- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A teszt topikja itt található: [Re:] Vernee Apollo Lite - maximális minimalizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmann
őstag
válasz
Sz4bolcs #610 üzenetére
Én még nem cseréltem kártyát, viszont az alkalmazás jogosultságokat beállítgattam , és így merült most egy éjszaka alatt 7%-ot.
Az ujjlenyomat olvasóval viszont nem tudok mit kezdeni. Az egyik ujjamat már két külön ujjként is felvettem, de így is van olyan, hogy 5-ből 0, és oldhatom fel pin kóddal. -
Bjorngolf
tag
válasz
Sz4bolcs #441 üzenetére
kérdés meddig... fél perc alatt szerintem onnan is el fog fogyni.... -_- agyam eldobomm h lassan egy hónapja szarakodok a telefonvásárlással.... lehet váltok inkább... nem tudom h megérne e várni.... sűrgősen kellene az új teló... mert a mostani kb használhatatlan... a hálózatot dobálja...jó esetben h ha van valamennyi hálozatom és el tudnak érni... -_-
-
RudY
addikt
válasz
Sz4bolcs #285 üzenetére
Egyelőre csak a powerbank választ tudom, természetesen működik (próbáltam) a gyári kábel másik vége is "standard".
A gyári töltő baromi gyors, nem tudok pontos perceket és töltöttségi szinteket, de dobtam egy hátast.Lassan egy hete van nálam a Lite, de nyaralás közben se időm, se kedvem vele behatóbban foglalkozni
Még a Geekbuying promo készletéből sikerült megcsípni a csomagot (gyári flip tok, üvegfólia), a teló és a többi minősége is nagyon korrekt!Amit idáig láttam és tapasztaltam a készülékkel, az nagyon is tetszik, de SIM költöztetés még nem volt.
Fotókat lőttem, hamarosan megosztom, szerintem abszolút vállalható ez a részleg (is).
Ujjlenyomat 2 mutatóujjra konfigolva, nagyon rikán "hibázik", de mint kiderült, nem árt a tiszta kéz
Zene... az autóban használatos memókártyát nyomta bele, "hagyományos" (jack) agybadugós fülessel szerintem átlagos. DE, időközben megérkezett a Letv Max2 2 2 Pro H5C4 CDLA füles...húbakker, nagyon megérte az árát. Családban és a nyaraló ismerősök között igencsak vájtak a fülek, abszolút elismerőek a vélemények (persze volt aki rögtön ráharapott volna a telóra és a fülesre is, de kezükre csapok) ...tehát tessék bátran váltani a jack-ről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged