- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A teszt topikja itt található: [Re:] Vernee Apollo Lite - maximális minimalizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmann
őstag
válasz
#84490496 #740 üzenetére
Ezek nem teljesen azok, amikre gondoltam, és ezeket én is megtaláltam, annyira nincsenek eldugva. ISO-t, záridőt, fókuszmódot, stb... pl. továbbra sem lehet állítani a gyári szoftban, míg Camera FV5-tel, igen. És ugráló gyerekeknél nem mindegy, hogy milyen záridővel fényképezel!
-
bosstom
csendes tag
válasz
#84490496 #689 üzenetére
Értem hogy mit mondasz és igen ennek így kellene mennie rendesen.
De mivel belép recovery-be tökéletesen csak egy üres ablakot nyit meg a recovery-ben és persze nem ír semmit kijelzőre hogy mivel tudnál visszalépni teljesen úgy néz ki mintha lefagyna.Teljesen mindegy honnan lépsz be ide adb reboot-recovery-vel vagy fastboot-bol vagy akárhonnan. Azt fogja tenni amit kiadtál neki belép recovery-be és ott csücsül szépen amíg meg nem nyomod a a bekapcs gombot és a hangerő fel-t az utóbbit kb egy mp-ig
-
bosstom
csendes tag
válasz
#84490496 #684 üzenetére
ADB reboot recovery ott nem segít mivel akkor már recovery-ben van amikor fekszik a robot. Csak ezeknek a nyomi ALPS-es recovery-knek ez a nyűgje hogy nem hozzák fel a menut hanem kapásból egy üres terminal ablakkal nyitnnak amin nem látszik persze semmi csak a háttér.
Szerintem bekapcs gomb és hangerő fel meg fogja neki oldani ( nekem megszokta egyből bejön a menü
)
Utolsó hozzászólásomban megtalálod az OTA csoamgot ha érdekel. Ott az update scriptben benne van hogy a teljes partícióra számított checksumot ellenőrzi.
-
bosstom
csendes tag
válasz
#84490496 #671 üzenetére
Igen ez van! Végez egy hash ellenőrzést és mivel nem egyezik a checksum nem is megy tovább! Kolléga már keresett provátban kiderült ő egyáltalán nem módosította telefonját mégis ezt a hibát dobja neki.
Igy arra tudok gondolni, hogy lehet egy előző OTA firssítés "megszakadt" de valamit változtatott neki a system partíción így nem egyezik a checksum.
-
FrankóStein
aktív tag
-
kelzsoca
félisten
válasz
#84490496 #110 üzenetére
Ha megkaptam,küldöm Neki,hogy legyen full magyar rom hozzá.. bár elvileg van benne,de sztem kb 80%-os lehet..
Egy menüpont angol, az is a navigációs gombokra vonatkozó rész, ahol képekkel mutatja, mi történik ha xy lehetőséget választod, szerintem lefordítjuk, és kiküldjük a gyártó felé a fordítást, így a következő OTA-ban akár bele is tehetik.
-
SaGa59
őstag
válasz
#84490496 #16 üzenetére
Majd írd meg légyíszves, hogy van-e benne iránytű. A különböző kínai boltok oldalai szerint igen, az eustock viszont nem írja. Lehet, hogy félnek, beleszaladnak az Apollónál már bekapott átverésbe. Ott beírták az iránytűt a szenzorok közé, aztán jól nincs benne.
Egy UMI Super - Vernee Apollo Light gyakorlati összehasonlítás érdekelne leginkább, akku, kijelző minőség, iránytű használhatóság, GPS stabilitás, kamera szempontjából, bár ez utóbbi nálam másodlagos.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Örülhetnek a tankok szerelmesei, jön a Spearhead 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- RAM topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest