre...ha a mérettel esetleg problémád van, akkor pro 6 ot megvárnám a helyedbe, az kisebb, tudásban megegyezik, nekem s5 volt ezelőtt, a mérettől én is tartottam, de hamar ráállt a kezem, kicsi a káva, így pl egy 5,5 colos teló is ugyanekkora méretű más gyártótól, vagy nagyobb.
-
ZolkoW
őstag
Halló! Fura, hogy alig van hozzászólás Meizus topicokban, én csak most kattantam rá a gyártóra, de úgy tűnik, nem olyan elterjedtek itthon.
A pro 5 mellett az MX5-öt nézegetem bőszen, a pro5-nek az ára jóval húzósabb, de ha a mérettel megbarátkoznék, meg amúgy tökéletes lenne, lehet, hogy bevállalnám. egy dolog aggaszt: a kijelzőnél azért mindenhol megemlítik, hogy átlagosnál gyengébb a fényereje (bár amoled lévén a kontraszt gondolom sokat javít ezen), és hogy hidegre sikerült kalibrálni (túl sok zöld).
erről mi a véleményetek? -
N.otorious
senior tag
válasz
N.otorious #428 üzenetére
Most már téma is beállítható, és minden magyar, bár kicsit google fordítósnak tűnik pár helyen
-
N.otorious
senior tag
Letölthető béta 5.6.5.3 G rom
-
szaud
újonc
Sziasztok ! Magyar nyelvet hogyan tudnék varázsolni bele ?? Félig sikerült a MoreLocale 2 programmal .
-
N.otorious
senior tag
Olyankor mi van, ha a global telóra kínai romot rakok fel? Utána a global romot simán vissza tudom rakni, vagy a kína rom bekavar? Pl.: play áruház meg ilyenek.....?
-
bozont
veterán
Kell hogy működjön, nem Pro 5 specifikus dolog, Flyme probléma. Valami a biztonsági központtal.Tudnak róla, elvileg dolgoznak az ügyön. Meg van egy ilyen lehetőség is, én mondjuk nem próbáltam, szerencsére nekem bevált a leírás.
-
bozont
veterán
válasz
N.otorious #414 üzenetére
Késve érkezik meg az email, sms, viber, stb értesítés. A biztonsági központnak van valami köze hozzá. Van róla leírás hogy hogyan lehet kiküszöbölni, de az sem működik mindenkinek. Nekem szerencsére igen. De ez nem csak a Pro 5-öt érinti, Flyme 5 betegség.
-
bozont
veterán
Kint az 5.1.4.0A, a G verzióról még nincs infó, gondolom +1-2 hét. Még nincs sok tapasztalat, de valószínűleg az értesítési probléma még nincs megoldva.
-
Cathulhu
addikt
Hat nagyon nem. Remelem ez csak az also kategorias meizuknal kerdes, mert hiaba van fingerprint szenzor a telefonban, ha nincs andorid api szintu tamogatasa kb semmilyen program nem fogja tudni hasznalni es ez ugye csak a 6.0-tol jott. Abban egyetertek vele, hogy a 6.0 attol fuggetlenul nem nagy durranas, inkabb hivnam 5.2-nek, epp ezert nem kellene, hogy problema legyen a supporttal. Rossz PR, rossz PR.
-
bozont
veterán
-
imrus72
tag
válasz
N.otorious #409 üzenetére
Igen. Meglepően jól működik minden.
Villámgyors, zéró melegedés, jó üzemidő! Szép fotókat készít beltérben akár vaku nélkül is. A honor 7 ami volt egy ipari hulladék ehhez képest. Elnézést ha valamelyik tulaj benéz ide. -
imrus72
tag
Nagy itt a csend!
-
imrus72
tag
Sziasztok!
A héten ha minden igaz én is tulajdonosa leszek egy kinai verziós szépségnek!
Lenne pár kérdésem.
Van e valami amire figyelni kell vásárláskor?
Mennyire jó a gyári EP-31-es headset,tervben van a rendelése.
Van e már valaki aki kínai verzióst átállított globalra?
HUTCHDB végül nem csinálta meg,én tervezem megcsinálni,amiről majd beszámolok,izgalmas lesz sztem.
Valamit érdemes még csinálni vele,úgy látom a meizufans oldalon lehet pár dolgot csinálni ,xposed is van,a hifi részt is lehet piszkálni.
A legfontosabb a global rom felrakása,a nyelv ,és a kínai appok miatt.
Ha bármi hozzáfűzni valótok van ne tartsátok magatokban!
Úgy látom elég kevesen vagyunk,de majd nőni fog ez a szám hamarosan. +1-el remélhetőleg a héten. -
Robag74
csendes tag
Egyáltalán nem veszélyes!
Alapvetően 3 féle képen tudod feltenni. A legveszélytelenebb és a legegyszerűbb a legjobb. [itt] van szinte ugyan ez magyarul is. Az angol egy kicsitt jobb leírás, de a kettőt elolvasva biztos menni fog. Én is így tettem fel még az 5.0.1.2 G-t, amit frissítettem is az 5.0.1.3 G-re minden gond nélkül. Igaz az enyém eg sima MX5.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
N.otorious #402 üzenetére
Itt sajnos semmi nincs arrol, hogy hogyan lehet az azsiai romra a generalt felbarazsolni... legalabb is en nem talalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A ma bemutatott csúcsphablet legnagyobb érdekessége, hogy az a híresen jól teljesítő Exynos 7420 lapkakészlet került bele, amit még csak Samsung zászlóshajókban láttunk.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EA Sports WRC '23
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest