Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
válasz
ForRedGlory #648 üzenetére
Minek tenném? Ez nem egyértelmű?
Egyébként meg azt hiszem elég világosan kifejeztem az "Engem" szóval, hogy ez a saját véleményem.Fogtam S3-at a kezembe, és a fényes, vékony műanyag nagyon olcsó hatású (az S4 is pont ugyanilyennek tűnik). Nem a műanyaggal van baj, hanem, hogy azt hogyan használják fel. Pl. a HTC One X a matt, szintén polikarbonát műanyaga sokkal minőségibb érzetet ad.
És nem is a fehér szín, hanem maga a forma feminin, túlságosan lágynak érzem a vonalait. Az idei, 2013-as felhozatalból a HTC One sokkal jobban eltalált véleményem szerint ().
-
Prof01
veterán
Engem továbbra sem győzött meg ez az új Galaxy. Oké, hogy csúcs a hardver, friss a szoftver, de hogy néz már megint ki? Ujjlenyomatgyűjtő, olcsó műanyag és nőies forma.
-
Prof01
veterán
Kíváncsian várom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest