- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
Valószínűleg én is javítom a Xiaomi statisztikáját egy K30 Pro-val.
Luck Dragon@ Azt mindenki tudja, h te Xiaomis vagy.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
transFERENC #47 üzenetére
Akkor elég bátor vagy, az tény hogy hardverileg nem rossz a telefon, DE és itt a szoftveres részen van most a hangsúly, mert sajnos a Mi 9T és a Mi 9T PRO ebben igen hadilábon áll, nekem pl. a Mi 9T van, de van az ismeretségi körömben még pár ilyen készülék PRO is és mindenki a szoftveres hibákra panaszkodik.
Szóval hardveresen nem lenne ez a készülék rossz, de amíg a szoftveres hibák nem lesznek javítva én nem szívesen ajánlanám senkinek a telefont, max akkor ha ezek a hibák felett szemet tud hunyni, vagy kísérletezni akar alternatív szoftverekkel, amit váljunk be nem mindenki akar felvállalni, és az alternatív szoftverek esetén is vannak még hibák.
Részemről biztosra vehető, hogy erős fenntartásokkal merném ezeket a készülékeket ajánlani jelenleg, és ez az én egyéni véleményem, ha valaki más véleményen van én azt tiszteletben tartom, tessék az én véleményem is tiszteletben tartani. -
transFERENC
újonc
Huawei P10 et nyúztam a megjelenésétől egészen karácsonyig.Megfogadtam többet nem veszek szolgáltató függő telót ,és hogy nyítok más irányt készülék(mindenképp top kinait,Huaweit már nem mertem) vonalon.!XIAOMI MI9 T PRO-lett.Bátran ajánlom bárkinek!HIBÁTLAN!
-
7Heads Drago
veterán
-
h4h01
senior tag
Már csak az ellátást és a szoftvert kéne felhúzni úgy ahogy a kamerás divízióval is csinálták..Ami tavaly is volt, hogy a Mi 9-re 6 hónapot kellett várni míg hivatalosan rendelni lehetett, az vicc..
És ezek a problémák az áremeléssel még bosszantóbbak..
A jelenlegi helyzetről meg ne is beszéljünk..Kis túlzással szerintem idén nem jelenik meg a Mi 10 itthon, hivatalosan.. -
Giovan!
addikt
válasz
7Heads Drago #39 üzenetére
Te mégis mi a fenéről beszélsz?
-
7Heads Drago
veterán
-
hallador
addikt
Nálam a Xiaomi azzal rúgta el a pöttyöst, hogy az android one vonalát nagy ívben hanyagolja. Nem nagyon lesz több Xiaomi telefonom. Pedig minőségben nagyon jók, de inkább Pixel.
-
Giovan!
addikt
Én nem mondtam, hogy a legjobb lenne, csak azt, hogy a leglényegesebb mutatót tekintve egyáltalán nincs megszorongatva az Apple, így az az érvelés, hogy a Huaweire kivetett szankciók kiváltó oka az lett volna, hogy a sencseni gyártó megelőzte a cupertinóit, alapjaiban hibás.
-
Giovan!
addikt
Ezt azért nem nehéz megtippelni, ebben biztosan az Apple viszi a prímet, máshogy nem is tehetne szert ekkora szeletre a mobilpiac profitjának tortájából (bár itt igazából nem is jó a hasonlat, a többieknek marad a szelet, az Apple-nél meg a torta legnagyobb része).
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy a csúcskategóriában, ahol a profit legnagyobb része képződik, hogy állnak az erőviszonyok.
-
Ricardo
titán
"ugyanis a szektor profitjának kétharmada továbbra is náluk csapódik le"
Én megnéznék egy kimutatást arrról is, ki mekkora haszonnal adja a készülékeit. -
hangyász2
aktív tag
Ezeket a számokat pozitívnak látni a Xiaomira nézve elég fura. 10 millióról 6-ra esett az értékesítésük egy hónap alatt. Az, hogy a Huawei nyeletlen fejsze, rajtuk nem segít. Az egyetlen pozitívabb szám a Samsungé, amely visszafogott (10 % alatti) esést mutat az iparági átlaghoz képest. A Xiaomié még véletlenül sem. Szép dolog a dobogó, de nem hogy érmet, pénzt se adnak érte. Szóval ideológiát sem érdemes gyártani, mert nincs mihez.
-
Giovan!
addikt
Hagyd, erről a témáról nem szabad beszélni. Egyesek fejében itt a Huawei a szegény áldozat, akit a gonosz Trump csak azért betámadott, mert meg merte előzni az Apple-t.
Hogy mindeközben az Apple a számára leglényegesebb mutatóban még mindig köröket ver az összes konkurens gyártóra együttvéve is (ugyanis a szektor profitjának kétharmada továbbra is náluk csapódik le), az nem számít. A lényeg, hogy legyen miért siratni a Huawei régi dicsőségétA cikkhez: Tippre a Huawei helyzete ennél már csak rosszabb lesz, tekintve, hogy a világ Kínán kívüli részén várhatóan igencsak megcsappannak majd az eladások a GMS hiánya miatt.
-
Segal
veterán
válasz
7Heads Drago #8 üzenetére
Itt a Samsungról nem lehet rosszat írni a Prohardveren meg az AMD-ről
-
p2pp
őstag
Ez nem csak a földön fekve rugdosás miatt volt várható.
Az ár˛érték ami nagyon sokat nyom a latba.
Majd nézzük meg miért nem a P40 lesz megvéve a Mi 10 ellenében!
Mondom ezt úgy h a legutóbbi 5 telóm mind Huawei volt.
De most a Mi 10 pro-nak áll a zászló. -
Ezen meglepődtem. De egy kicsit örülök neki.
-
Ricardo
titán
Majd találnak rá valamilyen indokot.
A Xiaomi nagyon jó telefonokat tesz le az asztalra. Az egyetlen igazi hátrányuk kamera terén volt, de ezt mostanra szépen ledolgozták, sőt az élmezőnybe kerültek. európában is egyre többen ismerik meg a márkát. Nem meglepő hogy a listán is feljöttek.
-
róland
veterán
Az iparág általános visszaesése érdekesebb. (kicsit túlárazták a készülékeiket, s az emberek nem hajlandók ilyen áron, ugyanazt a mennyiséget megvenni, inkább kitartanak + 1 vagy 2 évet?
-
andor80
senior tag
Nem biztos ,hogy e öröm e bodottság ...Csámpás trampli szeme most rájuk kancsalít.
-
joey04
titán
meglátjuk így marad-e ez hosszabb távon.
-
Segal
veterán
Így viszont lehet majd 1 hónap múlva írni egy újabb cikket hogy visszaelőzték a Xiaomi-t.
Olyan mint amikor lehoznak egy pletykát az épp aktuálisan érkező telefonról, de külföldi oldalakon már cáfolták is a hírt...
Sebaj jöjjön a cikk majd lehet írni róla 2 nap múlva hogy téves volt a pletyka, de persze van egy újabb egy másik informátortól... -
sohajda90
aktív tag
Megint egy semmitmondó statisztika. Minden cég az új szériáik kiadásakor produkál rekord eladásokat: a Xiaomi már kitolta a Mi 10-et, a Huawei meg csak hónap végén jön a P40-ekkel. US ban ide-vagy-oda, Kínában egyedül annyit el fog sütni belőle, hogy nem kell majd tartania a Xiaomi-tól.
Ugyanilyen értelmes cikk volt amikor augusztusban lehozták, hogy az OPPO group (vagy a Vivo már nem emlékszem), beelőzte az Apple-t...na az is kemény augusztustól szeptemberig tartott amikor az Apple letarolta a piacot az i11-ekkel...
-
Zsoleszhun
addikt
Gondolom azért nem ilyen módon akart előzni a xiaomi.
-
Wesder
titán
Úgy mondjuk nem nehéz 3.-nak lenni, ha az elöttem lévő szerencsétlent még a földön fekve is megrugdossàk.
-
Ricardo
titán
Várható volt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az átrendeződés egyelőre 2020 februárjára érvényes, de hosszútávon akár stabilizálódhat is a kialakult rangsor.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest