2018. április 22., vasárnap

Gyorskeresés

Ezeken a mobilokon próbálható ki az Android O

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Android Beta

A legújabb fejlesztői változatot vezetékmentes frissítéssel és a képfájl telepítésével is fel lehet varázsolni, nézzük mely referenciakészülékekre!

Kétségtelenül többről a tegnapi Google I/O nyitóelődadás, mint csak az Androidról, és Sundar Pichai vezérigazgató nem győzte hangsúlyozni: a mobilról immáron átterelődött a vállalati hangsúly a mindent átható mesterséges intelligenciára, minderről itt írtunk. Ugyanakkor mi még mindig hangsúlyozottan egy mobilportál vagyunk, úgyhogy a legjobban bennünket az Android O friss információi érdekeltek, és szó esett az értesítési pöttyökről, az erőforrás-barátabb Android Go konfigurációról, a fluid élményekről és a kép-a-képben elrendezésről. Mindezeket a nagyközönség legkorábban csak a nyár végén próbálhatja ki, de akkor is csak a legelső készülékeken, alighanem a Google referenciamobilokon.


[+]

Akinek viszont nem idegen egy bétás rendszer telepítése, már most beletekinthet a készülő Android O-ba, amelynek tegnap élesítették legújabb fejlesztői változatát. Erre két mód van: meg lehet látogatni a www.android.com/beta oldalt, ahol mindenekelőtt a Google-fiókkal be kell jelentkezni, majd a béta programhoz csatlakozni. A frissítés vezetékmentes hálózaton megérkezik. Emellett meg lehet nyitni a zöld robotos fejlesztői oldalt is, ahonnan máris leránthatók a szükséges Android O képfájlok. És akkor nézzük, mely készülékek tulajdonosai vághatnak bele a (bétás) Google-kalandba:

H​ir​d​e​tés

- Google Nexus 5X

- Google Nexus 6P

- Google Nexus Player

- Google Pixel C

- Google Pixel

- Google Pixel XL

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hi​r​det​és​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.