Új hozzászólás Aktív témák
-
galmat
aktív tag
Nem lesz idén 8 mag ez elég egyértelmű (usa-ban legalábbis biztisan). iPhoneban is max 4 majd. Felesleges évente duplázni a magok számát, mert ez a hardver is elég.
Ettől függetlenül ez egy vérszegény termékfrissítés. Iphone fronton idén szintén csak ráncfelvarrás várható, csak ott tényleg értenek a prezentációhoz. -
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
A teljes specifikáció!
http://www.theverge.com/products/compare/6927/6116/6863/6814/6274/6082 -
-
Dany007
veterán
Hát nemtom de nekem valamiért az S3 design sokkal jobban bejön mint az S2. Szép az S2, szó se róla. De mára már nagyon unott ez az iPhone féle lekerekített téglalap. Az S3-ban több fantáziát láttam.
És ha az S4 így fog kinézni mint a képen akkor....nekem nem fog tetszeni. Ide, ehhez a mérethez megint más design illett volna. Nagyon látszik rajta a hatalmas méret. Persze az S3 se pici, de ott még ezt a tepsi érzést ellensúlyozzák a könnyed formák, kicsit lazább vonalvezetés stb... De így ez az S4 túl batárnak néz ki. Számomra legalábbis.
-
DaveNo1
veterán
Hát én csalódott leszek, ha ilyen lesz. Kíváncsi vagyok mivel akarnak akkorát dobbantani, hogy már előre kikiáltották, hogy ez lesz minden idők legjobb telefonja. Engem a szemmel való scrollozás nem mozgat meg annyira, főleg ha ugyanolyan használhatatlan lesz mint a smart stay..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest