- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Nem ártana összességében értelmezni a leírtakat és összevetni a valósággal. Több mindenben lehet jobb architektúra a Polaris a Pascalnal, azonban a valóságban bizony a programozók úgy tűnik vagy nem tudják mit is akarnak a hardvertől vagy csak jár a pofájuk és olyan dolgokat kérnek amit nem fognak használni biztosan. Az nvidia a piaci részesedése (a vga piacot ugye szándékosan kettéfűrészelte az évek alatt) és pénzügyi befolyása miatt vélhetően jobban tudja kezelni a fejlesztéseket mint az AMD. Ezért tartunk ott, ahol.
-
Raysen623
addikt
Ez idő alatt mennyivel nagyobb natív felbontásban is akar játszani a kedves gamer? Mennyivel elett több a tereptárgy és nagyobb felbontású a textúra? Mennyit is javult a napfény ás árnyék kidolgozása? Bizonyos mértékű mesterségesen generált hw növelés történt de nem ekkora. Az idő nem csak az élményeket szépíti meg hanem a grafikát is...
-
Raysen623
addikt
Köszönöm a precízebb megfogalmazást.
(#139) deja vu: "Ha a Volta olyan lesz mint a korábbi generációk ahol..." - Valószínűleg nem lesz olyan mert nincs rá semmi szükség. Ráadásul nem tudják technikailag megoldani sem szerintem az ilyen nagy mértékű ugrást, ugyanis most nem lesz csíkszélesség felezés. A GPU-kat lehet jobban pörgetni és több áramot adni nekik továbbra is, de akkor búcsút lehet mondani az energiahatékonyságnak. A kártyából pedig egy szép kazánt csinálnak ennyi erővel.
Arról nem is beszélve, hogy mi van ha a vörösök nem az e-péniszméretre hajtanak megint? -
Raysen623
addikt
válasz
#72042496 #130 üzenetére
Ez már a te problémád. Nálam mindenesetre élesebbnek hat a kép a HD adók nézésekor. Lehet ezt az újabb panelre is fogni, de végeredményben jobb és szebb mivel nem pixeles a kép (mindegy milyen távolságról nézem)!
(#129) tothja : Jelenleg egy RX480-asom van, de véletlenül sem azért vettem mert megjelenésekor valamilyen játék kiadásához időzítették.
-
Raysen623
addikt
Tavaly vettem végre magamnak egy TV-t, no de nem azért hogy tv műsorokat nézzek rajta. Filmeket nézek 40"-os tv-n idehaza és sorozatokat. Nekem arra kell, műsorokat a család többi tagja néz csak rajta. A régebbi FHD TV került rá a számítógépemre.
A 4K-ról: többen leírták már (ezért külön köszönet nekik is), hogy valódi 4K tartalom még nincs rá. Helyette viszont van a készüléknek néhány igen kellemes képessége, miszerint pl. a rendes HD adásokat felskálázza így javítva a képminőséget, továbbá a színei is érezhetően jobbak a 4K tévének. Ugyanez vonatkozik a streamelt filmekre is, melyeket előszeretettel nézel rajtuk. Ha pedig rákötöm a gépem, akkor már a HDR-t is ki tudom rajta használni. Szóval én ezért vettem ilyet.(#112) deja vu": Tehát ha a Volta ellen megy akkor ráver 40-50%-ot a Pascal-ra?" - Ezt a mantrát is te kezdted el, de már annyira rápörögtél a témára, hogy észre sem veszed hogy saját magadra hivatkozol.
Elképesztő milyen nem létező elvárásokat támasztotok egy meg sem jelent termékkel szemben, csak azért mert AMD.
-
Raysen623
addikt
Nekem is van 4K tv-m mégsem azon játszom (amivel pedig PC-n játszom annak elegendő az RX480 is 4K-ban!). Nem vagyok hajlandó 200 ezret kiadni egy rohadt VGA-ért ilyen egyszerű. Nem ezen múlik nálam és sokaknál a játékélmény. Te költesz rá mert neked megéri elb@szni a pénzt ilyenekre. Nekem már nem. Majd ha egy átlagos 4K-hoz való kártya 70k körül lesz kapható, akkor fogok olyan felbontáson játszani, addig bőven elegendő az FHD.
Egyébként meg teljesen mindegy van e válasz a felsőkategóriában a vörösök háza táján, mert az is rohadt drága lesz ha jól sikerül. Ha meg nem arra lőnek amire a zöldek, akkor meg tök mindegy. Te pedig nem éreznéd akkor sem a nagy árversenyt, mert VGA fronton bizony nem fogja az AMD féláron adni a termékét.
Az intel meg csak azokat "húzta" le, akit az nem zavart. Tetszettél volna FX procit venni és akkor spórolsz, vörösöknek meg több pénzük lett volna jobbat csinálni. Játékra az is bőven elegendő. Ha meg masterrace tag vagy akkor az Isten hardvere sem lesz elég a fajtádnak. Így hát értelmetlen az a felháborodás amit itt előadsz. -
Raysen623
addikt
Az én igényeimet kielégítette, aki meg 4K-ban akar játszani az meg vegyen a zöldektől. Mi olyan nehéz ebben?! Ha lenne 4K képes VGA-ja az AMD-nek kolléga akkor is a zöldektől vásárolna...
(#34) mlinus: Ha zavar amiért ilyen szép összeget legombolt rólad az NV, akkor minek erőletetd a 4K gaminget?!
Egyébként ha a zöldek kevesebbet keresnek akkor a te életed jobb lesz? Erősen kétlem.
-
Raysen623
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest