Hirdetés
- iPhone topik
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mt33
csendes tag
Elég fura a menü, de az miatt nekem elmegy, szóval elég fapados.
Én nem is akarok egy sokat tudó bunkófont, hogy azt birizgálgassam.., extraként e-mailt nézni max. azt csókolom. Ha majd nem kapcsol ki magától nekem jó lesz, a következő mobilom 3-5 év múlva biztos ütésálló okoska lesz, de ez addig telefonálásra tökéletes.
Hívás közben hallottak rendesen engem és hangosan hallom én is a másikat. Mondjuk meglepett, hogy ha hívtam valakit és felvette akkor megrezdült a fülemen a teló
de hangos környezetben biztos hasznos.
Kamerát nem próbáltam. Mondjuk nem készítenék vele tájképet, arra jó állítólag csak, hogy rendszámot fotózz, meg sérülést gépen, nagyobb alkatrészt nem élethű színekben... Nem erről lesznek likemágnes faceprofilképek az biztos
Jó a súlya, masszív kis dög, szerintem belehetne törni vele valakinek a fejét, de az ádámcsutkáját tuti össze tudná törni
A 7-8 Gb-os memóriát nem tudom hova tenni. Minek ilyen nagy? Nem bluray rippet akarok rajta tárolni -
mt33
csendes tag
az első 2 napban 4-szer random kikapcsolt és napi fél órát sietett az órája. Hogy orvosoljam megpróbáltam a frissítését, de hibát dobott közben és most csak az elemlámpa világít rajta, bekapcsolhatatlan.
Az aksija sirály, 2 nap készenlét és 1,5 óra beszélgetés után még mindig full jelölésen volt az aksi.
Ja és az egyik internetes bolt 26e + 1500 futárköltségen vesztegette már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, addig is itt egy kép a sokadik waterproof tesztről:
de hangos környezetben biztos hasznos.