- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Én nem azt látom, hogy az NV-be köt bele, hanem azt, hogy az AMD (a mesebéli legkisebb fiú szerepkörében) próbálkozásai jobban bejönnek neki, szimpatikusabb ahogy próbálnak előretekinteni, fejleszteni. (nincs ezzel a szimpátiával egyedül)
Az NV termékei nem rosszak egyáltalán (ilyet szerintem Abu sem írt), egyszerűen szimplán technológiai szempontból nem annyira fejlettek mint az AMD termékei, és ez akkor is így van, ha ez az FPS számokon nem látszik adott esetben. Hogy ez miért van így, arról megint reggelig lehetne elmélkedni, de azt hiszem abban megegyezhetünk, hogy sok esetben nem azért, mert az XY AMD fejlesztés hülyeség lett volna.
Paradox helyzet, de attól, hogy adott termék kevesebb FPS-t tud, még lehet fejlettebb, jobb mint a konkurencia egyébként gyorsabb terméke. A jobb vagy rosszabb kérdése teljesen nézőpont kérdése innentől, mert amíg mi játékosok zömében az FPS számokat kergetjük, addig Abu az újítást, a fejlődést, a problémákra adott válaszokat részesíti előnyben ahogy én látom.
Az biztos, hogy ha az NV is olyan ütemben próbálna fejleszteni ahogy az AMD, nagyon nem itt tartanánk!
-
Raysen623
addikt
Nem ártana összességében értelmezni a leírtakat és összevetni a valósággal. Több mindenben lehet jobb architektúra a Polaris a Pascalnal, azonban a valóságban bizony a programozók úgy tűnik vagy nem tudják mit is akarnak a hardvertől vagy csak jár a pofájuk és olyan dolgokat kérnek amit nem fognak használni biztosan. Az nvidia a piaci részesedése (a vga piacot ugye szándékosan kettéfűrészelte az évek alatt) és pénzügyi befolyása miatt vélhetően jobban tudja kezelni a fejlesztéseket mint az AMD. Ezért tartunk ott, ahol.
-
myckey
veterán
Én speciel nem várok "kis" vegát sehova.........
3 különböző teljesítményűt várok, az elkövetkezendő hetekben.
Nem, nem az egész évre vetítve.Ebből a "leggyengébb" hozza minimum az 1070 -et. Csont nélkül.
Ezt várom.
Aztán majd kiderül mi lesz vagy nem lesz, de az biztos!
(#200) Yutani
Ez viszont nem fest túl jól, így, ebben a formában.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Egyelőre ezt senki sem tudja. Én annyit tudok a hír tartalmához használt doksi forrásától, hogy vannak programok, amelyekben nem annyira gyors, de vannak olyan programok is, amelyekben veszettül az. Na most ilyenkor még eléggé bekavarnak a driverek, ugyanis az OEM-ek a tesztekre nem kapnak ám teljesen kigyúrt meghajtókat, ezért sincsenek még 3DMark szivárgások, ott például veszettül lassú. Az egyetlen úgymond váratlan érdekesség, hogy olyan programokban, amelyekre általánosan azt mondtuk, hogy optimalizálatlan PC fosportok, a Vega pokolian jól érzi magát. Valószínűleg a HBCC miatt van ez.
(#84) b. : Én csak 8 GB-osról tudok, de ez az OEM csatornákon keresztüli adat. Elképzelhetőnek tartok egy 4 GB-os modellt. Sőt, kifejezetten jó ötlet szerintem kihozni egy ilyet is, mert rengeteg 4 GB-os kártya van a piacon, amelyeknél a 4 GB-ra azt mondják, hogy kevés, viszont ilyen körülmények között a gyakorlatban is megnézhető a HBCC-nek az allokációk kezelésére vonatkozó újítása. Ha az AMD igazat mond arról, hogy 100%-os az adatfelhasználasi hatékonyság, akkor programtól függően 8-16 GB VRAM-nak felel meg 4 GB HBC. Mondjuk az alsó határt könnyű lenne tesztelni. A 8 GB HBC-vel ez nem lenne egyszerű, mert a 8 GB VRAM is ritkán kevés. De még egyszer mondom nem tudok 4 GB-os modellről.
-
Raysen623
addikt
Az én igényeimet kielégítette, aki meg 4K-ban akar játszani az meg vegyen a zöldektől. Mi olyan nehéz ebben?! Ha lenne 4K képes VGA-ja az AMD-nek kolléga akkor is a zöldektől vásárolna...
(#34) mlinus: Ha zavar amiért ilyen szép összeget legombolt rólad az NV, akkor minek erőletetd a 4K gaminget?!
Egyébként ha a zöldek kevesebbet keresnek akkor a te életed jobb lesz? Erősen kétlem.
-
Hát az 1070 is pedig az a belépő abban a kategóriában.
Abu: Ez a Prey duma azért szerintem kamu,. Ok hogy várt játék, de koránt sem egy Battlefield, Mass Effect szint.
Megint az lesz, hogy tud valamit, csak nincs hozzá szoftver. Szokásos.
Egyébként hónapok óta húzódó problémára kínál megoldást valóban. Meg kellene jelennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest