- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
válasz
hunspirit #247 üzenetére
de minimum átlagosan hasonló a teljesítmény
Direkt a legfrissebb TPU tesztet néztem, őket nem nagyon érheti az a vád, hogy elfogultak az AMD-l... árazást tekintve pedig azonos gyártó "azonos" termékét nézve (tehát mondjuk MSI Armor, Gigabyte G1) cirka 12000.-Forinttal drágább a GTX 1060. Tehát pár százalék eltérés teljesítmény terén, és cirka 15% eltérés árazás terén.
-
-Solt-
veterán
Én nem azt látom, hogy az NV-be köt bele, hanem azt, hogy az AMD (a mesebéli legkisebb fiú szerepkörében) próbálkozásai jobban bejönnek neki, szimpatikusabb ahogy próbálnak előretekinteni, fejleszteni. (nincs ezzel a szimpátiával egyedül)
Az NV termékei nem rosszak egyáltalán (ilyet szerintem Abu sem írt), egyszerűen szimplán technológiai szempontból nem annyira fejlettek mint az AMD termékei, és ez akkor is így van, ha ez az FPS számokon nem látszik adott esetben. Hogy ez miért van így, arról megint reggelig lehetne elmélkedni, de azt hiszem abban megegyezhetünk, hogy sok esetben nem azért, mert az XY AMD fejlesztés hülyeség lett volna.
Paradox helyzet, de attól, hogy adott termék kevesebb FPS-t tud, még lehet fejlettebb, jobb mint a konkurencia egyébként gyorsabb terméke. A jobb vagy rosszabb kérdése teljesen nézőpont kérdése innentől, mert amíg mi játékosok zömében az FPS számokat kergetjük, addig Abu az újítást, a fejlődést, a problémákra adott válaszokat részesíti előnyben ahogy én látom.
Az biztos, hogy ha az NV is olyan ütemben próbálna fejleszteni ahogy az AMD, nagyon nem itt tartanánk!
-
-Solt-
veterán
Csak amíg a Vega esetében a játék az egyetlen felhasználási terület, addig a Ryzen esetében nem erről van szó, tehát ha a játék a fő szempont, akkor majd azzal Ryzen-l kell összehasonlítani a 7700K-t amelyik erre a területre érkezik elsősorban. Addig a mostani Ryzenek párja a 6900k!
-
-Solt-
veterán
Ezt kérlek ne... azt aláírom, hogy akinek a teljesítmény kell annak jelenleg nincs választási lehetősége, de ezeket a driveres szívásokat ne hozzuk már fel az AMD ellen, mert ez max önámításnak jó, másra nem. Cirka 2,5 éve van meg a 980Ti-m, én ennyit driverekkel még soha nem szívtam mint ezzel... a legutolsó móka az volt, hogy reggel hidegen nem adott képet a monitorom. Én balga azt hittem beszart... elintéztem a Dell-nél a cserét, az új sem indult hidegen... na akkor a DP kábel... vettem újat, azzal sem volt jó. Erre mit ad isten, jött pár hét múlva egy nv driver frissítés, valamelyik hotfixnek a hotfixe amivel megoldodott a dolog. Ennyit a problémamentes zöld életről! Az meg jó vicc, hogy a 970-l szemben nem találtál alternatívát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- iPhone topik
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Háztartási gépek
- Hardcore café
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest