- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TCSZ
senior tag
Szerintem ha a sima telefonokba jó fényképezőt raknának mennyien vennének kevesebb okostelot? Engem ez tényleg érdekelne. Kíváncsi leszek ennek az Evolveo strapafonnak az utódjára is. Bár most is egész jó ha csak telefonálni és sms-t akarsz vele küldeni, sőt még zenét is lejátszik és ott a rádió.
-
TCSZ
senior tag
Van valakinek ilyen telefonja?
-
TCSZ
senior tag
Kár, hogy az én szolgáltatómnál nincsen ez a telefon.
-
TCSZ
senior tag
A tudatos emberek telefonja ez szerintem. Ha túl sokat vagy a neten vagy tele van mindened hogy a net körül forog minden és csak ott keresnek akkor ez egy jó alternatíva. Rengeteg előnye van.
-
TCSZ
senior tag
Már vártam ezt a tesztet. Tetszik a telo. Kár hogy nincs benne gps. ÉS lehetne bővíthető a memóriája vagy lenne nagyobb. De így is be jön. Esélyes következő telefonnak. Vannak oldalsó hangerő szabályzó gombok? mintha nem olvastam volna róla a cikkben..... Tetszik hogy egyszerű és hogy nem kell naponta tölteni. Ezzel lehet éjjel nappal mp3-t vagy rádiót hallgatni és ki lehet vele használni a korlátlan beszélgetésű csomagokat úgy hogy az ember nincs konnektor közelében.
. Az a telefon ahol esélyes hogy elfelejtjük hova raktuk a töltőjét.
Szerintem jó irányba megy az Evolveo. Megtalálták a piaci rést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest