Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Tudom, hogy mi a különbség!!! De teljesen értelmetlen különválasztani az Androidot a Google szolgáltatásaitól, mert Kínán kívül kb. a kutya nem használ Androidot a Google cuccai nélkül. A Pixeleken pedig az az Android van, amit a fejlesztő, vagyis a Google elképzel, mint OS -t. Sztem ez igenis etalonnak tekinthető.
Ha egy rendszer fejlődik, akkor sztem verzióról verzióra jobb kéne legyen. Ezt én nem tapasztalom. A Google kicsit hozzáad, és elvesz, aktuális érdekei szerint, függetlenül attól, hogy ez egyezik -e a felhasználók érdekeivel. Én úgy látom, hogy a mi érdekeink szempontjából inkább elvesz, mint hozzáad.
Ami a Motot illeti, a vas kb. megfelel az elvárásaimnak. A szoftvert majd alakítom az igényeim szerint (a Google helyett). Ehhez kelleni fog az Xposed, és úgy tűnik, hogy ezzel az igénnyel nem vagyok egyedül. Ha a Google a felhasználók igényei szerint alakítaná az Androidot, akkor az olyan modok, mint az Xposed nem lennének ennyire népszerűek. A Moto Z sorozatnak viszont van egy extra szolgáltatása, ami miatt ezt a telót választottam. Ez a Modok csatolófelülete, ami nyílt, bárki fejleszthet rá Modot. Meg is rendelem a Developer KIT -et (bocs, valamiért nem tudom linkelni). Szvsz. a Z sorozat igenis jó vétel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest