- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
deja vu
addikt
Neked, hogy hogy Nvidia kártyád van amikor Abu évek óta nap mint nap lehúzza, hogy ezt sem tudja meg azt sem tudja az Nvidia kártya? Segg buta a pascal meg az összes Nvidia. Ne haragudj, de amikor én a Prohardvert olvasom épp azt érzem, hogy az AMD az Isten, és az Nvidia meg a szar.
-
Raymond
titán
OK, nezzuk el hogy meg mindig megprobalod a "Nem csak játékból áll a világ." temat belegyomoszolni, pedig a Vega-nal masrol nincs szo. De legyen, es maradjunk annal amit a Ryzen kategoriatol fuggetlenul elert. Tehat a Vega is felaron fogja hozni amit a konkurencia? Lesz €400 aron a €800-as 1080Ti teljesitmenyet nyujto Vega?
-
ÁdiBá
veterán
Most komolyan?!
Mikrolagokról beszélünk?! Ez évek óta az AMD-nél tapasztalható kőkeményen.
Én még mindig látok olyan tesztet ahol 20% gyorsabba a 7700K mint az AMD új processzora.
7700K nem programozó vásárol, hanem GAMER!
Eszem ágába nem jutna GAMER gépet építeni AMD CPU-ból, még most sem.
VEGA-ról meg ne is beszéljünk, paraszt vakítás felsőfokon, nyilván ezt csak a hülye nvidia tulajok látják így, azért van tized annyi az AMD árbevétele...
Úgy hogy én nem értek veletek egyet... nekem nem alternatíva az AMD. -
Raymond
titán
Es mi ebben a ferdites? A Ryzen akkorat szolt hogy a sok mag jol jon egyes programoknal amik munkara vannak hasznalva, jatekoknal meg ugy teljesit ahogy. A masik taborban vannak vagy ugyanazon az aron (i7-7700K) vagy olcsobban (a par i7 es i5) amik jobban teljesitenek. Ha a Vega is akkorat fog szolni akkor mi lesz? Mert ahogy irod te is es en is irtam itt mar vegkepp csak jatekokrol van szo. Ha ott nem hozza be vagy elozi le a konkurenciat valahogy (ugyanaz a teljesitmeny olcsobban vagy jobb teljesitmeny ugyanazon az aron) akkor az meh.
(#169) -Solt-
Pedig az hogy az osszes X99-nel jobb valasztas a cucs 1151-es i7 (es mar a HWL ota) jatekra soha nem volt maskepp, csak a Ryzen megjelenese ota valahogy az van hogy "miert nem mondja senki hogy a 6900K meh", pedig mondja es mondta. Nem ertem honna jott ez hogy az egesz. Max annyi a magyarazat hogy egy kis dosszonacia van a Ryzen fan-ok fejeben, mert ha az R7 ugyanugy teljesit mint a 6900K es a 6900K "meh" akkor az R7 is "meh" pedig pont az ellenkezo iranyba szeretnenek argumentalni
Ja, meg mindig jatekokrol van szo. Az X99 eddig is jobb volt munkara mint barmelyik 1151-es i7, az R7 megjelenesevel annyi lett hogy van egy masik CPU ami ugyanugy jobb, de olcsobb aron. Ez pedig mind lenyegtelen a jatekos szempontbol, az meg az egyetlen szempont a Vega-nal.
-
Raymond
titán
Csak itt meg a Vega-rol amibol az egesz indult es ott "csak jatekokrol van szo", de nem ugy ahogy a Ryzen-nel erted, hanem ugyhogy csak az szamit es mas nem. Ezert ha a Vega ugy teljesit ezen a teruleten mint a Ryzen (ertsd lasabb lesz ugyanazon az aron mint a konkurencia) akkor meh.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest