- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Te konkretan azt irtad, hogy:
Technikailag is kivitelezhetetlen, mivel szinte minden vezeték nélküli technológiát árnyékol. GSM rádió, WiFi, BT...Egy szóval mindent.
Meg lehet oldani hogy fém házzal is használható legyen nagyobb teljesítményű erősítővel, de olyan magas lenne a GSM rádió SAR értéke, hogy egyrészt az uniós határértéktől Makó-Jeruzsálem távolságra kerülne,Roviden: szerinted technikailag nem lehetseges megoldani, hogy a femhazas telefon SAR erteke a hivatalos hatarertekeken belul maradjon. Es ez nem igaz.
A masik meg, hogy a Note 2 csillogos haza kihozta a polikarbonatbol a maximumot. Javaslom, hogy fogj meg egy Lumia 920-at, vagy 800-at, vagy egy HTC 8X-et, vagy egy HTC One X-et. Mindegyik jobb tapintasu, mint a csillogos-csuszos Note vagy S3. Ettol fuggetlenul jo cuccok a Samsungok, de most a feluletrol van szo.
-
zack
nagyúr
Itt egy jobban átlátható:
(#680) emvy
Mondtam egy rakás ellenérvet a fém mellett, amiben az anyagminőség kiemelt szerepet játszott. Olvastad amit írtam? Értelmezted is?
Az hogy pár gyártó megpróbál széllel szemben pisálni, a közvélemény nyomására, az megint egy másik dolog. Ettől még nem ők a követendő példa. Persze elképzelhető, hogy az évek múlásával ki fogják küszöbölni a negatív hatásokat. Sokat költenek fejlesztésre, és nem kizárt hogy előbb utóbb lesz rá megoldás. Szerintem egyelőre nincs, és a polikarbonát a legjobb választás.
-
Mellebeszelsz. Azt irtad, hogy technikailag megvalosithatatlan. Erre felhoztam a One-t meg az i5-ot (meg van jopar mas hasonlo mobil is, N8, E51, Samsung Omnia 7, ez utobbi pl. eleg alacsony SAR ertekkel). Te erre elkezdesz arrol beszelni, hogy mi tortenik, ha leejted. Hat LOL.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged