- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dik
őstag
A lényeg, hogy remélem tökéletesen megcsinálták mostmár!
-
dik
őstag
Az azért elég baráti ha több hónapig oda volt a szervízben a teló így belegondolva! De legalább mostmár tökéletes?
-
dik
őstag
Esteleg van már valami hír a telóról?
-
dik
őstag
Ja igen azért mondtam azt hittem olvastad a cikket ott leirták. De például a gyártótótól ahogy kérdeztem az valami billentyűkombinációt emlegettet erről a gombról fogalma sem volt.
A menüje amúgy mennyire káoszos? Sok panasz volt rá. Meg olyan érdekelne hívás közben nem volt panasz rá hogy alig hallanak? Na meg a kamera tényleg annyira gyenge mint ahogy irják? Bocs a sok kérdésért, de marhára bejön ez a teló csak lehet róla néhol 1-2 rosszat olvasni és szeretnék megbizonyosodni róla tényleg abszolut felejtős ez a teló vagy van remény benne...
-
dik
őstag
Hibátlan darab akkor ezt a telefont nem kell bántani. Egy nagy NULL.
Kérdeztem a gyártótól is párat, de a válaszból kiderült fogalma sem volt mi kérdeztem a saját telefonjukról. Az a gomb elméletileg az lenne ha lefagy ujra lehet indítani mivel az aksi nem kivehető belőle. Az órája az minden evolveonak szinte siet vagy késik azt mondták egy frissítés megoldotta amit gariban csináltak a tulajoknak...
Várom a további fejleményeket erről a csodáról lehet csak a szoftja gyengélkedik amit egy frissítés megold és szuper teló lesz belőle... -
dik
őstag
Valaki esetleg vásárolt már ilyet? Kellene egy kis tapasztalati infó mennyire megbízható ez a telefon. Vagy ez is olyan bovli valami lenne mint a cat b25?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest