- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz
Raysen623 #72 üzenetére
Igen, léteznek. Csak egyrészt ezek a drágább NAS-okhoz vannak (nekem is, ahogy a kollégának, ősrégi ócska kis zyxel 310 van, amihez semmi app nincs, még androidra se), másrészt iOS-en kényelmetlen. Androiddal "csak simán megnyitom a mappát és másolgatok", addig iPhone-on appra van szükség stb.
De ezzel nagyon nem szeretnék pro/kontra vitát elindítani
-
Somatom
veterán
válasz
Raysen623 #63 üzenetére
Miiivaaan? Szélsőséges??? Sztem az a normális, ha az adatok egy központi helyen tárolódnak, és a kliensgépek ahhoz csatlakoznak. A NAS pedig egy erre kitalált célhardver. Az SMB -nek, FTP -nek, WEB -nek pont az a lényege, hogy szabványos, platformfüggetlen adatátviteli protokollok. Ami itt szélsőséges, az az IOS az iTunes nevű börtönével.
-
Somatom
veterán
válasz
Raysen623 #60 üzenetére
De, ott van az én példám is. Androidon egy csomó lejátszó közvetlenül tudja tallózni az SMB -t. Sőt, akár a Kodit is telepíthetem, ami FTP -ről is tud streamelni. Kaptunk ajiba egy Dune lejátszót. Rádugtam hálóra, és már mutatta is a NAS SMB elérhetőségét. Ugyanígy megy Win, és Linux alatt is. Vagyis, az IOS -en kívül, eddig minden OS símán kapcsolódott a NAS -hoz. Sztem jogos a kérdés, hogy akkor most ki van a rácson belül, és ki van kívül? Illetve, mi a nyavalya az az iTunes, és min, hogyan kéne futtatnom ahhoz, hogy a haverok iPhone -jai kezeljék a NAS -om szabványos megosztásait?
-
törölt tag
válasz
Raysen623 #60 üzenetére
Nem írtad, hogy milyen telefon és melyik droid van nálad, de az említett felvetésekre van megoldás:
az alsó négy ikonból 3-at tudok kiszedni,
Ha az alap rendszer launchere nem engedi, akkor másik alatt ezt (is) teljesen te szabhatod meg (pl. NOVA).
a billenőkapcsolós silent mód a készülék oldalán.
Ezt kétszer is el kellett olvasnom, hogy "felfogjam" (rácsodálkoztam, de nagyon), mert az elmúlt cirka 7 évben nem volt egy olyan droid vagy WM/WP sem nálam, ami ne tudta volna. Megkockáztatom, a korábbi Symbianos Nokiáim is tudták, bár ez itt mellékes. Melyik mai telefon nem rendelkezik ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged