Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nokia 6700 classic - folytassa, Nokia!
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mt33
csendes tag
Elég fura a menü, de az miatt nekem elmegy, szóval elég fapados.
Én nem is akarok egy sokat tudó bunkófont, hogy azt birizgálgassam.., extraként e-mailt nézni max. azt csókolom. Ha majd nem kapcsol ki magától nekem jó lesz, a következő mobilom 3-5 év múlva biztos ütésálló okoska lesz, de ez addig telefonálásra tökéletes.
Hívás közben hallottak rendesen engem és hangosan hallom én is a másikat. Mondjuk meglepett, hogy ha hívtam valakit és felvette akkor megrezdült a fülemen a teló
de hangos környezetben biztos hasznos.
Kamerát nem próbáltam. Mondjuk nem készítenék vele tájképet, arra jó állítólag csak, hogy rendszámot fotózz, meg sérülést gépen, nagyobb alkatrészt nem élethű színekben... Nem erről lesznek likemágnes faceprofilképek az biztos
Jó a súlya, masszív kis dög, szerintem belehetne törni vele valakinek a fejét, de az ádámcsutkáját tuti össze tudná törni
A 7-8 Gb-os memóriát nem tudom hova tenni. Minek ilyen nagy? Nem bluray rippet akarok rajta tárolni
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo Yoga 460 - i5-G6 I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
de hangos környezetben biztos hasznos.