Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Raysen623 #145 üzenetére
Így van. Eddigi infók alapján+10-15 % lesz a z előrelépésaz10xx modellekhez, plusz ugye megszűnik a 3 Gb 1060 és helyette lesz csonkított GPU+ 6 Gb modell( 2060) és a teljes értékű 6 Gb modell, amire akár mehet már GDDR5X is, ez lesz az 2060 Ti Plusz a 2070 is megkapja a fejlettebb ramokat és kap egyéb ficsőröket.
Spekulált táblázatok már vannak. -
deja vu
addikt
-
törölt tag
válasz
Raysen623 #126 üzenetére
Nem tudom hová tenni, hogy a képminőség javulna a felskálázással. Ahogy én észrevettem, a sima HD műsor éppolyan gyengén néz ki a 4K és az FHD tévéken is. A színek meg totál típusfüggőek, FHD-ból és 4K-ból is van jobb meg gyengébb panel, plusz egy ilyen összeshasonlításnak kalibrált tévéknél van igazából értelme.
(A 4K az jó, nekem is az van most. De ezeket az érvek lógnak a levegőben.)
-
-
mlinus
őstag
válasz
Raysen623 #40 üzenetére
ööö, nekem aztán tök mindegy hogy piros vagy zöld a kártyám.
az viszont senkinek se jó ha nincs verseny, és felsőkategóriában már egy ideje nincs. Az intel is jól lehúzott mindenkit éveken át mert az amd nem tudott egy i5-el se szembeállni. Egyébként a 4k sincs "erőltetve", amikor már 120 ezres tv-k is tudják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Alters teszt
- TV antenna és jelerősítés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xbox Series X|S
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One mobilszolgáltatások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest