- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A teszt topikja itt található: [Re:] Vernee Apollo Lite - maximális minimalizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
JTFerrek
csendes újonc
Hát a SIM csere után is egész merült a teló!
De ami érdekes, az az hogy játszottam a star wars Commanderrel, és az egy dolog hogy merült mint az állat, szóval kb 30-40 perc és vagy 30%. És nem is mutatja, a grafikonon hogy ment volna. Most van a 2 napja hogy itt van remélem még formázódik az aksija és tovább bírja.
Töltöttem le sima google billentyűzetet, és az elkezdte rezegtetni a motort, és sokkal diszkrétebb mint a sima billentyüzetébe. Még tetszett is. ki se kapcsolom.
Megnézem hátha valami rezgés vezérlő a play áruházba.mert csangőhangnál....
Még nagyon vegyes érzelmeim vannak....
Van olyan hogy az újlenyomat olvasó beragad, és 3 probálkozást ellő egyszerre, és 2 érintésre ellövi az összes próbálkozást. De szokni kell, hogy hogy kell használni, még tesztelem. -
JTFerrek
csendes újonc
válasz
darkmann #607 üzenetére
Nekem Úgy tűnik megoldódik a sim cserével. A hölgy kérdezte hogy 2 évesnél idősebb e... Szóval, érdemes kicserélni.
Kb 3 óra alatt nem merült semmit. Most hogy telefonáltam merült 1%-ot..... da azt is kiírta hogy azért.
Lehet megpróbálom felvenni a rezgőmotor hangját.
Vagy esetleg, ha valaki meg tudná tenni, hogy rám tudna száni jövő héten 5 percet, és megnézhetném, hogy milyen hangja van a rezgőmotorjának, az se lenne rossz. Mert egyszerűen kiráz tőle a hideg -
JTFerrek
csendes újonc
válasz
darkmann #603 üzenetére
Igen... Kicsit fapad.
Nálad nem hangos a rezgő motor? nekem borzasztó hangja van.
Nekem egész jól bírja az aksi (tennap 30perc pokemon go 4%), a készenléti idő magas tennap du 6-tól reggel 10-ig 30% készenléti idő), de most cseréltem reggel sim-et a vodánál, és majd meglátjuk bejön e a mit itt a többiek írtak.
Ami nagyon idegesít, az a tok.... tök jó, nagyon tetszik. de mért altatja el a telótElőző telefonon csak sima flip tok volt, és azt bedobtam a zsebembe, és 5 percig életbe volt... Nem lehet kikapcsolni valahogy?
Én még meg se néztem a gyári fóliát.
Nem lehet valahogy beállítani, hogy a menüben ne lefele lehessen görgetni, hanem ott is lapok legyenek?
Köszi -
JTFerrek
csendes újonc
Sziasztok!
Tegnap megjött a drága, az EUstocktól!
Van valakinek olyan tapasztalata hogy a rezgőmotor hangja iszonyat beteg? Mint egy csapágyas motor, ami veri a házat? Hangosabb mint a csengőhang.
Előtte egy lg leonom volt, ahol nem lehetett hallani csak érezni hogy rezgő motor van benne....
Köszi a válaszokat. -
JTFerrek
csendes újonc
válasz
FrankóStein #206 üzenetére
Nekem tetszenek a képek. Szerintem a célnak megfelelő. De ha nagyon szépet akarok, akkor ott a kis milc, és azzal lövök párat.
Nekem is nagy fejlődés lenne egy ilyenre cserélni. Most egy LG Leon-om van, de egyre jobban érzem a váltás szelét.
Note 3 pro-n gondolkoztam, a nagy aksi, és a teljesítmény miadt, de a B20 nem megléte kicsit eltántorított.
Mennyire melegedik aktív használat mellet? Ennyi memóriával rendelkező telóm még nem volt, szal bocsi ha hülye a kérdés, de mennyire gyors a váltás futó alkalmazások közt? ujjlenyomat olvasó pontos és gyors?
Milyen belső memória kezelési problémád volt? széttagolja 2 részre a teló?
Köszi a válaszokat. -
JTFerrek
csendes újonc
Franko, neked mi a véleményed a telefon összeszerelési minőségéről? Térerő, wifi stabil? Képernyőidő? Összbenyomásod? Fűlhalgato DAC minőségéről?
-
JTFerrek
csendes újonc
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest