- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
A teszt topikja itt található: [Re:] Vernee Apollo Lite - maximális minimalizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolokas
aktív tag
Sziasztok! Elkezdtem használni 2 simet a telefonon, de valami nagyon nem jó!
1es slotban jó a band mod a 2esben kevesebb van ez mitől van nincs 4g meg 3 g se bennea 2es simen! hiába cserlgetem a simeket csak 1es slotba van 4g meg 3g! -
oris
aktív tag
Milyen legkisebb távolságról tud fókuszálni a készüléketek fényképezője? A kollégám készülékével nem lehet ráfókuszálni pl egy papírlapon lévő szövegre...
-
Chosy
csendes tag
Sziasztok rendeltem uvegfoliat viszont kicsi. irtam az eladonak es azt mondja hogy ez a rá valo. valaki jart mar igy? vagy tenyleg kisebb mint a kijelzo?
-
RudY
addikt
-
ORCA58
addikt
-
jopika
tag
Üdv valaki el tudná mondani azt a nyanvadt újjlenyomat olvasót hogy picsba kell beállítani mert csak ott az újjam de semmi
-
PZsolt27
tag
válasz
Shevchenko #838 üzenetére
Az összes (3 db) OTA telepítése után egy Factory Reset nagyon sok hibára megoldást tud nyújtani ennél a telefonnál. Tapasztalatból mondom.
-
Shevchenko
csendes tag
Sziasztok
Nem tudjátok mi lehet a gond, senki nem hall telefonálás közbe csak én akiket hívok, ráadásul mikor videózok akkor sincs hang...Szerviz? -
Peppo
őstag
Üdv!
Próbálnék usb kábelen át másolni ezt-azt a telóra, de valamiért nem jön össze. A gépen megjelenik, mint cserélhető lemez, ahogy egy pen drive esetén is történik, de megnyitni már nem lehet. Azt mondja, nincs ilyen meghajtó.
Próbáltam az otthoni és a munkahelyi gépen is, ugyanaz történik. Erre valakinek valami ötlete?
-
jano_77
nagyúr
válasz
darkmann #828 üzenetére
Köszi! Akkor ezek szerint a Xiaomi Mi Band 2 sincs jelenleg náluk!? Mert azt sem tudok venni ugyan ilyen okok miatt.
-
-
jano_77
nagyúr
EU Stock-ról hogyan tudok bármit is rendelni? Mert már direkt beregisztráltam, mert azt gondoltam azért nem jelenik meg a KOSÁR ikon, de belépve sincs semmi ilyen opció!? Vagy csak én nem veszek észre vmit?!
-
Írsz a supportnak (gyors, kedves), kérnek fotót/videót is. Adnak pár lehetőséget (pénz visszafizetés, plusz pont és levásárlás, vagy javítás). Ha javíttatnád, adnak címet ahova feladod postán (minden tartozékkal, párezer Ft postaköltség).
Pár hét alatt odaér, ők átküldik a szervíznek, akik ülnek rajta.
Ha minden jól megy, akkor amint kész, megy a GB-nek, onnan neked. Nálam most egy másik telóval nem ez volt a helyzet, elfogyott az alkatrész, ezért küldenek másik színben egy refurbished darabot. (Vagy várhatnék még, de nem akarok.) -
smithsys
aktív tag
Mindenképpen LeEco!!! A Vernee fanoktól elnézést.
Tudom mit beszélek, volt Thor-om is, Apollo Lite-om is, meg van egy X600-as Letv-m.
Való igaz, hogy a LeEco telefonoknál mindenképpen szoftvert kell cserélni, mert a webshopos
rom amivel jön az ganyé, de ha az X820-ra feldobsz egy Cuoco vagy Mokee ROM-ot örök élet!!! -
darkmann
őstag
Az ezüstre $264-t írt kínai raktárról, az Apollora $201-t szintén kínai raktárról. A rosegold-ot nem néztem, de ha azt is és az Apollo-t is kínából akarod rendelni, akkor $35 a különbség. Ha megéri felár, akkor rendeld azt.
Az ezüstnél nem írta a 800 Mhz-et, de utánanéztem, és tudja a készülék ezt a frekvenciát. -
jano_77
nagyúr
válasz
darkmann #821 üzenetére
Én nem az ezüstöt néztem - bár jobban néz ki - hanem a rose gold-ot és ha jobban megnézed a frekvenciák leírásánál, akkor jelzi a B20-at.
És ez van raktáron. Ez 236 $, a Vernee pedig 213 $. Ezért írtam, hogy nem sok a különbség.
Egyébként Neked hogy jött ki a 65$? -
darkmann
őstag
Hol nézted? Mert eszerint azért van kb. $65-nyi különbség, ami szerintem azért jelentős:
[link]
Ráadásul "Out of stock".
Ha egyárban lenne a kettő, akkor a Le Max erősebb, de ekkora különbségnél Apollora szavaznék. Ráadásul a Leeco készülékek tele vannak hányva mindenféle bloat- meg adware-rel. Ráadásul a leírás is sántít, mert először azt írja, hogy van B20 LTE, aztán a frekvenciáknál meg nem sorolja fel a 800 Mhz-et. -
jano_77
nagyúr
Az lenne a kérdésem - nem biztos, hogy kapok rá választ, de azért felteszem, hátha - hogy a Vernee és a Le Max 2 között kellene választani, akkor melyikre esne a választásotok? Árban nem sok különbség van, nyers adatok alapján a Le Max izmosabbnak tűnik.
-
darkmann
őstag
-
darkmann
őstag
Nekem nem jók a tapasztalataim. Egy okosórát rendeltem, az nem jött meg 60 nap alatt sem. Kaptam visszatérítést, de a másodjára rendelt óra/karkötő is 1 hónap alatt jött meg Kínából. Aliról és BG-ról hamarabb megjönnek a cuccok. Nézd meg a Gearbest-es topikot, én úgy láttam, hogy vannak gondok az EU raktárból rendelt termékek szállításával és elérhetőségével. Én eddig bármit néztem EU raktárról, az nem volt elérhető.
-
jagada
addikt
Nem tom. Mint mondtam eddig nem volt semmi problémám. Ha értékelést írsz, vagy fotókat esetleg videot töltesz fel a megvásárolt termékről mindért pontokat kapsz, amivel a következő vásárlás alkalmával csökkentheted az árat. Eddig nem kellett még vámot meg ÁFA-t sem fizetnem.
-
jano_77
nagyúr
Gearbest.com oldallal bárkinek van vmi tapasztalata? Akár jó, akár rossz? Most egészen jó áron lehet EU-s raktárról elérni az Apollo Light-ot. 60K alatt van!
-
huan
őstag
Sziasztok!
Egy Vernee apollo lite dual sim-es készülékben most cseréltem vadi újra a sim-kártyát(telenor), a hálózatkeresésnél a megtalált honos hálózat 4G-változatát választottam, preferálva is van a 4G-hálózat és el is érhető a 4G, akkor miért nem vált 4G-re, csak 3G és E-hálózat váltakozik, mikor mi érhető el.? -
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Van itt esetleg olyan, aki - vagy akinek van - EUSTOCK-nál ismerőse? Jó lenne tudni, hogy mikorra várható, hogy újra lesz Vernee Apollo Light készülék, esetleg akciózva megint tokkal és ingyen házhoz szállítással?
Köszi előre is
-
D1L1ZS
őstag
Na végre! EUstockon rendelhető gyári flip tok igaz üveg fólia nélkül, de legalább viszonylag olcsó! Be is rendeltem egyet!
-
D1L1ZS
őstag
Hogyan lehet visszakapni a szép google keresősávot? Kersestem a modulok között, de csak az csúnya kereső sáv van... Egyébként a legfrissebb Google Asszisztens Launcher van fent, illetve ma frissült a Google alkalmazás. Ugy emlékszem korábban volt szép Google keresősáv, de most csak az alap keresősávot lehet kirakni.
Nem egetrengető dolog, sőt. De nekem az jobban tetszett.
-
as1961
csendes tag
válasz
Zorro(hun) #796 üzenetére
Másik böngészővel belépve a gmail.com-ra olvashatóak a levelek. Viszont a Chrome böngésző és Play áruház nem megy.
-
as1961
csendes tag
Sziasztok!
Ma vásároltam egy Vernee Apollo Lite telefont. Sajnos a Play áruházat nem tudom használni.Amikor elindítom a Play-t azt írja: "ellenőrzés", kis idő múlva pedig azt, hogy "sikertelen bejelentkezés, hiba történt a Google szervereivel való kommunikáció során." Amúhy a Net működik, WIFI és 4G-n is.
Valaki találkozott már ilyennel? Előre is köszönöm a választ! -
RudY
addikt
Nekem se lötyögnek, nagyon patent.
Mindkét SIM kártya folyamatosan kapcsolódik a hálózatra, de csak az egyiken lehet aktív kapcsolat. Tehát, ha az egyik számon beszélsz, akkor a másikra érkező hívás esetén a hívó fél “a hívott szám jelenleg nem elérhető” üzenetet hallja. Az már valóban szolgáltatótól függ, hogy ilyenkor küldenek-e értesítőt.
-
jano_77
nagyúr
A "lötyögő" gombok mennyire általános probléma a telefonnál?
Dual Standby esetében, ha az egyik sim-en hívásom van - mondjuk a privát - és a cégesen hívni szeretnének, kapok erről a kísérletről vmi sms-es értesítést vagy a hívó próbáljon majd újra hívni később? Hogy működik ez? -
RudY
addikt
Picit modernebb az Apollo Lite, az összehasonlításból láthatod, hogy neked esetleg mi hiányozna kapásból: [link] pl. NFC, dual active SIM a standby helyett stb.
Úgy rémlik a ZF2 se lett túl acélos a minőségi fotók szempontjából, bár lehet, hogy a frissítések javítottak valamit. Legutóbb ilyeneket lőttem [link], hétvégén lesz talán megint teszt, az újabb frissítés okán.
Nekem a ZenUI launcher nagyon tetszik, az Apollo-n is ezt használom, és több ASUS programot is, tehát ezek nem fognak hiányozni
A készenlét a nehezebb kérdés, autós töltő és powerbank mellett képtelen vagyok meghatározni, hogy mikor mennyit bír, úgyhogy inkább passzolom
Az biztos, hogy normál hívásnál, plusz viber és whatsapp használatakor sincs semmilyen probléma, legalábbis nálam.
Ja, és fel sem tűnik, hogy sokszor 10-nél több alkalmazás motyog már a háttérben, csak a tisztító üzenget, hogy üríthetném időnként a cache-t. -
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy mennyire forrotta már ki magát a telefon? A kezdeti bajait orvosolták már, vállalható, lehet venni bátran az Eustock-tól!? Szeretném lecserélni az ASUS ZF2 készülékemet és nem akarok most olyan sokat költeni rá mint az ASUS esetében tettem. Mennyire lenne jó csere szerintetek?
Ami számomra fontos a 2 sim, NE legyen felvételi gond - csúszkát ha elhúzom, akkor vegye fel a telefont, legyen vállalható a fotó, amiket készít, bírjon ki egy napot az akksi akkor is, ha van sok telefon-GPS-net!Köszi az infót előre is!
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Amikor megjelent a 0829-es frissítés nekem sem akart sehogy sem felmenni. Majd pár hete rászántam magam egy Factory Resetre, ami után csont nélkül települt. A 0829-es feltelepítése után is csináltam egy FR-t biztos ami biztos alapon. Aztán tisztán belaktam a rendszert, nem állítottam vissza biztonsági mentést. Most a 0920-as is csont nélkül felment!
Üdv.
-
D1L1ZS
őstag
Tölthető az új frissítés! 0920-as!
-
darkmann
őstag
válasz
Shevchenko #783 üzenetére
Az attól függ, hol vetted. Ha az EUSTOCK-nál, akkor a garancia jegyen van a szervíz száma és címe. Előtte fel kell őket hívni, és aztán bevinni hozzájuk. Egyébként a Wayteq szervizeli.
-
ORCA58
addikt
válasz
Shevchenko #781 üzenetére
A sebesség miatt Class10-es legyen . Azon belül is van többféle. Értelem szerűen a gyorsabb drágább.
-
Shevchenko
csendes tag
Nagyon lassú az sdkártyám szinte semmit nem indít el, tudnátok mondani olyan sdkártyát megfelelő áron amit tökéletesen ki tud használni az apollo?
-
RudY
addikt
válasz
Shevchenko #778 üzenetére
Ja, akkor a beállításoknál (nálam angol úgyhogy úgy írom) Storage & USB, azon belül alul látható az SD kártya, rákoppintani, megjelenik a tartalma, jobb felül a 3 pontra kopp, Settings és lehet formázni.
Természetesen minden adat törlődik, ami rajta van. -
RudY
addikt
válasz
Shevchenko #776 üzenetére
A csatlakoztatást választva mi következik? Annyira már nem emlékszem
-
RudY
addikt
válasz
Shevchenko #774 üzenetére
Ahogy berakod a kártyát és utána bekapcsolod a telefont, az a kérdés fogad (Portable vs. Internal Storage), hogy belső vagy hordozható tárolóként akarod használni. Ha viszont már benne van és használod, akkor is lehet bármire formázni az SD kártya menüben.
Annyit viszont még érdemes tudni, hogy ha belső tárolóként használod, akkor csak a telefon fogja felismerni és kezelni, semmilyen más eszköz nem fog hozzáférni a rajta tárolt programokhoz vagy adatokhoz.
Ha később mégis úgy döntesz, akkor hodozhatóként kell majd újraformázni és akkor mehet más készülékbe is.
Viszont ha sok hordozható anyagot szeretnél tárolni, akkor érdemes beszerezni egy OTG kábelt, kártyaolvasót és akár több kártyát is, lényegesen könnyebb így a nagyobb mennyiségű anyagok (pl. fotók, zenék stb.) másolása és más eszközön való használata is. Természetesen az OTG kábellel akár pendrive is használható, nem fontos kártyázni -
RudY
addikt
válasz
Shevchenko #772 üzenetére
Root nélkül leginkább úgy, ha belső tárolóként van formázva és használva a kártya... no és persze ha megfelelő sebességű.
How to Install and Move Android Apps to the SD Card
A Google Play számos ilyen programot kínál (app2sd, move2 sd stb.), viszont arra figyelj, hogy kell-e hozzá root (többnyire igen), illetve mikor volt legutóbb frissítve az adott progi.
Egyébként hiába a root, vagy a legjobb program, gyors és stabilan működő kártya kell, különben csak probléma lesz később, ha onnan akar programot futtatni. -
Shevchenko
csendes tag
Sziasztok!
Meg tudjátok mondani, hogy lehet sd kártyára alkalmazásokat áthelyezni, mert meg nem sikerült?
Elöre is kösz a választ! -
konigjanos
senior tag
Van egy pár napos készülékem eladó, feltettem az apróra.
-
darkmann
őstag
Üdv a csapatban! Legközelebb inkább ide írj: https://m.mobilarena.hu/tema/re_vernee_apollo_lite_maximalis_minimalizmus/hsz_1-50.html
Bocs, de telóról nem tudok linkelni.
Az a teszthez tartozó topik, aminek én vagyok a topik gazdája. A gombok az enyémen nem lötyögnek. Általában a fehér változaton szoktak lötyögni, de ez változó. Te honnan vetted a telót? -
GRaul
őstag
Sziasztok,
En is csatlakoztam egy ilyen teloval a csoporthoz
lg g4 melle erkezett. Kameraja eleg erdekes... Viszont az lenne a kerdesem, hogy mindenkinek lotyog az oldalso ket gomb? Hangero es bekapcsgomra gondolok.
-
RudY
addikt
válasz
darkmann #761 üzenetére
Úgy értettem, hogy az 1. helyen végzek sorra, különösebb erőfeszítés nélkül, max. 2-3 újrafutás után, ha trükkösebb a pálya. Jó, nyilván nem egy komoly kihívás, csak valahogy túl könnyűnek tartom ahhoz, hogy izgalmas kihívást jelentsen és fizessek is esetleg. Na de nem offolom szét jobban, ez tényleg nem igazán idevágó téma
-
Sz4bolcs
senior tag
Na az első három verseny még pont nem akadt....
-
darkmann
őstag
-
Sz4bolcs
senior tag
Nektek tényleg nem akad az RR3? Nálam eléggé. Mi lehet a gond?
-
RudY
addikt
Van kínálat bőven, nekem ez bevált:
USB 3.0 to USB 3.1 Type-C
Adatátvitelnél hozza is a megfelelő sebességet. -
-
D1L1ZS
őstag
Sziasztok!
Milyen OTG kábel kell ahhoz, hogy pendriveot, gamepadot köthessek rá a telóra?
Előre is köszi a választ!
Üdv.
-
D1L1ZS
őstag
Ma késő délután/ este rászántam magam egy FR-re, így már nekem is felment hiba nélkül az OTA 2!
-
törölt tag
-
darkmann
őstag
válasz
#84490496 #740 üzenetére
Ezek nem teljesen azok, amikre gondoltam, és ezeket én is megtaláltam, annyira nincsenek eldugva. ISO-t, záridőt, fókuszmódot, stb... pl. továbbra sem lehet állítani a gyári szoftban, míg Camera FV5-tel, igen. És ugráló gyerekeknél nem mindegy, hogy milyen záridővel fényképezel!
-
visz
újonc
Segítség, elveszett az IMEI.
Az történt, hogy a telefont megpróbáltam frissíteni az új software-rel (OTA 2). Elsőre nem sikerült, a telefon nem indult újra, csak megjelent egy kis rebooting ablak, ami 10 perc után leidőzített. Ezután a telefon látszólag maradt az eredeti állapotban, viszont ettől kezdve nem tudott csatlakozni mobil hálózatokhoz. Kis netes keresés után sikerült megoldani a software frissítés problémáját, a biztonsági mentés és visszaállítás menüben kellett törölni a DRM licenszeket. Ezután sikeresen települt az OTA 2, viszont telefonálni továbbra sem lehetett. Próbáltam még a gyári adatok visszaállítását is de semmi, a telefon látja a SIM kártyát, látja a mobil hálózatot, de nem tud hozzá kapcsolódni, IMEI hibát ír ki. *#06# beírásával megpróbáltam megnézni, hogy mi az IMEI és a felugró kis ablak üres, vagyis az IMEI kitörlődött. A családban van még egy ilyen telefon, amit még nem próbáltunk frissíteni, az még működik és látszik rajta az IMEI is. Van esetleg valakinek tapasztalata, hogyan lehetne visszaállítani? A telefon nem rootolt, csak a gyári alkalmazások és pár másik van rajta.
-
RudY
addikt
válasz
PZsolt27 #734 üzenetére
A legtöbb probléma nem a készüléké, hanem az Android 6.0 "hibái".
HOW TO FIX BLUETOOTH PROBLEMS ON ANDROID 6.0 MARSHMALLOW
vagy
ANDROID MARSHMALLOW PROBLEMS AND HOW TO FIX THEM
és
10 Common Nexus Android 6.0 Problems & How to Fix ThemEgyébként úgy rémlik, hogy van valami olyan beállítás, hogy az akkukímélő beállításoknál ki lehet venni, hogy pl. a bluetooth kapcsolatot se figyelje és optimalizálja (még nem jött meg a csereteló úgyhogy nem tudom megnézni, de már itt van az országban
-
PZsolt27
tag
-
törölt tag
válasz
darkmann #728 üzenetére
Egyenlőre nekem full jó ez a stock. Zenelejátszó,youtube,fb + messenger és mx player ment fel. A kamerával szórakozok,van egy csomó menü benne,azokon finomítgatok. Eddig az elfogadható szintre már eljutottam. Be kell dobnom még egy vinyót a gépembe egy linuxxal,hogy romolhassak
-
törölt tag
Megérkezett a "kicsike"..
Ismerkedés ON
Mondjuk a win7 64bit jelenleg nem látja..
Nem tudom , Nektek is ez volt-e, de nekem factory reset kellett az első bekapcsolás után. Fingerprint nem akart érzékelni. FR után jó lett. Most kúszik fel az OTA2 -
Airmans
csendes tag
Sziasztok! Nálam is a szokásos topik dilemma ez vagy a RNP3... De valahogy e felé húzok: talán a steril android miatt, valahogy izgat a IGZO is, szóval izgalmasabbnak tűnik és még mókolni is tudom a szűz OS-t.
Én egy Lenovo Z2 Pro K920-ról váltok. Az 6" és azt már én is nagyon nagynak éreztem, de a 5" utána túl kicsi. A nagy előbb ijesztő, szokatlan de a használat közben úgy rááll az ember, hogy már nem is érti miként volt el a kisebbel, szóval 5"-5,2" lenne a menő, de ott meg hardveresen nem látok ezeknek árban versenytársarat.
Végig is böngésztem a sok kommentetet és azt kell mondjam, ami miatt cserélem a Lenovot, arról nem olvastam sehol.
Bluetooth, engem a Lenovo állandóan ledobott, újracsatlakozott, egyszóval ez a funció bukta volt, pedig rengeteget ülök kocsiban, bringán, vagyis ezek nélkül élni nem tudok. Pantronics BackBeat GO 2 fülessel ás Dension autós BT cuccal is ugyanazt csinálta. Konkrétan egy 2-3 percet nem tudtam beszélni, mert szétkapcsolt. Az 1000 éves Sonymmal semmi gond nem volt e téren.
Térerő + wifi jel. Itt is volt komment, de hogy jelenleg az OTA2 óta mi a helyzet erről nem olvastam.
Ilyen tapasztalatok vannak? Főleg a Blutooth kihangosításdolog érdekelne... Köszi!
-
alex.3
tag
Sziasztok! Voda APN beállítást tudna adni valaki, vagy link is jó.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
FrankóStein #711 üzenetére
Másik probléma merült fel!
Újra akartam konfigolni az ujjlenyomat olvasót, így kitöröltem mind az 5 mintát.
De most meg nem tudom betanítani, "nem sikerült feldolgozni az ujjlenyomat ot, próbálkozzon újra" ...
Valamikor 1-2 érintést sikerül bevinni... de nem tudok egy mintát sem megcsunálni.
Vagy most én csináltam vmit rosszul?
-
D1L1ZS
őstag
válasz
FrankóStein #709 üzenetére
Köszönöm a választ! Akkor így megspórolok néhány órát.
Egyébként azt nem tudom, hogy az OTA 3 vajon hogyan megy majd fel. Gondolom az OTA 2 alapfeltétel lesz..
Remélem a Vernee minél hamarabb kijavítja valahogy a hibát...
-
D1L1ZS
őstag
válasz
FrankóStein #706 üzenetére
Szia!
Factory Reset után sem ment fel az OTA 2?
Gondoltam, hogy csinálok ma este egyet, de ha FR után sem megy fel, akkor nem futok fölösleges köröket vele.
Esetleg egy Data Cache törlés segíthet?
Üdv
-
FrankóStein
aktív tag
Köszönöm! Szomorú vagyok. A hivatalos eredeti első verziót már újratettem egyszer a Beállítások menüből. Természetesen az után sem ment fel az Ota 2. Mostmár nincs más, mint várni, hátha lesz valami megoldás, én már kipróbáltam mindent. Csak azt az egyet nem értem, hogy miért igy csinálta a Vernee. Remélem nem arrafelé akarnak menni amerre a Xiaomi is újabban (zárt bootloader)...
-
darkmann
őstag
Ezt most találtam a gyártói oldal fórumán az OTA2-es topikban (ott egy Elephone-os topikra hivatkoznak), szerinted működhet Apollo Lite-on is?
"CWM, root and OTA update:
on an elephone forum i found these instructions, how to install an ota-update, if the recovery is CWM and the device is rooted:
1. Open SuperSU
2. In the settings menu choose the full unroot option. This will permanently remove SuperSU and root permissions
3. Reboot your phone
4. Open the stock android settings menu
5. Go to the About phone -> Wireless update
6. Check for update and let it download. Choose install later
7. Open a file browser (i recommend ES File Explorer) then navigate to the /sdcard/adupsfota directory
8. Extract that update.zip file somewhere (remember where you extract it). It'll contain two files - another update.zip and an md5 checksum file
9. Turn off your phone
10. Boot into CWM Recovery (hold power + vol up button)
11. Choose Install zip from SD card
12. Point it to the directory where you extracted the zip and md5 file. Make sure you dont point it to the other zip in the adupsfota folder.
13. After it finishes flashing reboot your phone. If CWM prompts you whether you want to disable the flash of the stock recovery (i.e. keep CWM, choose YES)
14. All done. Boot into your new OS build!" -
bosstom
csendes tag
válasz
FrankóStein #700 üzenetére
Hali,
Megnéztem az OTA csomagot de nincs jó hírem. Gyári recovery-ből enm fog felmenni, mivel van egy recovery-ben is beépített signature check: tehát csak Vernee által aláírt OTA csomagot fogad el. Mivel én módosítottam az update scriptet így nem egyezik az aláírás így nem is fut le.
Custom recovery-n persze lefut de ott meg ha rootolva van a teló mivel patcheli a boot.img-t azt újra kell flashelni fashtoolal.
Tehát egyenlőre még nem találtam megoldást arra, akinek elakad az OTA mint a full factory reset és azután feltenni.
Ha az sem megy akkor gyári oldalról manuálisan feltenni az előző full csomagot majd azután az OTA-t -
RudY
addikt
Mivel több mint egy hónapja megvan a telóm tisztában vagyok vele, de semmi hasznom a csoportosításból, csupán felmerült az igény, hogy jobb lenne....de az sem az én részemről... mivel két topikban is külön-klön csordogálnak ez események...sebaj megoldva, zárva és kukázva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Építő/felújító topik
- AliExpress tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- iPhone topik
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged