-
Mobilarena
A teszt topikja itt található: [Re:] Vernee Apollo Lite - maximális minimalizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Írsz a supportnak (gyors, kedves), kérnek fotót/videót is. Adnak pár lehetőséget (pénz visszafizetés, plusz pont és levásárlás, vagy javítás). Ha javíttatnád, adnak címet ahova feladod postán (minden tartozékkal, párezer Ft postaköltség).
Pár hét alatt odaér, ők átküldik a szervíznek, akik ülnek rajta.
Ha minden jól megy, akkor amint kész, megy a GB-nek, onnan neked. Nálam most egy másik telóval nem ez volt a helyzet, elfogyott az alkatrész, ezért küldenek másik színben egy refurbished darabot. (Vagy várhatnék még, de nem akarok.) -
smithsys
aktív tag
Mindenképpen LeEco!!! A Vernee fanoktól elnézést.
Tudom mit beszélek, volt Thor-om is, Apollo Lite-om is, meg van egy X600-as Letv-m.
Való igaz, hogy a LeEco telefonoknál mindenképpen szoftvert kell cserélni, mert a webshopos
rom amivel jön az ganyé, de ha az X820-ra feldobsz egy Cuoco vagy Mokee ROM-ot örök élet!!! -
darkmann
őstag
Az ezüstre $264-t írt kínai raktárról, az Apollora $201-t szintén kínai raktárról. A rosegold-ot nem néztem, de ha azt is és az Apollo-t is kínából akarod rendelni, akkor $35 a különbség. Ha megéri felár, akkor rendeld azt.
Az ezüstnél nem írta a 800 Mhz-et, de utánanéztem, és tudja a készülék ezt a frekvenciát. -
darkmann
őstag
Hol nézted? Mert eszerint azért van kb. $65-nyi különbség, ami szerintem azért jelentős:
[link]
Ráadásul "Out of stock".
Ha egyárban lenne a kettő, akkor a Le Max erősebb, de ekkora különbségnél Apollora szavaznék. Ráadásul a Leeco készülékek tele vannak hányva mindenféle bloat- meg adware-rel. Ráadásul a leírás is sántít, mert először azt írja, hogy van B20 LTE, aztán a frekvenciáknál meg nem sorolja fel a 800 Mhz-et. -
darkmann
őstag
-
darkmann
őstag
Nekem nem jók a tapasztalataim. Egy okosórát rendeltem, az nem jött meg 60 nap alatt sem. Kaptam visszatérítést, de a másodjára rendelt óra/karkötő is 1 hónap alatt jött meg Kínából. Aliról és BG-ról hamarabb megjönnek a cuccok. Nézd meg a Gearbest-es topikot, én úgy láttam, hogy vannak gondok az EU raktárból rendelt termékek szállításával és elérhetőségével. Én eddig bármit néztem EU raktárról, az nem volt elérhető.
-
jagada
addikt
Nem tom. Mint mondtam eddig nem volt semmi problémám. Ha értékelést írsz, vagy fotókat esetleg videot töltesz fel a megvásárolt termékről mindért pontokat kapsz, amivel a következő vásárlás alkalmával csökkentheted az árat. Eddig nem kellett még vámot meg ÁFA-t sem fizetnem.
-
RudY
addikt
Nekem se lötyögnek, nagyon patent.
Mindkét SIM kártya folyamatosan kapcsolódik a hálózatra, de csak az egyiken lehet aktív kapcsolat. Tehát, ha az egyik számon beszélsz, akkor a másikra érkező hívás esetén a hívó fél “a hívott szám jelenleg nem elérhető” üzenetet hallja. Az már valóban szolgáltatótól függ, hogy ilyenkor küldenek-e értesítőt.
-
RudY
addikt
Picit modernebb az Apollo Lite, az összehasonlításból láthatod, hogy neked esetleg mi hiányozna kapásból: [link] pl. NFC, dual active SIM a standby helyett stb.
Úgy rémlik a ZF2 se lett túl acélos a minőségi fotók szempontjából, bár lehet, hogy a frissítések javítottak valamit. Legutóbb ilyeneket lőttem [link], hétvégén lesz talán megint teszt, az újabb frissítés okán.
Nekem a ZenUI launcher nagyon tetszik, az Apollo-n is ezt használom, és több ASUS programot is, tehát ezek nem fognak hiányozni
A készenlét a nehezebb kérdés, autós töltő és powerbank mellett képtelen vagyok meghatározni, hogy mikor mennyit bír, úgyhogy inkább passzolom
Az biztos, hogy normál hívásnál, plusz viber és whatsapp használatakor sincs semmilyen probléma, legalábbis nálam.
Ja, és fel sem tűnik, hogy sokszor 10-nél több alkalmazás motyog már a háttérben, csak a tisztító üzenget, hogy üríthetném időnként a cache-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- IPhone 16 pro - Desert Titanium 256GB
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest