-
Mobilarena
A teszt topikja itt található: [Re:] Vernee Apollo Lite - maximális minimalizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkmann
őstag
válasz
Bferibörs #573 üzenetére
Péntekre ideér! Most kaptam sms-t.
Nekem egy SIM-em van, mert a cégest használom magánként is, ezért engem nem zavar a SIM+SIM vs. SD és az sem, hogy DUAL standby. Igaz, hogy DUAL Active teló még nagyon kevés van a piacon, és a két SIM-es telóknál is egyre jobban ez a vagy-vagy megoldás terjed. -
bostone
addikt
válasz
Bferibörs #74 üzenetére
Az eustock jóvoltából én is hozzájutottan egy thor mobilhoz.
Amit elősorban kiemelnék, az a rom magabiztossága. Kétkettem benne, hogy egy mtk középpályás procit így be lehet lőni. Fantasztikusan a kezem alá dolgozott. Abszolút nem volt szükség semmi mókolásra, dobozból kivéve egyben volt a csomag, root vagy rom csere meg sem fordult a fejemben.
Viszont, az első szériák negatív jellemzőit sajnos magán viselte a készülék, így elváltak útjaink.Egyébként, ha apollo lite-ban gondolkodnék, biztos újra az eustock-ra esne a választásom. Velük nincs para, amit megígérnek, azt teljesítik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged