- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mas a geometria, de a keppontok aranya ugyanaz. Tehat az 1920x1080-as S4 kijelzon ketharmadannyi szubpixel van, mint az 'ugyanakkora' felbontasu HTC One kijelzojen, es ez az, ami eldonti a kerdes.
Pentile-kategoria: pixelenkent 2 szubpixel. RGB: pixelenkent 3 szubpixel. A geometria nem lenyeges. A Note2 kijelzojenek sem a szokasos RGB stripe geometriaja volt, megis RGB volt, mert pixelenkent 3 szubpixel volt. Itt meg ketto.
-
Cathulhu
addikt
A valtas megerett, pont ezert figyeltem argus szemekkel. Fogok is valtani, de erre soha.
szerk:
Pont azok szerintem, akiknel az egyik fo tenyezo volt a vasarlaskor az S2 kemenyebb vonalvezetese, markansabb megjelenese, azok fogjak messzirol kerulni ezt az unisex kinezetet, es inkabb maradnak i5/z10/one vonalon. -
Robertoq
őstag
Az ok, csak a 25%-os energiamegtakarítás akkor igaz-e vajon
Ezen a képen látszik, hogy igazából Note 2 mini
-
Robertoq
őstag
Vagy tényleg igaz, hogy az octának melegedési gondjai voltak és ezért lyukacsos
Bár ezen a képen nem látni át rajta, bár még az is fura hogy más színű legyen a telefon eleje mint a hátulja.
-
tixem
addikt
pár nap és iphone 5 társaságában fogják pénzes hipszterek hajigálni az utcán
inkább adnák nekem, mindegy melyiket
(#63) tarr2
gondolom majd úgy mint egy (még jobban) szétlapított sgs3, ezen a kerek "pebbble" formán tuti nem változtatnak. Fém ház elkelne már, vagy legalábbis valami gs2-höz hasonló recés matt hátlap. Az frankó volt szerintem.
-
dani3l
őstag
Szerintem meg tök fölösleges ezen rugozni, elegge szubjektin az összes pont, ugyhogy nem biztos, hogy mindenkineke ugyan az a fontos..
En speciel nem ragaszkodom a cserelhetö akkuhoz, mivel jelenleg sem cserelgetem es szivesebben latok egy unibody (fem) hazat. De nyilvan sok embernel fontos szempont, hogy barmikor ki tudja cserelni ha lemerül.
Többire ugyan ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged