- Nem lesz iPhone 19
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mt33
csendes tag
Elég fura a menü, de az miatt nekem elmegy, szóval elég fapados.
Én nem is akarok egy sokat tudó bunkófont, hogy azt birizgálgassam.., extraként e-mailt nézni max. azt csókolom. Ha majd nem kapcsol ki magától nekem jó lesz, a következő mobilom 3-5 év múlva biztos ütésálló okoska lesz, de ez addig telefonálásra tökéletes.
Hívás közben hallottak rendesen engem és hangosan hallom én is a másikat. Mondjuk meglepett, hogy ha hívtam valakit és felvette akkor megrezdült a fülemen a teló
de hangos környezetben biztos hasznos.
Kamerát nem próbáltam. Mondjuk nem készítenék vele tájképet, arra jó állítólag csak, hogy rendszámot fotózz, meg sérülést gépen, nagyobb alkatrészt nem élethű színekben... Nem erről lesznek likemágnes faceprofilképek az biztos
Jó a súlya, masszív kis dög, szerintem belehetne törni vele valakinek a fejét, de az ádámcsutkáját tuti össze tudná törni
A 7-8 Gb-os memóriát nem tudom hova tenni. Minek ilyen nagy? Nem bluray rippet akarok rajta tárolni
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

de hangos környezetben biztos hasznos.