- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
Kell hogy működjön, nem Pro 5 specifikus dolog, Flyme probléma. Valami a biztonsági központtal.Tudnak róla, elvileg dolgoznak az ügyön. Meg van egy ilyen lehetőség is, én mondjuk nem próbáltam, szerencsére nekem bevált a leírás.
-
Cathulhu
addikt
Az szerintem siman elofordulhat, hogy a szoftver nem lett kesz idoben, rajtolni viszont kellett.
Amugy nem tudom, nekem fokent koncepcionalis problemaim vannak a rendszerrel (flyme 4-gyel, az 5-rol nem tudok meg nyilatkozni), ezek az MX5-ben maskent vannak?
- Majdnem minden notification icon egyforma, igy a leghalvanyabb fogalmam sincs, milyen ertesites jott, amig le nem huzom a rolot. Ranezesre nem tudom eldonteni egy fontos email jott, vagy epp csak a google now gondolta ugy hogy megosztja velem a szegedi idojarast. Egyaltalan miert nem volt jo nekik ahogy a rendszer alapbol mukodik?
- Lockscreen opciok nincsenek. Nincs minta, nincs arcfelismeres, semmi. Csak ujjlenyomat es pinkod. Nincsenek smartlock opciok sem, se wifire se bluetoothra. Mikor meglatta a gep a mi bandomat, rogton felajanlotta egy google service a trusted device opciot (ami amugy beallitasok kozul nem elerheto), be is allitottam, azota a telefon ugyan megprobal egyszeru swipe-pal feloldani, mikor a kozeleben van, de aztan rogton beugrik a hulye pinkod felulet. Ez szerintem a leheto legbenabb megoldas, amit a meizu muvelni tudott. Miert kellett belenyulni? Igy a gesture alapu megoldasoknak sincs sok ertelme, ha az ember fel akarja oldani a keszuleket, mindenkepp az ujjlenyomat olvasot kell birizgalnia.
- Kameraban nem talalok feheregyensuly allitast, ami nem lenne gond, ha nem lenne az automata sikhulye. Szurkuletkor vagy sotetben a leghalvanyabb fogalma sincs mi lenne a jo beallitas.
- Nincs notification led beallitas, ha az alkalmazas maga nem ad lehetoseget ennek a konfiguralasara, akkor az embernek ra kell biznia magat a rendszer alapbeallitasaira, amik ki tudja mik.
-
Black&White
addikt
Hétfőn lesz lehetőségem az olaszoknak írni, meglátjuk mit válaszolnak.
Olvasgatok és azt látom, hogy a külső SD csak FAT32 fájlrendszert támogat.
Nem tudom mekkora költséget jelent készülékenként az exFAT támogatás, de azért ez elég mókás megkötés egy prémium készülék esetében. -
bozont
veterán
És az I verziós készülékekre sincs hivatalos OTA frissítés? Én ha ezt a telefont veszem, akkor a Meizumar.it-t néztem (ha jól tudom ez hivatalos webshop). De ha mindig mókolni kell a frissítésekkel akkor inkább kihagyom. Az hogy simán zip-ből kell telepíteni még belefér persze.
-
Black&White
addikt
Tipikus kínai webshopos húzás, nem lóg ki a többi közül.
Ennek a garancia kérdésnek még utánaolvasok jobban, mert a többi megkötés, ami mondjuk egy debrand-el jönne, annyira nem riaszt el.
I verziós Meizuk garanciáztatása esetén tényleg neked kell a szállítást megoldani, illetve fizetni?
Ez mondjuk így elsőre nem egy szimpatikus húzás, főleg ha az I-s készülékek felárára gondolok. -
Black&White
addikt
Ha jól látom ez a két hivatalos partner csak belföldre szállít.
Rajtuk kívül három-négy lehetőséget látok.
-Honorbuy és Gizchina: a 32-es verziót már EU raktárból is szállítják (33-40$ a futár), a nagy is érkezőben.
Illetve, ha jól látom Honorbuy pl. A-s firmware-rel árulja: [link]
-Merimobiles: előrendelhető, 24$-ért van EuroLine postázási mód Kínából.
-Hardverapro: előzetesen ezzel lenne a legkevesebb gond, ár már van, emésztem... -
-
Fejvadi
nagyúr
Szép s kijelző az MX5-ben. Nekem volt, mert kíváncsi voltam rá, de Xiaomi-s vagyok és nem is akartam váltani. Nekem tetszett a telefon. Rendeltem hozzá egy Tempered Glass üveget, de mire megjött, már elvitték a telefont. Ha érdekel véletlen az edzett üveg, akkor eladnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Medence topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest