- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Tudom, hogy mi a különbség!!! De teljesen értelmetlen különválasztani az Androidot a Google szolgáltatásaitól, mert Kínán kívül kb. a kutya nem használ Androidot a Google cuccai nélkül. A Pixeleken pedig az az Android van, amit a fejlesztő, vagyis a Google elképzel, mint OS -t. Sztem ez igenis etalonnak tekinthető.
Ha egy rendszer fejlődik, akkor sztem verzióról verzióra jobb kéne legyen. Ezt én nem tapasztalom. A Google kicsit hozzáad, és elvesz, aktuális érdekei szerint, függetlenül attól, hogy ez egyezik -e a felhasználók érdekeivel. Én úgy látom, hogy a mi érdekeink szempontjából inkább elvesz, mint hozzáad.
Ami a Motot illeti, a vas kb. megfelel az elvárásaimnak. A szoftvert majd alakítom az igényeim szerint (a Google helyett). Ehhez kelleni fog az Xposed, és úgy tűnik, hogy ezzel az igénnyel nem vagyok egyedül. Ha a Google a felhasználók igényei szerint alakítaná az Androidot, akkor az olyan modok, mint az Xposed nem lennének ennyire népszerűek. A Moto Z sorozatnak viszont van egy extra szolgáltatása, ami miatt ezt a telót választottam. Ez a Modok csatolófelülete, ami nyílt, bárki fejleszthet rá Modot. Meg is rendelem a Developer KIT -et (bocs, valamiért nem tudom linkelni). Szvsz. a Z sorozat igenis jó vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Eladó Apple iPhone Xs Max 256GB / 12 hó jótállással
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest