Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Somatom

veterán

válasz Fall-N #91 üzenetére

Tudom, hogy mi a különbség!!! De teljesen értelmetlen különválasztani az Androidot a Google szolgáltatásaitól, mert Kínán kívül kb. a kutya nem használ Androidot a Google cuccai nélkül. A Pixeleken pedig az az Android van, amit a fejlesztő, vagyis a Google elképzel, mint OS -t. Sztem ez igenis etalonnak tekinthető.
    Ha egy rendszer fejlődik, akkor sztem verzióról verzióra jobb kéne legyen. Ezt én nem tapasztalom. A Google kicsit hozzáad, és elvesz, aktuális érdekei szerint, függetlenül attól, hogy ez egyezik -e a felhasználók érdekeivel. Én úgy látom, hogy a mi érdekeink szempontjából inkább elvesz, mint hozzáad.
    Ami a Motot illeti, a vas kb. megfelel az elvárásaimnak. A szoftvert majd alakítom az igényeim szerint (a Google helyett). Ehhez kelleni fog az Xposed, és úgy tűnik, hogy ezzel az igénnyel nem vagyok egyedül. Ha a Google a felhasználók igényei szerint alakítaná az Androidot, akkor az olyan modok, mint az Xposed nem lennének ennyire népszerűek. A Moto Z sorozatnak viszont van egy extra szolgáltatása, ami miatt ezt a telót választottam. Ez a Modok csatolófelülete, ami nyílt, bárki fejleszthet rá Modot. Meg is rendelem a Developer KIT -et (bocs, valamiért nem tudom linkelni). Szvsz. a Z sorozat igenis jó vétel.

Új hozzászólás Aktív témák