- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
tnesr
újonc
válasz
Cathulhu #396 üzenetére
Köszönöm a tájékoztatást. A mostani g2-n teljesen jól működik a mobilnet.
Tudtok esetleg ajánlani olyan elérhetőséget, ahol "normális" meizu pro 5-t tudok vásárolni? nagyon szeretném a gold variánst. Egyelőre csak a puremobile.hu oldalon találtam gold-ot de ott sincs raktáron. Ötlet?
Köszönöm. -
Cathulhu
addikt
válasz
Cathulhu #361 üzenetére
illetve kiegeszitesken a kovetkezo bugokat feljebb szavazni, hogy erezzek a fontossagat:
[link]
[link]Amugy mindenkit buzditok a bugs es a suggestions resz hasznalatara, oszinten ilyet en meg nem lattam egy nagy gyartonal se, es rettento szimpatikus hozzaallas, hogy van ilyen, elni kell vele. Az, hogy eredmenye lesz-e, azt meg majd az ido megmondja.
-
patpeter
csendes tag
válasz
Cathulhu #344 üzenetére
en meg decemberben rendeltem es kaptam meg a telefont, de a dhl-es tracking numberert kulon irnom kellett a meizumart-osoknak, mert nem frissult az oldalon a rendelesnel ez a mezo es emailt sem kaptam a dhl-tol
a kerdesemre viszont gyorsan es segitokeszen elkuldtek a kert infot -
bozont
veterán
válasz
Cathulhu #336 üzenetére
Jó kérdés, de most csak ez van sajnos. Viszont ez az MZsimon sincs a helyzet magaslatán, nem mindig érti mit akarnak a feedback-nél. Például a linkelt akku statisztikás-nál sem ment át a dolog, de azt is félreértette mikor azt kértem, hogy jó lenne ha az SD kártyán nem csak Fat32 fájlrendszert támogatna.
De úgy tűnik mintha nem is nézné vissza miket válaszolnak az emberek. -
Lord Baelish
tag
válasz
Cathulhu #308 üzenetére
(#308) a_n_d_r_e_w : - céges szám, ezért nekem a sim csere is körülményes volt, de teszek egy próbát
- és nem csak ők tanulhatnának
- f@xa... nekem nem globál van... van mód arra, h a globál verziót tegyem a telómra?
lehetőleg ne ugorjon a gari(#310) bozont: - lehet én is berendelem, amúgy ezt hogyan kell rögzíteni? úgy mint egy fóliát? vagy kell hozzá
vmi tok is? -
Joachim21
őstag
válasz
Cathulhu #290 üzenetére
Egy hasznos link. Lehet mégis csak ki tudod cserélni a firmware-t?
Anno a HTC-met már párszor rom cseréltem, szóval az ADB és egyebek használata annyira nem bonyolult, és a leírás alapján egy ROM csere itt is pikk-pakk, ettől nem tartanék, mint ahogy a google play felrakásától, valamint az angol nyelvtől sem. Már magyarítottam ZTE-t, ott pl. félig angol félig magyar lett a végeredmény, annyira nem vészes.
Nekem pl. fontosabb lenne a magyar nyelvnél az, hogy friss legyen az OS, ezért inkább a "kłnai" verzio, ha hálózatkezelésben nem szenved hiányosságoktól.
-
bozont
veterán
válasz
Cathulhu #228 üzenetére
Pont azért kellene írni a hiányosságokról, mert akkor még van esély hogy bekerül Flyme 5-be. Míg ha nem jelented és nincs is tervben a dolog, még tovább várhatsz rá. Veszíteni nem veszítesz semmint.
Mondjuk nekem szerencsére pozitív csalódás a rendszer, de ez azért is lehet mert én nem hogy vártam, inkább féltem kicsit tőle. Amiket írtál létező dolgok, de részemről mondjuk csak a gyenge látásviszonyok melletti fotózás ami nagy negatívum, a többi nem annyira zavar. Viszont az hogy csak Fat32-es fájlrendszerű SD-t fogad annál jobban, meg hogy csak a gyári zenelejátszóval működik rendesen a DAC.
-
bozont
veterán
-
bozont
veterán
válasz
Cathulhu #217 üzenetére
Hatalmas készülék ez nem vitás, de van funkció az egykezes használatra. Mondjuk még én sem próbáltam milyen azzal. Amíg nincs tokom hozzá nem akarom munkába hordani (és sajnos egy GSM bolt sincs itt a közelben
). A nagy kijelző tetszik, furcsa is visszatérni a 4,7"-ra, viszont majd meglátjuk zsebben hogy fér el.
Ez a minél nagyobb felbontás is csak marketing bullshit szerintem. Bőven elég a fullhd még ekkora kijelző mellé is, én néztem egymás mellett 1080p és 1440p felbontással telefont és nem láttam igazán különbséget ebből a szempontból. A VR meg pont nem izgat, főleg telefonon.
Nekem mondjuk a rendszerrel nincs bajom, eddig tetszik, bár ahogy mondtam csak itthon nyomkodom még, aktívan nem használom. Viszont amit eddig tapasztaltam, nem olyan buta ez, sokkal többet tud mint az Xperias 4.3, én elégedett vagyok már ezzel is. De már én is várom a Flyme 5-öt, azt mondják már a beta is nagyon jó és a Meizu szerint már legalább 300 új feature került bele a 4.5-höz képest. De sokkal jobb lesz mint a jelenlegi. Viszont az alapja igazán lehetne már a Marshmallow is.
Ami még nagyon bejön ez az egygombos vezérlés. Ez annyira jó, hogy szinte azonnal megszoktam, pár perc használat után kézbe véve a másik telefont, mindig a középső home gombra nyomok a vissza helyett már reflexből.
Fotókat nem nagyon lőttem még, így arról nem tudok nyilatkozni, de videót csak 4k-ban érdemes rögzíteni, aztán inkább lekonvertálni 1080p-re. Ez mondjuk nem csak ennél a telefonnál, sajnos az összes gyártó korlátozza az 1080p bitrátáját.Viszont pozitív hogy, 4k-ban HEVC codec-et használ a Pro 5 és kb ugyanannyi helyet foglal a felvétel mint 1080p-ben, viszont sokkal jobb minőségben.
-
Black&White
addikt
válasz
Cathulhu #207 üzenetére
Én még novemberben rendeltem meg a Type-C kábelemet, egy Vention VAS-A37 típusút.
Sajnos nem tudom érinti e a Type-C gate, viszont elég sok cuccom van tőlük és mindegyik minőségi darab.A 11.11-es őrületben állítólag ők adták el a legtöbb kábelt Ali-n.
Aztán félretettem a Pro5 projektet, így egyelőre feladat nélkül figyel a polcon... -
bozont
veterán
válasz
Cathulhu #200 üzenetére
Először majdnem én is ezt a PE+ üveget rendeltem, de szerencsére utánaolvastam és írták páran hogy az ilyen kék fény szűrős dolgok nem csak a képernyőtől jövőt szűrik és erős napfénynél kékbe borul a kijelző.
Viszont van helyett H+, de még nem tettem fel. Majd ma, vagy holnap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Jogász topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3DMark 11 eredmények
- Hardcore café
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- További aktív témák...
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest