- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Rádugom OTG -n a pár hónapos, FAT32 -re formázott Samsung duos pendrive -omat, és a frissen telepített Solid Explorer egyáltalán nem látja. Servers Ultimate pro -ban (szintén friss telepítés) sem tudom megadni FTP szerver gyökér könyvtárnak.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
Ugyan már, srácok! Olyan nincs, hogy valami csak úgy elszaródott. Csak olyan van, hogy valaki elszarta. Na, ez történt az Androiddal. Nem a telómon levővel, hanem az összessel. Micsoda véletlen egybeesések ezek! Egy fejlesztő kitalálja az SD kártya korlátozást, erre véletlenül a többi gyártó telóin is megjelenik. Nemááá!
-
Somatom
veterán
Tudom, hogy mi a különbség!!! De teljesen értelmetlen különválasztani az Androidot a Google szolgáltatásaitól, mert Kínán kívül kb. a kutya nem használ Androidot a Google cuccai nélkül. A Pixeleken pedig az az Android van, amit a fejlesztő, vagyis a Google elképzel, mint OS -t. Sztem ez igenis etalonnak tekinthető.
Ha egy rendszer fejlődik, akkor sztem verzióról verzióra jobb kéne legyen. Ezt én nem tapasztalom. A Google kicsit hozzáad, és elvesz, aktuális érdekei szerint, függetlenül attól, hogy ez egyezik -e a felhasználók érdekeivel. Én úgy látom, hogy a mi érdekeink szempontjából inkább elvesz, mint hozzáad.
Ami a Motot illeti, a vas kb. megfelel az elvárásaimnak. A szoftvert majd alakítom az igényeim szerint (a Google helyett). Ehhez kelleni fog az Xposed, és úgy tűnik, hogy ezzel az igénnyel nem vagyok egyedül. Ha a Google a felhasználók igényei szerint alakítaná az Androidot, akkor az olyan modok, mint az Xposed nem lennének ennyire népszerűek. A Moto Z sorozatnak viszont van egy extra szolgáltatása, ami miatt ezt a telót választottam. Ez a Modok csatolófelülete, ami nyílt, bárki fejleszthet rá Modot. Meg is rendelem a Developer KIT -et (bocs, valamiért nem tudom linkelni). Szvsz. a Z sorozat igenis jó vétel.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz #16820480 #85 üzenetére
Akkor nem értettem félre, mert én pont a Google elképzeléseit (pl. a térkép) kritizáltam. Ami pedig a Nexusokat, Pixeleket illeti, az Android O -ról szóló cikkek íróinak is magyarázd el légyszi, hogy ezek nem referenciamodellek!
-
Somatom
veterán
válasz gyurkikrisz #82 üzenetére
Van, hogy fals címinfót kapok egy céghez. Olyankor rákeresek a Térképben, és a kapott koordinátákat adom meg a PNA -n futó IGO -nak (a Térképpel hiába is próbálkoznék, mert nem tud kamionos navigálást). Az IGO viszont nem tudna mit kezdeni a rövid linkkel.
Egy másik példa a helyküldés névjegyként iPhone és Android között. Ha ez koordinátákkal történik, akkor elegendő a "https://maps.google" -t átírni "http://maps.apple" -re (vagy, fordítva). A többi kompatibilis. Rövid link esetén ez nem ilyen egyszerű.batai15:
Itt van egy kis félreértés. Nekem közvetlenül nincs problémám a névjegykezeléssel, mert használok Google fiókot, és kitapasztaltam a trükköt, amivel a telón marasztalhatom a névjegyeket annak ellenére, hogy a fiókhoz vannak társítva. Csak ennek trükk nélkül is működnie kéne. Azt kell megérteni, hogy a Google változtatásainak a hátterében a saját üzleti érdekei állnak, nem a felhasználóké.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz MineFox54 #79 üzenetére
De, legalább tudnám, hogy egy Fabiat vettem, ami ennyit tud. Engem a fordítottja jobban zavarna. Veszek egy Ferrarit, tolok neki egy kövéret, hogy érezzem, mit tud a vas, erre kiderül, hogy le van korlátozva 50 lóerőre. Így akár Fabia is lehetne. A lehetőségeim határait a hardver képességei jelentsék, ne az OS korlátozásai!
