- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
-
Mobilarena
A teszt topikja itt található: [Re:] Vernee Apollo Lite - maximális minimalizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibcsi0407
félisten
válasz
kelzsoca #177 üzenetére
A Vernee-nél nagy gond a kamera, ha valakinek ez szempont. Egyszerűen csapnivaló a minősége a többi alkatrészhez képest.
Bár tudjuk, hogy nincs kínai telefon kompromisszum nélkül (lehet ez B20, lehet ez kamera, vagy általános minőség gyakran), így ennek fényében is jó választás lehet.
Én személy szerint a nagy Vernee-re leszek kíváncsi. -
M3aN
senior tag
válasz
kelzsoca #135 üzenetére
Töltöttség kijelzés nem működik az akksi ikon mellett, csak baloldalt?
Nagyon szimpi a készülék egyébként, eustock-n kértem is már értesítést, és lehet ez lesz a amit megveszek, bár eddig Mate 8 volt kinézve...Ahogy néztem a tesztfotókat, nem lettem tökéletesen elragadtatva tőle :S
Ujjlenyomat szenzor mennyire gyors?
Hangszórók minősége?
-
szitaati
aktív tag
-
ghiottone
nagyúr
válasz
kelzsoca #124 üzenetére
Köszönöm - valószínűleg nekem azért fura, mert este wifit mindig lekapcsolom és így a telóm 1-2%-ot esik, de napközben ha be van kapcsolva wifi, 4g - 3 email fiók, messenger és a többi szinkronizál akkor sem csinál 10%-nal nagyobb merülést üres járaton.
Kíváncsian várom a tesztet. -
Sayuar
senior tag
nekem meg az a bajom, hogy mindig kinézek specifikáció alapján egy készüléket és aztán kézbe fogva kényelmetlennek ítélem meg.
Ezzel a telefonnal is így vagyok. Tegnap elmentem a médiába és egy ugyanilyen széles (76 mm) telefont vettem a kezembe. Hát nem és nem....
Eddig a legszélesebb, és kézben fogva kényelmes telefon számomra a HTC M8...pedig soha nem volt ilyenem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Egyedül?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest