- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
pit stop #684 üzenetére
Mindent el lehet qúrni, és mindenből ki lehet hozni a maximumot. Műanyagból is van ergya, és féből is lehet a lehetőségekhez képest jót csinálni. Ettől még a fizika fizika marad.
Attól mert a SAR értéke alacsonyabb a P-nek, nem biztos hogy adott körülmények között egyforma erősségű jelet képesek sugározni. Persze a Sony mérnökei nem hülye gyerekek, és úgy voltak vele vételi stabilitásban elég a P-ben használt megoldás is cserébe a fém használatért. -
zack
nagyúr
Itt egy jobban átlátható:
(#680) emvy
Mondtam egy rakás ellenérvet a fém mellett, amiben az anyagminőség kiemelt szerepet játszott. Olvastad amit írtam? Értelmezted is?
Az hogy pár gyártó megpróbál széllel szemben pisálni, a közvélemény nyomására, az megint egy másik dolog. Ettől még nem ők a követendő példa. Persze elképzelhető, hogy az évek múlásával ki fogják küszöbölni a negatív hatásokat. Sokat költenek fejlesztésre, és nem kizárt hogy előbb utóbb lesz rá megoldás. Szerintem egyelőre nincs, és a polikarbonát a legjobb választás.
-
zack
nagyúr
Láttál már leesett i5-öt? Szerintem nem. Majd ha látsz, térjünk vissza rá. Nem szélsőségekről és dobálásról beszélek...Én már többet is láttam. Pont az igazolódik be az i5-nél amiket leírtam. Mind sérülékenységben, mind a leárnyékolást illetően.
Ezt láttad már? iPhone SAR Values
Mielőtt példálozol a vakvilágba, olvass utána.
A HTC One egyelőre rossz példa, főleg úgy, hogy április végére tolódott a start...Hozzánk május elején fog érkezni, majd akkor térjünk vissza rá, mert egyelőre nincs forgalmoban.
-
zack
nagyúr
Mindenki jön a fém házzal, mert az milyen f@sza. a poli k meg milyen xar, és megint műanayag lett, stb.
Tegyük hozzá, hogy nem véletlen hogy nem a fém házak irányába fejlődött a technika.
Azon túl, hogy exkluzív hatást kelt, nehéz, megfelelő vékonyságban sérülékeny (horpad, hajlik), ha pedig kellően vastag, annak meg sok plusz gramm lenne az ára. Technikailag is kivitelezhetetlen, mivel szinte minden vezeték nélküli technológiát árnyékol. GSM rádió, WiFi, BT...Egy szóval mindent.
Meg lehet oldani hogy fém házzal is használható legyen nagyobb teljesítményű erősítővel, de olyan magas lenne a GSM rádió SAR értéke, hogy egyrészt az uniós határértéktől Makó-Jeruzsálem távolságra kerülne, másrészt kétlem hogy ezért bárki is, kockáztatna egy esetleges agyi elváltozást.
Ezért volt nagy ötlet a Samsungtól a Note2 polikarbonát házának szál csiszolt hatása. Kihozták a maximumot abból amit az adott anyagból lehet, és ami a lehetőségeikbe belefért.
Szerintem S4-el sem lesznek anyagminőségbeli problémák, bár az tény, hogy a polikarbonát felületkezelése, hogy az tartós is legyen, költséges dolog. Jóval költségesebb, mint bármilyen fém felületkezelése. -
zack
nagyúr
Bevallom őszintén, 1 hete még azon gondolkodtam, mennyiért tegyem fel a Note2-öt apróba. De ezt a bemutatót látván, megismerve a főbb specifikációkat...Biztos nem fogom eladni.
Ha az 1080p félreteszem (nem mozgat), szinte semmi innováció. A forma sem tetszik, és amiért a HTC most szimpi (One), hogy ők mertek egy viszonylag egyedi dizájnt kreálni. Minden 1080p okostelefonnak idén szinte megegyező specifikáció lesznek 1-2 apróságot leszámítva. Ezzel nem is lenne gond, de legalább dizájnban alkottak volna valami egyedit.
Eddig a HTC-n kívül ez se a Sony-nak se a Samsungnak nem sikerült.Haladnak a kitaposott úton, nem mernek újítani. Lesz egy bődületes számítási teljesítmény, ami majd benchmarkok alatt felhőkarcolóként fog kiemelkedni, aztán itt kb ki is fújt. A szoftveres dolgok egy része implementálva lesz S3, Note2-re ez szinte biztos. Bár ezek a szoftveres újítások...Fogok nélkülük nyugodtan aludni az biztos.
Az egyetlen dolog ami kiemelhető, a kamera, ha hozza a Samu minőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged