Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Megint visszajutottunk oda, hogy mi a stock Android. (eleve nem létezik ilyen)
A Pixeleken és a Nexusokon is egy olyan Android verzió fut, amilyennek a Google akarja, de az Android nem olyan. Az hogy nincs lokál mentési lehetőség, nem az Android alap tulajdonsága, hanem a Google módosítása az adott készülékre kiadott ROM-ban. Az egy Google Android, te egy Motorola Androidot használsz én meg Sony Androidot, Samsung Androidot, és Motorola Androidot, meg Google Androidot (asszem más épp nincs itthon).
Ugyan úgy ott a contacts DB mindegyiken, ehhez kapcsolódó API-kkal, de A gyártó letiltja a GUI hozzáférést hozzá, B gyártó meg nem.Sőt majd egyszer arra is rájössz, hogy a Moto kernelében van jó pár extra modul, és szolgáltatás, ami Google kernelében sose lesz.
A "vegytiszta" Androidban pontosan 0 darab Google szolgáltatás van, és AOSP-nek hívják továbbra is. Persze használni az életben nem fogja senki, mert nincs benne semmilyen Google szolgáltatás.
Talán mondtam már azt is hogy fordíts Androidot, és akkor olyan lesz amilyennek te akarod, ha erre nem vagy hajlandó akkor a gyártóknak vagy kiszolgáltatva minden esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest