Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
A play-t megoldottam, de csak jo lenne a global rom.
Mivel most A rom van rajta, nem megy fel ra a G-s, firmware hibat dob.
Tud valaki erre megoldast?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz N.otorious #402 üzenetére
Itt sajnos semmi nincs arrol, hogy hogyan lehet az azsiai romra a generalt felbarazsolni... legalabb is en nem talalom.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Robag74
csendes tag
Egyáltalán nem veszélyes! Alapvetően 3 féle képen tudod feltenni. A legveszélytelenebb és a legegyszerűbb a legjobb. [itt] van szinte ugyan ez magyarul is. Az angol egy kicsitt jobb leírás, de a kettőt elolvasva biztos menni fog. Én is így tettem fel még az 5.0.1.2 G-t, amit frissítettem is az 5.0.1.3 G-re minden gond nélkül. Igaz az enyém eg sima MX5.
-
imrus72
tag
Sziasztok!
A héten ha minden igaz én is tulajdonosa leszek egy kinai verziós szépségnek!
Lenne pár kérdésem.
Van e valami amire figyelni kell vásárláskor?
Mennyire jó a gyári EP-31-es headset,tervben van a rendelése.
Van e már valaki aki kínai verzióst átállított globalra?
HUTCHDB végül nem csinálta meg,én tervezem megcsinálni,amiről majd beszámolok,izgalmas lesz sztem.
Valamit érdemes még csinálni vele,úgy látom a meizufans oldalon lehet pár dolgot csinálni ,xposed is van,a hifi részt is lehet piszkálni.
A legfontosabb a global rom felrakása,a nyelv ,és a kínai appok miatt.
Ha bármi hozzáfűzni valótok van ne tartsátok magatokban!
Úgy látom elég kevesen vagyunk,de majd nőni fog ez a szám hamarosan. +1-el remélhetőleg a héten. -
imrus72
tag
Nagy itt a csend!
-
imrus72
tag
válasz N.otorious #409 üzenetére
Igen. Meglepően jól működik minden.
Villámgyors, zéró melegedés, jó üzemidő! Szép fotókat készít beltérben akár vaku nélkül is. A honor 7 ami volt egy ipari hulladék ehhez képest. Elnézést ha valamelyik tulaj benéz ide. -
bozont
veterán
-
Cathulhu
addikt
Hat nagyon nem. Remelem ez csak az also kategorias meizuknal kerdes, mert hiaba van fingerprint szenzor a telefonban, ha nincs andorid api szintu tamogatasa kb semmilyen program nem fogja tudni hasznalni es ez ugye csak a 6.0-tol jott. Abban egyetertek vele, hogy a 6.0 attol fuggetlenul nem nagy durranas, inkabb hivnam 5.2-nek, epp ezert nem kellene, hogy problema legyen a supporttal. Rossz PR, rossz PR.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
bozont
veterán
Kint az 5.1.4.0A, a G verzióról még nincs infó, gondolom +1-2 hét. Még nincs sok tapasztalat, de valószínűleg az értesítési probléma még nincs megoldva.
-
bozont
veterán
válasz N.otorious #414 üzenetére
Késve érkezik meg az email, sms, viber, stb értesítés. A biztonsági központnak van valami köze hozzá. Van róla leírás hogy hogyan lehet kiküszöbölni, de az sem működik mindenkinek. Nekem szerencsére igen. De ez nem csak a Pro 5-öt érinti, Flyme 5 betegség.
-
bozont
veterán
Kell hogy működjön, nem Pro 5 specifikus dolog, Flyme probléma. Valami a biztonsági központtal.Tudnak róla, elvileg dolgoznak az ügyön. Meg van egy ilyen lehetőség is, én mondjuk nem próbáltam, szerencsére nekem bevált a leírás.
-
N.otorious
senior tag
Olyankor mi van, ha a global telóra kínai romot rakok fel? Utána a global romot simán vissza tudom rakni, vagy a kína rom bekavar? Pl.: play áruház meg ilyenek.....?
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
szaud
újonc
Sziasztok ! Magyar nyelvet hogyan tudnék varázsolni bele ?? Félig sikerült a MoreLocale 2 programmal .
-
N.otorious
senior tag
Letölthető béta 5.6.5.3 G rom
-
N.otorious
senior tag
válasz N.otorious #428 üzenetére
Most már téma is beállítható, és minden magyar, bár kicsit google fordítósnak tűnik pár helyen
[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
Halló! Fura, hogy alig van hozzászólás Meizus topicokban, én csak most kattantam rá a gyártóra, de úgy tűnik, nem olyan elterjedtek itthon.
A pro 5 mellett az MX5-öt nézegetem bőszen, a pro5-nek az ára jóval húzósabb, de ha a mérettel megbarátkoznék, meg amúgy tökéletes lenne, lehet, hogy bevállalnám. egy dolog aggaszt: a kijelzőnél azért mindenhol megemlítik, hogy átlagosnál gyengébb a fényereje (bár amoled lévén a kontraszt gondolom sokat javít ezen), és hogy hidegre sikerült kalibrálni (túl sok zöld).
erről mi a véleményetek?Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
N.otorious
senior tag
A hideg meleget tudod állítani külön, de a gyári beállítással megegyezik az összes amoled kijelzős telefonéval, ugyan így a fényerő semmivel nem gyengébb mint más amoled kijelző....én pl majdnem a legalacsonyabb fényerőn használom, automata fényerővel, ha felvenném fullra ki is folyna a szemem nem tudom hol hallottad ezeket, de samsung kijelző van benne, miért is lenne más mint egy samsung kijelzője? Egyedül a szoftver frissítés lassú szerintem, már rég android 6 ot kellene nyomatni, de semmi híre...ha a mérettel esetleg problémád van, akkor pro 6 ot megvárnám a helyedbe, az kisebb, tudásban megegyezik, nekem s5 volt ezelőtt, a mérettől én is tartottam, de hamar ráállt a kezem, kicsi a káva, így pl egy 5,5 colos teló is ugyanekkora méretű más gyártótól, vagy nagyobb.
[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
válasz N.otorious #431 üzenetére
GSMarena, Phonearena is asszem úgy mérte - elhiszem a méréseket is, meg azt is, hogy a gyakorlatban simán jó, nem volt még amoledes telefonom.
A gyártó tudom, hogy a Samsung, de a meghajtása ugye lehet más, akár ha csak azt nézzük, hogy a szoft mennyire engedi kihajtani. Szívesen megtapiznék egyet élőben, de nem tudom mi az esélye, hogy összefutok valakivel Fehérvár környékén, akinek van
a Pro6-ot is meglesem majd, de árban úgyis túl erős lesz, a pro5 ára is felülről súrolja a határtBasszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
szaud
újonc
válasz N.otorious #434 üzenetére
Flyme OS 5.6..5.3 G letölteni ??
-
szaud
újonc
válasz N.otorious #436 üzenetére
Letöltöttem,rátöltöttem a belső memóriába. Elindítottam a .zip filet, és azt írja Firmware corrupt .
System upgrade , Clear data ! -
-
N.otorious
senior tag
Tölthető a stabil Flyme 5.1.5.0G
-
szaud
újonc
válasz N.otorious #440 üzenetére
Köszi !
Rátöltöttem 5.6.5.17 -es verziót ,ezt elfogadta. Az a gond,hogy frissítés után a Magyar nyelv menü megint eltűnt .Félig meddig magyar,de a főmenü angol lett . -
N.otorious
senior tag
Tölthető egy újabb frissítés: Flyme 5.1.6.0G
[User Center]
Added User Center.[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz N.otorious #442 üzenetére
Na erre vártam, reméljük lassan működésbe lép az OTA is. Lehet erre már frissítek az 5.1.2-ről.
-
bozont
veterán
Ezt csak most olvasom, jól hangzik. Ha Marshmallow nem is de de a következő N biztos lesz Pro 5-re és reméljük nem kell sokat várni.
3. When will you rollout marshmallow?
A: We’ll try our very best to rollout marshmallow for every device within this year. But since Android M is not a very big upgrade, and Flyme has a lot of features that is there in M. A near possibility is that we might skip M and upgrade to Android N directly. -
Cathulhu
addikt
Hetvegen kiprobaltam Ubuntuval is a telot, ha van ra igeny, akkor leirom a pontos menetet hogyan kell androidrol ubuntura majd vissza androidra, csak most el vagyok kicsit veszve.
Eloljaroban annyit, hogy nagyon rovid ideig volt fent az ubi, menekultem gyorsan vissza
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
N.otorious
senior tag
Találkozott már valaki olyan hibával, hogy pl autóba bluetoothon hallgatok zenét, és egy idő után szaggatni kezd, vagy leáll a lejátszás, de ha a telefont ujraindítom ismét probléma nélkül megy, majd 2 nap után megint kezdi.? De csak bluetooth kapcsolatban, ha a telefon hangszóróján hallgatom, ott megy gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
Végre él az OTA, ideje volt már.
-
bozont
veterán
válasz N.otorious #448 üzenetére
A G-nél, A-nál nem tudom. Mintha ott eddig is lett volna, vagy nem?
-
N.otorious
senior tag
Nektek megy a root jog? Bár eddig azt se tudtam, hogy van az 5.1.6.0G romban, most hogy rájöttem, próbáltam bekapcsolni de nem megy... valakinek ötlet?
"Hiba a kiszolgáló elérése során" üzenetet ír ki.
[ Szerkesztve ]
-
bozont
veterán
válasz N.otorious #450 üzenetére
Valami gond van vele, mert senkinek sem megy, reméljük a következőben már javítva lesz. Addig ezzel lehet próbálkozni: [link]
-
s4tch
veterán
Urak, esetleg lakik Pro 5 tulaj Gyöngyös közelében? Ha igen, írna egy privátot? Érdekelne a telefon, vétel előtt szívesen kézbe venném. Köszönöm előre is.
-
N.otorious
senior tag
ápdét érkezett: Flyme 5.1.8.0G
-
Cathulhu
addikt
válasz N.otorious #454 üzenetére
Jól látom, hogy kiszedték belőle a play storet?
-
Spancho
senior tag
Sziasztok.
Ha valakit èrdekel ,akkor eladó a Pro 5-öm.
Az aprón megtaláljátok.A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
Spancho
senior tag
75-ért odaadom.
De jó lenne valami olyannak aki ért hozzá.
(flyme os-root / google services stb...)A nyuszik és az őzgidák is várják a majálist, hát miért lennél épp te szomorú?
-
N.otorious
senior tag
-
đe$|re
senior tag
Végre megérkezett a készülék. A vám és a posta 2 hetet ült rajta...
Eddigi tapasztalat:
- nappal, megfelelő fényviszonyok mellett nagyon szép képeket készít
- pontos és gyors az újlenyomatolvasó
- elegánsEgy Lumia 1520-t váltott.
-
N.otorious
senior tag
-
bozont
veterán
válasz N.otorious #462 üzenetére
Kíváncsi vagyok mikor jön az N a telóra, remélem még idén. Egyelőre maradok az 5.1.6-nál.
-
N.otorious
senior tag
-
bozont
veterán
válasz N.otorious #464 üzenetére
A root működik már? Még az 5.1.6-ot használom, amivel nagy gondom nincs, viszont itt nem működik a root. Ha javították azóta akkor lehet megejtek egy frissítést.
-
bozont
veterán
Kísérletező kedvűeknek, nem hivatalos 7.1 rom.
-
norvik
aktív tag
Üdv az uraknak. Tud valaki olyan szervizt, ahol vállalják ezt a telót? Jelenleg tégla. Semmit nem tettem vele, még szofver frissítés sem volt az utóbbi időben. Nem áll fel a rendszer. Bekapcsolásnál először megjelenik a Meizu felirat, majd a fehér alapon a kék logo. Próbálkozik egy darabig, aztán kezdi elölről. A töltést veszi, de csak sötét kijelzővel, kikapcsolt állapotban nincs töltési animáció. Nincs recovery mód, fastboot igen, de azzal nem megyek semmire. Köszi a válaszokat előre is.
-
szaud
újonc
Sziasztok ! Sikerült rátöltenetek a Flyme 6.0.0.0A -t . Sikerült nehezen rátölteni,de a root permission nem tudom elfogadni ! Ti mit tapasztaltatok ? Különben szuper a 6 !!
-
tvamos
nagyúr
Hozzam kerult egy Meizu Pro 5 Ubuntu Edition azzal, hogy a tulajdonosa CM-et szeretne ra, de nem talalok jo leirast, hogyan. Tudnatok ebben segiteni?
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
N.otorious
senior tag
Flyme 6.7.3.3G beta public beta
[ Szerkesztve ]
-
szaud
újonc
Sziasztok ! Android 7.0 Flyme 6.7.8.29 beta verziót telepítettem, és több hiba is előjött .1 nem tudom a rottolt telefonból törölni a filekat . 2 a flip tok rácsukásakor a képernyő nem sötétedik el . 3 a hangerő az alkalmazásoknál hol halkabb, hol hangosabb . Ti mit tapasztaltatok ?? Mi a megoldás ?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest