- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
#07400704 #162 üzenetére
Azért mert a nagyvárosokban, sűrűbben lakott helyeken ha jól tudom 2600MHz-es sávot használják, míg vidéken a 800MHZ-est. Most a technikai okát nem tudom pontosan, de ha jól rémlik akkor olcsóbb és jobb a szórása. De ennek olvass utána.
Előbbit tudja a telefon, de az utóbbit nem, ezért van az hogy vidéken nagy valószínűséggel nem fogja tudni a 4G-t. Az a baj, kerestem, de nem találtam olyan leírást vagy térképet ami megmutatja hogy hol melyik sávot használják a 4g szórásra. -
Black&White
addikt
válasz
#07400704 #154 üzenetére
4G: fontos lenne tudni melyik szolgáltatónál vagy.INT, vagy A-s ROM-mal ugyanazokat a támogatott sávokat kapod (vodásként, vagy jellemzően falusi környezetben szinte garantálható a szívás).
OTA: INT verzió, többit csak manuálisan tudod frissíteni.
Magyar nyelv: INT-ben lesz, HA A-s verzióval kapod és frissíted, valószínű csak az angol és a kínai marad.PS: ha tévednék, sorry... (megelőztek)
-
bozont
veterán
válasz
#07400704 #154 üzenetére
Végig erről volt szó, de a lényeg hogy a nemzetközi (International) verziót kell venni. A 800-as LTE még így sem fog menni, szóval ha sokat mozogsz vidéken ez hátrány lehet. Nagyvárosokban és környékén kevésbé. Gondolom magyarul is tud majd, de erről bővebben akkor tudok nyilatkozni, ha megérkezett a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest