Erődemonstráció - Vernee Apollo Lite

A 2016-ban alakult márka első készüléke kivételesen meggyőző lett, így nem alaptalan a felfokozott várakozás, ami a csúcskategóriába szánt Vernee Apollót övezi. Noha még keveset tudunk a pontos specifikációról vagy megjelenésről, az eddigi információk alapján a Helio X20-as rendszerchip, a 6 GB RAM és a nyomásérzékeny QHD kijelző elég biztató, és a gyengébb, Lite verzióból kiindulva valószínűleg impresszív eszközzel fognak előállni.

 


[+]

Az Apollo Lite viszont már elérhető, és a beltartalmat elnézve erősen elgondolkodtató, hogy ez tulajdonképpen a lájt verzió. Az ezüst és grafitszürke színben kapható eszközt a MediaTek jelenlegi (0,2 GHz eltérés miatt) majdnem legerősebb lapkjája hajtja, amihez 4 GB rendszermemória társul. Az újszerű MediaTek Coherence System Interconnect összekapcsolásra épülő Helio X20, újragondolva a hagyományos big.LITTLE architektúrát, 10 darab, három klaszterbe rendezett magot tartalmaz. A processzor egy kétmagos, 2,3 GHz-es Cortex-A72-es, egy négymagos, 2 GHz-es és egy alacsony fogyasztású, 1,4 GHz-es Cortex-A53-as halmazt tartalmaz. Grafikusan mindehhez a négymagos Mali-T880 asszisztál. Ez mind remekül hangzik, de a Vernee taktikusan a gyakorlatban is be kívánta mutatni a számokban meggyőző teljesítményt. Íme a videó:

Az erődemonstráció nem öncélú, jelenleg is fut a hivatalos kampány, amelynek keretében júliusban minden pénteken, egy-egy értékesítő partnernél 30 dollár kedvezménnyel vásárolható meg az eredetileg 229 dollárért, vagyis nagyjából 65 ezer forintért (plusz járulékos költségek) piacra dobott Apollo Lite. Mellesleg a Vernee Thor is akciós ez idő alatt.

Azóta történt

Előzmények

  • Vernee Thor - mondhatni isteni

    Újabb, egyben a legújabb shenzheni gyártó, ahogy az lenni szokott, megnyerő specifikációval és még annál is kedvezőbb árral támad, de a meglepetés az, hogy sikerül is neki.

  • Még erősebb lesz a Vernee Apollo

    A nemrég bemutatkozó új márka legütősebb ajánlata a megjelenés előtt tovább növelte a lóerők számát. A tízmagos rendszerchip mellé 6 gigabájt RAM és nyomásérzékeny kijelző jár.

  • A maximumra törekszik az új kínai márka

    A Vernee olyan készüléket fog hamarosan piacra dobni, aminek specifikációi közül elég lenne csak a 6 GB RAM-ot, a Force Touch kijelzőt, vagy a 10 magos processzort kiemelni.

Hirdetés