-
Somatom
veterán
válasz gyurkikrisz #76 üzenetére
Lehet, hogy én értem félre, de sztem az alap egy olyan konferencia, amin a Google mutatja be az Androiddal kapcsolatos fejlesztéseit, és hogy az elképzeléseit miként integrálná a rendszerbe. A Térkép pedig egy ilyen, Google elképzelés az Androidos navigációról. Ha ezeket a Google elképzeléseket nem tekintjük az Android részeinek, akkor kb. értelmetlen a konferencia, és zárható a topik.
-
Somatom
veterán
Vazze! Az Androidot a Google fejleszti, ezek pedig a Google referencia telói. Amiről Te beszélsz, olyan Androidot futtató telót földi halandó még nem látott, mert olyan nem is kapható. Te egy elméletre, egy mesevilágra hivatkozol, én meg arra, amivel egy felhasználó szembesül, ha a Google -féle Androiddal találkozik.
-
Somatom
veterán
válasz gyurkikrisz #69 üzenetére
Ahha. Közben tök szívás lett a külső meghajtók kezelése, direkt hívás opcióval már csak GSM hívás indítható, a mobilnet automatizált kapcsolásához is már root kell, a Térképből már csak trükközéssel lehet koordinátákat kicsalni, mert különben csak a rövid link exportot erőlteti, stb., stb.
-
Somatom
veterán
Tényleg ennyire ecccerűnek gondolsz? Az én telóm szinte stock Androidot futtat, de természetesen gondoltam a gyártói hókuszpókusz lehetőségére is. Ezért feldobtam a kérdést itt, a fórumban. A válasz az volt, hogy a Pixelekben is ugyanez a szitu. Létezik azoknál "vegytisztább" Android?
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Tévedsz. Továbbra is azt mondom, hogy ha választhatnék, akkor 4.3 -at használnék. De, ne keverjük össze a vágyainkat a lehetőségeinkel! Találtam egy szimpatikus telót, és gyorsan megvettem, mielőtt még kifogyna az első készlet, ami 6 -tal jött ki. Tehetek én arról, hogy verzióról verzióra egyre zártabb, ezáltal egyre használhatatlanabb az Android? A Google már annyira pofátlan, hogy a névjegyek helyben tárolási opcióját is megszűntette. Csak Google fiók van. Vagyis, ha egy stock Androidos telónak nem adsz meg Google fiókot, akkor telefonként annyira sem képes, mint mondjuk egy 3210 -es Nokia.
-
Somatom
veterán
A modulok által csomó olyan dolog megoldható, amiket alapból kéne tudjon az Android. Pl. az merényletként ért, hogy nincs menü gombom. Helyette a recent app list van. Annak home hosszún kéne lennie, de oda meg a Google kereső minekje van bebetonozva. Jááájjj!
-
Somatom
veterán
válasz holozis_HUN #55 üzenetére
Nincs bizony. Szted én miért nem engedem frissülni a Moto Z Play -t? No Xposed -> no Android.
aprokaroka87:
+1
A Gravitybox tényleg jó cucc. Nekem is hiányzik az új telómról (még nem volt időm rootolni). Az előző telóm után katasztrófálisan ostoba ez a gyári Android.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz holozis_HUN #49 üzenetére
Egyértelmű. Nugátra nincs Xposed framework.
-
Somatom
veterán
Ha én meg tudom oldani Magyarul, akkor talán a Google is meg tudná.
-
Somatom
veterán
Tényleg nem találtak más fejleszteni valót? Pl. a médiahang beadása GSM hívásba kb. 2008 -as feature request. A VOIP is lehetne végre egyenlő prioritású a GSM -mel. A hangvezérlésre is lehetne olyan alternatíva, ami bármilyen nyelven, net nélkül is működik. Hangmintaegyezéses módszerrel. Ezt már tizenéve, a butatelók is ismerték. A navi, és hardvergombok is lehetnének remapolhatók. Stb., stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen program, ami...?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Építő/felújító topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ASRock FM2A55M-DGS AMD FM2 Alaplap
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest