- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A teszt topikja itt található: [Re:] Vernee Apollo Lite - maximális minimalizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
bosstom
csendes tag
válasz
JTFerrek #614 üzenetére
Korábban írtam, hogy valahol olvastam hogy az ujjlenyomat olvasó valami öntanuló chip-el rendelkezik.
Minél többet használod annál nagyobb lesz a pontossága.Először kételkedtem de érdekes módon megfigyeltem ezt én is. Anno amikor meglett a teló első két hétben elég gyatra aránnyal dolgozott, aztán ez drasztikusan elkezdett javulni. Most már kb csak akkor nem olvassa be nekem ha tényleg rosszul érintem meg. Nagyságrendekkel javult a pontossága.
-
RudY
addikt
válasz
JTFerrek #608 üzenetére
Nekem is furcsa volt eleinte a rezgője a Lenovo és a családban fellelhető Huawei telók után, lényegesen erőteljesebb és valahogy magasabb a "hangja"...mire megszoktam volna vissza kellett küldenem, de majd megszokom megint, ha megjön a csere. Azért ha tudod vedd fel, mert lehet, hogy a tiéd mégis kiugró.
A 2 évnél régebbi kártyák cseréjét én is csak javasolni tudom, sok apró bosszúság eleve megszűnik ezzel. -
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
JTFerrek #207 üzenetére
Minden gyors, gyorsabb mint az eddigi telefonjaim. Sokan legyintenek amikor Antutu tesztről van szó, de azért nem véletlenül van 91000 fölött az érték. Baromi gyors, semmi akadozás. Kíváncsi leszek ezen még később mit tudnak javítani a frissítésekkel.? Gondom azzal van, hogy a microSD eddig minden telefonomban egyenértékű volt a belső tárral, ez viszont úgy kezeli mintha USB meghajtó lenne. Nem minden progi hajlandó onnan települni. És többféle módja létezik a kártya kezelesenek, van lehetőség arra is hogy ezt lássa belső tárnak, persze annak semmi értelmét nem látom.
-
FrankóStein
aktív tag
válasz
JTFerrek #203 üzenetére
Töltöm fel a képeket, addig is: az összerelés első osztályú. Jó fogni, nem recseg nem ropog. Fejhallgatót nem használok, Bluetooth - os átvitelt használok erősítőre, az is kiváló. Wifi most az előbb kb 7 m-rol 3falon keresztül már gyengélkedett, bár a routerem wifije se egy erőmű... Képernyőidőt még nem tudom, tegnap délután feltöltöttem és folyamatosan nyomkodva 22 óráig 78% nal mentem aludni. Most délben töltöttem rá, azóta is folyamatosan lakom be, közben megy a zene a bt-n és most 57 %
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen program, ami...?
- Kerékpársportok
- ASUS routerek
- Háztartási gépek
- Medence topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged