- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
transFERENC
újonc
relative egy új készülékről beszélünk,asszem megbocsájtható bűn...ugyebár a szoftveres javítások ,frissítések erre vannak.. 2 apró röccenést vettem észre az elején...meg az AOD nem működött megfelelően...és ennyi...ezeket javították igen hamar a frissítések...és efelől nem volt kétségem,mert az én baráti körömben is használnak ilyen márkájú telókat...ha csak a fika jön, nem e márka fele orientálódok abba biztos lehetsz+közülük csak egy használ csúcskészüléket!Amit eltudok mondani 3 hónap távlatából:kiváló üzemidő..a kijelző hibátlan.jól reagál a fényviszonyokra...navi szívja az aksit hétköznapok alatt teljesen korrekten,úgy hogy futnak az munkámhoz (sofőr vagyok) szükséges app-ok a háttérben....gyorsan betölt bármit..játékok nem röccenek(COD pl),nem melegszik nagyon...hívások,hangok tiszták érthetőek,de sztem ez legyen már alap.Kamerát ritkán használom,láttam jobb-rosszabb képeket...kinek mi igénye..az biztos én nem fotózásra vettem....úgy hogy imádat van...ja a frissítések kicsik-nagyok érkeznek ,ebben is pacsi a XIAOMI-nak!
-
g4mer
senior tag
én a mi5-ömet ezért adtam el anno, hardverileg nagyon össze volt rakva, minőségi anyaghasználat stb, de szoftveresen kuka volt. Pl videotelefonálni nem lehett vele, mert eldobta egyből a hangot, meg ilyen hülyeségek voltak vele, amit fél év alatt amíg megvolt nem javították ki szoftveresen. Az átlagembernek nincs szüksége ilyenekre.
Pedig nagyon szemezek egy mi note 10 -zel de áhh. -
Van itthon MI9 és P30, ezért napi szinten élőben tudom összehasonlítani a két rendszert. Azt látom, hogy az emui problémamentesen teszi a dolgát a bugokkal küzdő miui-hoz képest. Az emui jóval egyszerűbb szerkezet, szóval ez nem meglepő, hogy a bonyolultabb emuiban mindíg akad valami kisebb-nagyobb malőr. Egyébként jó telefon a Xiaomi is, csak a frissítéseket nem szabad azonnal ráengedni, hanem várni kell egy hetet mit írnak a fórumokban, van-e valami gond vele. Na az emuival ilyen nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged