- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Pl a hálózatkezelési hibák, vagy a roming kezelés, és ez fáj legjobban ismerősnek, ugyan az a kártya más telefonnal tökéletesen megy Mi9T PRO-van Németországban nem akar.
Wifi instabilitás: mikor milyen kedve van hol kapcsolódik hol nem.
Net megosztási hiba: Nem minden esetben tudja megosztani a netet a legújabb gyári szoftverrel, az előző szoftverrel nem volt gond, ez a Mi9T és a PRO esetén is megfigyelhető.
Automatikus fényezőszabályzás: ez még mindig nem akar megfelelően működni, bizonyos esetekben minimumra veszi a fényerőt, ezért érdemesebb inkább kikapcsolni, ami ugye megint egy hiba.
Késő vagy hibásan jelzett üzenetek, ez is eléggé fura.
Always-on display: no erről hosszan lehetne írni, itt is sok a hiba.
GPS rész sem nevezhető túl stabilnak, hogy meg hibátlanul és van mikor megmakacsolja magát, és újra kell indítani a telefont.
Ez csak pár azokból a hibákból amik engem és ismerőseimet zavarja, sajnos a lista lehetne hosszabb is, de nem akarok regényt írni, aki használja a telefont az szerintem találkozott már pár hibával.
Bizonyos hibákat az energia gazdálkodásra tudok visszavezetni, de ugye ez sem nevezhető normális működésnek.
Bízok benne, hogy a hibák egy része javításra kerül, és NEM kerülnek be új bosszantó hibák. -
Giovan!
addikt
Én nem mondtam, hogy a legjobb lenne, csak azt, hogy a leglényegesebb mutatót tekintve egyáltalán nincs megszorongatva az Apple, így az az érvelés, hogy a Huaweire kivetett szankciók kiváltó oka az lett volna, hogy a sencseni gyártó megelőzte a cupertinóit, alapjaiban hibás.
-
Giovan!
addikt
Ezt azért nem nehéz megtippelni, ebben biztosan az Apple viszi a prímet, máshogy nem is tehetne szert ekkora szeletre a mobilpiac profitjának tortájából (bár itt igazából nem is jó a hasonlat, a többieknek marad a szelet, az Apple-nél meg a torta legnagyobb része).
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy a csúcskategóriában, ahol a profit legnagyobb része képződik, hogy állnak az erőviszonyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest