- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mt33
csendes tag
Elég fura a menü, de az miatt nekem elmegy, szóval elég fapados.
Én nem is akarok egy sokat tudó bunkófont, hogy azt birizgálgassam.., extraként e-mailt nézni max. azt csókolom. Ha majd nem kapcsol ki magától nekem jó lesz, a következő mobilom 3-5 év múlva biztos ütésálló okoska lesz, de ez addig telefonálásra tökéletes.
Hívás közben hallottak rendesen engem és hangosan hallom én is a másikat. Mondjuk meglepett, hogy ha hívtam valakit és felvette akkor megrezdült a fülemen a telóde hangos környezetben biztos hasznos.
Kamerát nem próbáltam. Mondjuk nem készítenék vele tájképet, arra jó állítólag csak, hogy rendszámot fotózz, meg sérülést gépen, nagyobb alkatrészt nem élethű színekben... Nem erről lesznek likemágnes faceprofilképek az biztos
Jó a súlya, masszív kis dög, szerintem belehetne törni vele valakinek a fejét, de az ádámcsutkáját tuti össze tudná törni
A 7-8 Gb-os memóriát nem tudom hova tenni. Minek ilyen nagy? Nem bluray rippet akarok rajta tárolni -
mt33
csendes tag
az első 2 napban 4-szer random kikapcsolt és napi fél órát sietett az órája. Hogy orvosoljam megpróbáltam a frissítését, de hibát dobott közben és most csak az elemlámpa világít rajta, bekapcsolhatatlan.
Az aksija sirály, 2 nap készenlét és 1,5 óra beszélgetés után még mindig full jelölésen volt az aksi.
Ja és az egyik internetes bolt 26e + 1500 futárköltségen vesztegette már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest