-
Mobilarena
A teszt topikja itt található: [Re:] Vernee Apollo Lite - maximális minimalizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano_77
nagyúr
válasz
darkmann #828 üzenetére
Köszi! Akkor ezek szerint a Xiaomi Mi Band 2 sincs jelenleg náluk!? Mert azt sem tudok venni ugyan ilyen okok miatt.
-
jano_77
nagyúr
válasz
darkmann #821 üzenetére
Én nem az ezüstöt néztem - bár jobban néz ki - hanem a rose gold-ot és ha jobban megnézed a frekvenciák leírásánál, akkor jelzi a B20-at.
És ez van raktáron. Ez 236 $, a Vernee pedig 213 $. Ezért írtam, hogy nem sok a különbség.
Egyébként Neked hogy jött ki a 65$? -
RudY
addikt
válasz
darkmann #761 üzenetére
Úgy értettem, hogy az 1. helyen végzek sorra, különösebb erőfeszítés nélkül, max. 2-3 újrafutás után, ha trükkösebb a pálya. Jó, nyilván nem egy komoly kihívás, csak valahogy túl könnyűnek tartom ahhoz, hogy izgalmas kihívást jelentsen és fizessek is esetleg. Na de nem offolom szét jobban, ez tényleg nem igazán idevágó téma
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
darkmann #728 üzenetére
Egyenlőre nekem full jó ez a stock. Zenelejátszó,youtube,fb + messenger és mx player ment fel. A kamerával szórakozok,van egy csomó menü benne,azokon finomítgatok. Eddig az elfogadható szintre már eljutottam. Be kell dobnom még egy vinyót a gépembe egy linuxxal,hogy romolhassak
-
bosstom
csendes tag
válasz
darkmann #687 üzenetére
Biztos jól csinálod:
Bootolj be recovery-be amikor már fekszik a robot a hátán:
1: nyomd le a bekapcs gombot megint
2: Ezután nyomd le rövid ideig a volume up gombotűNekem is mindig ezt csinálja fenti ok miatt de így előjön a menü.
Ha mégsem menne:
Előzőleg linekltem az original recovery és scatter fájlt.Lényegében ezt a leírást kell követned csak azzal a recovery.img-vel amit innen szedsz le az első hozzászólásomból!
-
bosstom
csendes tag
válasz
darkmann #681 üzenetére
Van
Ha flashtool-al akarsz recovery-t feltenni itt megtalálod feltölttem ide az eredeti recovery-t.
DE szerintem van recovery-d nem szállt el ezt próbáld meg:
A hanyattfekvő robot alatt nyomd meg a bekapcs gomb és a hangerő fel-t. Fel kell hogy jöjjön recovery menu csak kicsit trükkös -
JTFerrek
csendes újonc
válasz
darkmann #607 üzenetére
Nekem Úgy tűnik megoldódik a sim cserével. A hölgy kérdezte hogy 2 évesnél idősebb e... Szóval, érdemes kicserélni.
Kb 3 óra alatt nem merült semmit. Most hogy telefonáltam merült 1%-ot..... da azt is kiírta hogy azért.
Lehet megpróbálom felvenni a rezgőmotor hangját.
Vagy esetleg, ha valaki meg tudná tenni, hogy rám tudna száni jövő héten 5 percet, és megnézhetném, hogy milyen hangja van a rezgőmotorjának, az se lenne rossz. Mert egyszerűen kiráz tőle a hideg -
JTFerrek
csendes újonc
válasz
darkmann #603 üzenetére
Igen... Kicsit fapad.
Nálad nem hangos a rezgő motor? nekem borzasztó hangja van.
Nekem egész jól bírja az aksi (tennap 30perc pokemon go 4%), a készenléti idő magas tennap du 6-tól reggel 10-ig 30% készenléti idő), de most cseréltem reggel sim-et a vodánál, és majd meglátjuk bejön e a mit itt a többiek írtak.
Ami nagyon idegesít, az a tok.... tök jó, nagyon tetszik. de mért altatja el a telótElőző telefonon csak sima flip tok volt, és azt bedobtam a zsebembe, és 5 percig életbe volt... Nem lehet kikapcsolni valahogy?
Én még meg se néztem a gyári fóliát.
Nem lehet valahogy beállítani, hogy a menüben ne lefele lehessen görgetni, hanem ott is lapok legyenek?
Köszi -
bosstom
csendes tag
válasz
darkmann #591 üzenetére
Nekem van Vifocal-os üvegfőlia.
Nincs ilyen kékes árnyalata a fóliának mint a gyárinak. Színében anyagában korrekt. Egyedül az a baja amit irtál, hogy kb 1-2mm-re széleitől nem tapad rá. Mivel merevebb és elválik a kijelzőtől. Ha sima nem üveg fólia van rá azt lehetne rátenni de én olyat még nem láttam.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
darkmann #587 üzenetére
Én normál fenyviszonyok mellett nem nevezném gyengének. Szerintem jó. Biztos hogy van nála jobb, de én ezzel fotóztam Erdélyben és egyáltalán nem homályos vagy szemcsés, zoomolasnal vehető észre némi eletlenseg a reszleteken. Open Cameraval dolgoztam, Gps és datum feliratozassal. Más felbontásban nem próbáltam, de gyengébb fenyviszonyoknal mar valóban zajosak a képek. Ez a telefonok túlnyomó többségénél probléma, úgyhogy csak ezért nem erre szavazni szerintem vétek.
-
Bferibörs
addikt
válasz
darkmann #559 üzenetére
"Vernee Apollo Lite-ot akarok!!!"
Hétfőre legkésőbb meg lesz
én lemondtam róla, nincs dual micro sim " (DualSIM / Dual Standby (SIM1+SIM2 vagy SIM1+MicroSD)
így vagy 2 sim kártya (ami nano lehet ) vagy 1 sim kártya és 1 SD kártya sajnosmegvárom az Apollót, addig kiderül tudom e használni ilyen felállásban. (addig marad a Thor)
-
PZsolt27
tag
válasz
darkmann #542 üzenetére
Örülök, ha tudtam segíteni a válaszommal!
A telefonhasználat eléggé változó nálam, de másfél napot kibír ha kímélem. De általában nem kímélem, viszont a gyorstöltés annyira brutál jó, hogy éjszakára sose teszem fel a töltőre (mint előtte az összes telefonomat). Elég ha napközben töltök rajta kb. 15-20 percet. Brutális a gyorstöltés, ettől tényleg padlón vagyok.
Igen, szoktam írogatni az official fórumba, nekem a camera2 API hiányzik (a manuális beállítási lehetőségek miatt) és van pár rendszerprogram, ami nem frissül soha sem (pl.: Android System WebView, Clock). Nem nagy dolog, de jó lenne ha azért ezeket is megcsinálnák a következő frissítésben. Van itthon Thor is, azon frissülnek ezek is.
Melegedéssel nincs gond, ha nincs a töltőn. Töltés közben eléggé fel tud melegedni, de ez teljesen normális. Mondjuk a burkolat sokat segít a hűtésben, így kifejezetten gyorsan le is hül. Ha 100%-re feltöltődik, és rajtahagyom, akkor is gyorsan lehül.
Navigáció közben még nem töltöttem, erről nincs tapasztalatom.
-
PZsolt27
tag
válasz
darkmann #540 üzenetére
Már napok óta akartam írni erről egy bejegyzést, de ha már így rákérdeztél.... szóval én rettentő módon elégedett vagyok a telefonnal, minden tökéletesen megy rajta. Persze a kezdeti APN hiba nálam is ott volt, de elég gyorsan rájöttem mi a baj és azóta is működik tökéletesen. A gyártó úgyis hamarosan kihozza a következő frissítést, és előbb-utóbb az apró hibák is megszűnnek (mondjuk nálam semmilyen hiba nincs).
Hatalmas pozitívum a gyorstöltés, gyönyörű a kijelző, gyors a rendszer, minden elfér a memóriában, ott a B20 elérhetősége és még sorolhatnám. A kamera sem olyan rossz, mint amennyire sokan lehúzzák. Csodát nem kell várni egy ilyen géptől.
Viszont a Vernee fórumán is az van, hogy csak az írogat (szitkozódik), akinek baja van. Aki elégedett, az nem foglalkozik a fórummal. Tehát ebből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni.
-
Peppo
őstag
válasz
darkmann #491 üzenetére
A szoftverek közti keresés nem vezett eredményre. Kilőttem szinte mindent, de ugyanúgy ette az akksit.
Aztán pár órára repülő üzemmódba tettem a telefont munkahelyen, és mikor visszaállítottam, láttam, hogy összesen 1%-ot vesztett a töltöttségéből. Úgy tűnik, a kommunikáció a tornyokkal zabálja ennyire az áramot. Tény, vastagok a falak munkahelyemen meg otthon is, de ez még így is túlzásnak tűnik. Térerő van, legfeljebb egy csíkkal marad el a maximumtól a kijelzőn.
-
Bjorngolf
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest