Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
donjohnson #718 üzenetére
biztos épp arra járt..
B1T3 - mi szóltunk.
-
+1, élőben végignéztem, ha már fennmaradtam, és rászántam magam.. de az ellenségeimnek sem ajánlom. komolyan, tipikus - minden jó valamire, ha másnak nem elrettentő példának.. ez pont az.
ráadás, hogy a TV2 másnap az esti híradóban leadta hírként, hogy bemutatták a Galaxy S4-et egy nagyszabású műsor/show/bemutató keretében.. agyam eldobom.
szerk.: bocs, a helyszínen volt a tudósító - nem emlékszem a nevére..
-
B1T3
addikt
Elolvasva a hozzászólásokat komolyan kedvet kaptam a bemutató megnézéséhez. Kár, hogy nincs erre alkalmas netem éppen, de most már képes vagyok várni kicsit.
-
kromatika
veterán
köszi a cikket érdekes volt
-
Sofian
őstag
válasz
Vasinger! #709 üzenetére
Hadd mutassam meg a másik topic-ot is..
http://mobilarena.hu/tema/re_megerkezett_a_galaxy_s4/friss.html
-
Vasinger!
nagyúr
Szép mennyiségű hozzászólás jött össze azért ennyi idő alatt.
-
gps76
őstag
válasz
donjohnson #706 üzenetére
Lehet,de azért mást várna az ember....
-
gps76
őstag
Vajon a könnyen törő majomüveget ebben is "könnyen" lehet majd cserélni? Mert az S3-ból volt jópár törött.
5" kijelző,lassan a Nexus 7-esem már mobilnak számít....
Nem igaz,hogy samuék nem bírtak volna egy gumirozott hátlapot csinálni,hozzá. -
Wave86
tag
Király ez a teló, de azért megnyugtat, hogy az S2 még mindig remek!
-
kiss8671
tag
nem az igazi ez a telefon mint a note 2-őm
-
Anulu79
addikt
Nekem bejövős ez a forma. Főleg, hogy a hátlap hasonló az S2-höz. Ha úgy alakul a teszt ahogy várom akkor lehet, megpróbálok beruházni egyre. Főleg ha tényleg lesz belőle 2 SIM-es változat.
-
pzstm
titán
kiderült, hogy nem is akarták tegnap bemutatni, csúnya félreértés történt....
-
Prof01
veterán
válasz
ForRedGlory #648 üzenetére
Minek tenném? Ez nem egyértelmű?
Egyébként meg azt hiszem elég világosan kifejeztem az "Engem" szóval, hogy ez a saját véleményem.Fogtam S3-at a kezembe, és a fényes, vékony műanyag nagyon olcsó hatású (az S4 is pont ugyanilyennek tűnik). Nem a műanyaggal van baj, hanem, hogy azt hogyan használják fel. Pl. a HTC One X a matt, szintén polikarbonát műanyaga sokkal minőségibb érzetet ad.
És nem is a fehér szín, hanem maga a forma feminin, túlságosan lágynak érzem a vonalait. Az idei, 2013-as felhozatalból a HTC One sokkal jobban eltalált véleményem szerint ().
-
Kashim
őstag
Belenéztem a bemutatóba utólag... Úristen. Nem bírom el aggyal, hogy lehetett összehozni ekkora baromságot. Legjobb a végén, senki nem tapsol, le vannak sokkolva.
Remélem leesik Samunak, hogy átestek a ló túlsó oldalára ezzel a zagyvasággal és többet nem csinálnak ilyet. -
BenHans
addikt
válasz
Remus389 #687 üzenetére
Úgy tűnik félreértettél, vagy én értettelek félre...
Pontosan ezért írtam. Az antenna így nem lehet kifogás, de továbbra is várom hogy mit sikerül még kitalálni a jobb minőségű fém ellen...
Nálam idén a One a befutó, mindenképp, pedig most úgy álltam hozzá hogy váltani akarok HTC-ről mást is szeretnék kipróbálni, de amivel kapcsolatban már az első pillanatban ellenérzéseim támadnak.... nem vagyok mazochista.A sérülékenységről annyit hogy Desire-t leejtettem betonra és onnan átpattant a villamossínre és mégis csak annyi baja lett, hogy egy gombostűfejnyi részen lepattant a festék ami mellett ezután NEM pattogzott fel.
((Volt Samsung l700am is az is megélt pár esést, és semmi baja de ezt azért is írom ()ben mert nem ekkora a kijelző nem ilyen sérülékeny stb ne lehessen belekötni.)) -
pzstm
titán
amúgy magenta oldalán ingyenes SMS-el fel lehet iratkozni rá, hogy értesítsenek mikortól lehet megvenni
-
Suker10
tag
válasz
Zolesz007 #666 üzenetére
A palackok anyaga általában poli(etilén-tereftalát), pont ezért akarják kivonni a forgalomból a polikarbonát palackokat. Van rajta egy lakkréteg, ami valószínűleg szintén rákkeltő.
A polikarbonát palackokat 7-es számmal, PC rövidítéssel jelölik, a PET jelölése mindig 1-es (1, 01). Az ételtartók anyaga pedig polipropilén (PP, 5, 05, sátor, ruha, csomagolóanyag, fólia, játékok). A visszaváltható palackok készültek polikarbonátból, a PET újratöltése ugyanis tilos.
Ezekből ruhákat készítenek, vagy darálás és tisztítás után ismét palackokat (sokkal költségesebb). -
zack
nagyúr
válasz
pit stop #684 üzenetére
Mindent el lehet qúrni, és mindenből ki lehet hozni a maximumot. Műanyagból is van ergya, és féből is lehet a lehetőségekhez képest jót csinálni. Ettől még a fizika fizika marad.
Attól mert a SAR értéke alacsonyabb a P-nek, nem biztos hogy adott körülmények között egyforma erősségű jelet képesek sugározni. Persze a Sony mérnökei nem hülye gyerekek, és úgy voltak vele vételi stabilitásban elég a P-ben használt megoldás is cserébe a fém használatért. -
BenHans
addikt
A One hátán a csík műanyag. (egy tesztben olvastam talán engadget) Nocsak mégis kivitelezhető a minőség?!
De nincs min vitatkozni hisz ott van a Nokia és a One X is példának.... -
Te konkretan azt irtad, hogy:
Technikailag is kivitelezhetetlen, mivel szinte minden vezeték nélküli technológiát árnyékol. GSM rádió, WiFi, BT...Egy szóval mindent.
Meg lehet oldani hogy fém házzal is használható legyen nagyobb teljesítményű erősítővel, de olyan magas lenne a GSM rádió SAR értéke, hogy egyrészt az uniós határértéktől Makó-Jeruzsálem távolságra kerülne,Roviden: szerinted technikailag nem lehetseges megoldani, hogy a femhazas telefon SAR erteke a hivatalos hatarertekeken belul maradjon. Es ez nem igaz.
A masik meg, hogy a Note 2 csillogos haza kihozta a polikarbonatbol a maximumot. Javaslom, hogy fogj meg egy Lumia 920-at, vagy 800-at, vagy egy HTC 8X-et, vagy egy HTC One X-et. Mindegyik jobb tapintasu, mint a csillogos-csuszos Note vagy S3. Ettol fuggetlenul jo cuccok a Samsungok, de most a feluletrol van szo.
-
zack
nagyúr
Itt egy jobban átlátható:
(#680) emvy
Mondtam egy rakás ellenérvet a fém mellett, amiben az anyagminőség kiemelt szerepet játszott. Olvastad amit írtam? Értelmezted is?
Az hogy pár gyártó megpróbál széllel szemben pisálni, a közvélemény nyomására, az megint egy másik dolog. Ettől még nem ők a követendő példa. Persze elképzelhető, hogy az évek múlásával ki fogják küszöbölni a negatív hatásokat. Sokat költenek fejlesztésre, és nem kizárt hogy előbb utóbb lesz rá megoldás. Szerintem egyelőre nincs, és a polikarbonát a legjobb választás.
-
Mellebeszelsz. Azt irtad, hogy technikailag megvalosithatatlan. Erre felhoztam a One-t meg az i5-ot (meg van jopar mas hasonlo mobil is, N8, E51, Samsung Omnia 7, ez utobbi pl. eleg alacsony SAR ertekkel). Te erre elkezdesz arrol beszelni, hogy mi tortenik, ha leejted. Hat LOL.
-
zack
nagyúr
Láttál már leesett i5-öt? Szerintem nem. Majd ha látsz, térjünk vissza rá. Nem szélsőségekről és dobálásról beszélek...Én már többet is láttam. Pont az igazolódik be az i5-nél amiket leírtam. Mind sérülékenységben, mind a leárnyékolást illetően.
Ezt láttad már? iPhone SAR Values
Mielőtt példálozol a vakvilágba, olvass utána.
A HTC One egyelőre rossz példa, főleg úgy, hogy április végére tolódott a start...Hozzánk május elején fog érkezni, majd akkor térjünk vissza rá, mert egyelőre nincs forgalmoban.
-
pzstm
titán
apropó wireless töltésről ugye nem esett szó? azt végül fogja tudni vagy sem?
-
zack
nagyúr
Mindenki jön a fém házzal, mert az milyen f@sza. a poli k meg milyen xar, és megint műanayag lett, stb.
Tegyük hozzá, hogy nem véletlen hogy nem a fém házak irányába fejlődött a technika.
Azon túl, hogy exkluzív hatást kelt, nehéz, megfelelő vékonyságban sérülékeny (horpad, hajlik), ha pedig kellően vastag, annak meg sok plusz gramm lenne az ára. Technikailag is kivitelezhetetlen, mivel szinte minden vezeték nélküli technológiát árnyékol. GSM rádió, WiFi, BT...Egy szóval mindent.
Meg lehet oldani hogy fém házzal is használható legyen nagyobb teljesítményű erősítővel, de olyan magas lenne a GSM rádió SAR értéke, hogy egyrészt az uniós határértéktől Makó-Jeruzsálem távolságra kerülne, másrészt kétlem hogy ezért bárki is, kockáztatna egy esetleges agyi elváltozást.
Ezért volt nagy ötlet a Samsungtól a Note2 polikarbonát házának szál csiszolt hatása. Kihozták a maximumot abból amit az adott anyagból lehet, és ami a lehetőségeikbe belefért.
Szerintem S4-el sem lesznek anyagminőségbeli problémák, bár az tény, hogy a polikarbonát felületkezelése, hogy az tartós is legyen, költséges dolog. Jóval költségesebb, mint bármilyen fém felületkezelése. -
Bone123
HÁZIGAZDA
A Lumia 920 polikarbonát, és a piac legstrapabíróbb csúcskészüléke.
-
Suker10
tag
válasz
ForRedGlory #664 üzenetére
Pedig ez a szomorú igazság.
-
kolosanyi
veterán
válasz
ForRedGlory #664 üzenetére
-
BenHans
addikt
válasz
Tény és való hogy nem nőies a forma (mert a férfiak is általában a gömbölyű íveket szeretik
) és nem is olcsó de ez már más értelemben.
[Ebben] a kategóriában ne azt a "minőségű" műanyagot használják fel a műszerfalhoz pl. mint [ebben]. Fehérnek fehér de nem egy kategória, szóval itt elismerheti mindenki hogy nem ilyen anyagokat kellene használni.
(((lsd. polikarbonát a One X is))) Nem kell megvédeni minden körülmények közt a Samsungot(olyan agresszívan foggal körömmel mintha az élet múlna egy műanyagdarabon), mert ami szemmel látható és kézzel fogható azt ne próbálja senki megmagyarázni.ui. ha esetleg valaki Suzukival jár... nem akarom az autót rossznak beállítani, csak a kategóriák közti különbséget szerettem volna szemléltetni.
-
Suker10
tag
válasz
A polikarbonát egy nagyon olcsó műanyag. Szinte mindenhol használják, ebből készül pl. a CD, DVD. Nagyon karcolódik. Azért "törhetetlen", mert rugalmas, a poli(vinil-klorid) sokkal keményebb.
Telefonnál annyira nem számít, de kárt tesz benne az UV, öregszik, és a "törhetetlenség" (eltört CD, betört tető stb.) sem annyira jellemző rá.
Egyébként bizonyítottan rákeltő hatású. -
Poplacsek
senior tag
Azért az érdekelne, hogy hogyan tudták a kínaiak kiszivárogtatni előre. Miért kaptak a Samutól S4-est a bemutató előtt?
-
Remus389
veterán
a keret is műanyag? vagy az fém?
-
spawn21
veterán
válasz
takacsbotond #650 üzenetére
Némelyik ember annyia buta tud lenni.
Kezdjük azzal ha zavar, 2000 ft-ér fém hátlap. Nesze bumm műanyag.
Tény hogy tartósabb. Nekem sem jőn be, de nem rinyálok alpári módon.
Gondolkozz mielőtt írsz.Szerintem kipróbálom. Erre nem mondhatják, , hogy tepsi. Ugyan akkora mint az s3
-
(nekem) nem úgy tűnik, hogy akképpen fogalmazza meg a véleményt...
közben beleolvastam a "szakmai" témába, sok embernél csak a szokásos savanyú a szőlő effektus adott - elnézést, nem általánosítok, bőven van kivétel, akik megfelelő körítéssel írják le a hibákat -, jöhetett volna bármi, csak a hibát keresték volna - tökéletes készülék meg ugye nincs!
-
válasz
._.Dante._. #637 üzenetére
Ugy is kivaghatnad, hogy csak egy kek potty van a kepen.
-
válasz
takacsbotond #649 üzenetére
tedd hozzá, hogy szerinted, és máris árnyaltabb a kép...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
takacsbotond #650 üzenetére
Akkor kérlek meséld el, hogy mi a nőies EBBEN:
Hajrá, győzz meg, a szerkesztés gomb meg használható 5 percen belül -
takacsbotond
őstag
válasz
Hát pedig igaz!Ha nem is olcsó, de gagyi és olyan hatást kelt!És apszolút de nőies!
-
takacsbotond
őstag
Ez egy kalap szar!
-
ForRedGlory
félisten
"Ujjlenyomatgyűjtő, olcsó műanyag és nőies forma"
Hozzátehetnéd, hogy személyes vélemény, akkor még talán el is menne...
"olcsó műanyag" = plokarbonátból készült...
"nőies forma" = jó nagy hülyeség... vagy HA neked a női vonás egyenlő fehér szín, akkor nincs mit hozzáfűznöm. -
kchris78
veterán
hol lehet megnézni az esemény felvéteről?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
razorka777 #639 üzenetére
Ilyenkor örülök, hogy nem a Te fajtád fejleszti a telefonokat...
(#637) ._.Dante._.: [link]
-
Kasya
nagyúr
Kezdenek rajonni, hogy az igazi ujitas a regi termekekbol kell atvenni: infra, homerseklet-, paratartalom szenzor. Ezeknek mondjuk orulok.
Az "igazi innovativ" dolgok pedig inkabb tunnek eroltetettnek: hadonaszas, dual kamera, hang foto.
Igazabol hozta a kotelezot, de semmi ujat (szamomra).A formaterv viszont tetszik. Ezt mar inkabb eltudnam magamnal kepzelni, mint az elodjet. A vekonyitassal erdekelne, hogy a szerkezeti stabilitasa mennyire eros...a vegen kiderul, hogy nem figyel oda a user, leul, es a farmer zsebeben kettehajlik
Bone123: Na mennyire lett igazad?
OFF: Az Iphone 5S-nel erdekel majd, hogy a kepernyo meretevel mit kezdenek a versenytarsakhoz kepest.
-
Írok
csendes tag
Minek 5 inch?
-
razorka777
veterán
Egy kérdés merül fel bennem a telefonnal kapcsolatban:Minek?
-
Prof01
veterán
Engem továbbra sem győzött meg ez az új Galaxy. Oké, hogy csúcs a hardver, friss a szoftver, de hogy néz már megint ki? Ujjlenyomatgyűjtő, olcsó műanyag és nőies forma.
-
agabe
addikt
válasz
Robertoq #626 üzenetére
bakker...remelem meg reszelnek az ui-n...egy-egy resznel meg mindig nem olyan allat folyamatos mint ios-nel...amikor kilep a fotok kozul pl. ott egy kis lag felfedezheto. Nem a vilag vege, de most mar azt gondolom meg kellene oldaniuk....legalabb a csucskeszulekeken.
(#629) emvy:
nem 2-2-3 az arany ?(#628) Bone123:
rejtett ficsor
(#632) Bone123:
naja...s3-nql ha nagyon akarta valaki kozelrol eszreveheto, hogy nem rgb (de azzal sem erdemes erolkodni nagyon) viszont 441ppi-nel mar szabad szemmel nem hiszem. -
Mas a geometria, de a keppontok aranya ugyanaz. Tehat az 1920x1080-as S4 kijelzon ketharmadannyi szubpixel van, mint az 'ugyanakkora' felbontasu HTC One kijelzojen, es ez az, ami eldonti a kerdes.
Pentile-kategoria: pixelenkent 2 szubpixel. RGB: pixelenkent 3 szubpixel. A geometria nem lenyeges. A Note2 kijelzojenek sem a szokasos RGB stripe geometriaja volt, megis RGB volt, mert pixelenkent 3 szubpixel volt. Itt meg ketto.
-
Robertoq
őstag
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Amúgy mi a negyedik lik a képernyő felett? Eddig három volt.
-
kchris78
veterán
de hogy egy kicsit off is legyek: együttérzek azokkal akik most a hidegben kinnrekedtek az utakon/vonatokon... mondjuk nem mintha nem lehetett volna előre tudni hogy ez jön (lásd mi történt a németeknél is pl) szóval hasonló a helyzet mint a devizahitel esetében a bank vs hitelfelvevő polgár esetében... (este5kor indultunk de nem tudtuk hogy ez lesz beszólás...)
-
kchris78
veterán
azt a touchwiz betegséget még mindig nem nőtte ki hogy erre a brutál nagy kijelzőre nem lehet több ikont feltenni mint ami a gyári? enyhén helypazarlás... note esetén rögtön launcher csere és ment a dpi módosítás...
-
resu8823
tag
Kár hogy geiger-müller számlálót nem építettek be, észak korea biztos berendelt volna belőlle
Szerintem ezt a telót a középsulis kisdiákok kezében fogom látni, mint rajtelefont.
Magnézium-Kevlár-Carbon vázas telót várok, hátlapba beépített e-paper-kijelzővel, edzett üveg elő+hátlap borítással, esetleg gravírozható hátlappal, vagy 3D-nyomtatóval elkészíthető cover, és minimum 4000mAh-aksival, csupán 11mm vastag készülékházzal. ja és ezt a szappanforma cseppalakú lekerekítéseket elfelejthetnék. -
r3dsnake
nagyúr
EZ hol kisebb ház, mint az S3-é?
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
szokelaszlo #602 üzenetére
Samsung alakú.
De azért tisztult az évek alatt. A négy közül azért még mindig ez néz ki a legjobban.
-
kchris78
veterán
jesus... ha ez nem kap gyárilag legalább 3000mAh-s akksit akkor ez a kijelző brutál hamar le fogja szívni az akksit... Note-om volt, ott a 2500mAhs akksit egy kicsit feljebb csavart fehéret is mutató (és milyen legyen a háttér bömngészés közben ha nem fehér?) használat szívta úgy hogy szemmel láthatóan ugrott lefele a töltöttségjelző % mérő... pfff.
-
agabe
addikt
válasz
Cyberpunk #601 üzenetére
kiderul...de ahogy latom a nagyitott kepen s4-nel nem rgb van. atmenet a pentile es rgb kozott. 2piros es 2kek ledre jut 3zold ahogy sima pentile-nel, csak a meretek masok...de attol ez inkabb pentile mint rgb (barhogy hivjak most) ... persze mas meretekkel es fenyerovel siman lehet homogen is a kep, de ezt csak tesztek utan lehet legeloszor majd tudni.
-
p87
senior tag
Na, nekem sokkal jobban tetszik mint anno az S3-as.
Ebben azért van szépen fejlesztés ennek hiányát semmiképp nem lehet felróni,
Ott van az S3-tól kisebb készülékházban a nagyobb Full HD AMOLED kijelző mégha nem is hagyományos RGB, ott van a 2600-as akku, 13MP kamera, és a szokásos apróságok amik irtó jók, pl. az infra, airview, hőmérő, fordító is ígéretes.Szóval szerintem ez egy szuper jó telefon, sokkal jobbb mint annak idején az S3-as, és ennek fényében sokkal jobban is kell teljesíteni eladások terén.
Sajnos ha jól olvastam csak április végétől lesz kapható. -
zack
nagyúr
Bevallom őszintén, 1 hete még azon gondolkodtam, mennyiért tegyem fel a Note2-öt apróba. De ezt a bemutatót látván, megismerve a főbb specifikációkat...Biztos nem fogom eladni.
Ha az 1080p félreteszem (nem mozgat), szinte semmi innováció. A forma sem tetszik, és amiért a HTC most szimpi (One), hogy ők mertek egy viszonylag egyedi dizájnt kreálni. Minden 1080p okostelefonnak idén szinte megegyező specifikáció lesznek 1-2 apróságot leszámítva. Ezzel nem is lenne gond, de legalább dizájnban alkottak volna valami egyedit.
Eddig a HTC-n kívül ez se a Sony-nak se a Samsungnak nem sikerült.Haladnak a kitaposott úton, nem mernek újítani. Lesz egy bődületes számítási teljesítmény, ami majd benchmarkok alatt felhőkarcolóként fog kiemelkedni, aztán itt kb ki is fújt. A szoftveres dolgok egy része implementálva lesz S3, Note2-re ez szinte biztos. Bár ezek a szoftveres újítások...Fogok nélkülük nyugodtan aludni az biztos.
Az egyetlen dolog ami kiemelhető, a kamera, ha hozza a Samu minőséget. -
ducsidu
senior tag
Így, hogy minden kiszivárgott elég unalmas volt. Szerintem jól néz ki
az S Translate, a Dual Camera és a Air View érdekes, de a show szörnyű volt
-
Pacee87
aktív tag
Csak a mini jönne ugyanezekkel a paraméterekkel, 720p kijelzővel <4,3" méretben!
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Végignézve az Engadget előzetesét, ez a telefon még nincs kész. Nem hivatalos még a SoC, nem leplezték le a már tesztelés alatt lévő Smart Pause, Smart Scroll stb. funkciókat, egyelőre a kamerafunkciók sem letisztultak. A telefon egyébként hat hét múlva érkezik, úgyhogy addig lesz bőven vele munka. Ezt azt az infót erősíti meg, ami szerint a Samsung az év végén késésben találta magát hardveroptimalizáció és képernyőtechnika terén.
Összehasonlításképpen a most kijött Note 8.0 teljesen letisztult, hibátlan a teljesítménye, látszik, hogy hónapokat tesztelték. De össze fog állni az SIV is, csak kicsit idejekorán mutatták be, ami miatt nem ütött akkorát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honda topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Gumi és felni topik
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest