- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Atlantis
veterán
Jobban belegondolva önmagában a programozható gomb nem is segítene ezen, mert ránézve a készülékre (vagy akár tapintással) nem látszik, éppen melyik állapotban van. Ha meg már fel kell éleszteni az eszközt, akkor tök mindegy, hogy megnyomok egy ikont vagy sem.
Erre a feladatra tényleg a billenőkapcsoló a tökéletes.
Azt hiszem, ez túl is lett tárgyalva.
-
buvartacsko
addikt
A világon senki nem mondta hogy innovatív. Az android fanok mikor akadnak már le erről az innovatív szóról? Az első iPhone óta ott van a mute switch, amit mindenki hasznosnak talál és szereti aki használja, és esze ágában sincs más funkciót adni neki. Te állandóan jössz megmondani hogy az Applenél mi van jól és mi van rosszul, és nem tudtál egy kapcsolóról ami 10 éve ott van az összes iPhoneon. Most hogy tudod, létezik, hirtelen nem is jó semmire, még szar is, mert nem lehet átbindelni, és amúgyis, ezt másképpen is meg lehetett volna oldani. Mókás. Ez nem innováció, ez egy kényelmi funkció ami működik, jól működik, és hasznos. A OnePlus az egyetlen gyártó akinek van hasonló a telefonjain.
Én egyszerűen csak szimplán nem értem, hogy ha még ennyit sem tudsz erről a platformról, milyen jogon fikázod, és nem érzed hogy mennyire gáz ez így? Értsd: nem tudsz semmit, mégis okosabbnak hiszed magad azoknál is akik napi szinten évek óta ezt használják.
A Samsung Bixby gombját meg max ideiglenesen programozod át, utána jön egy update és simán benne van a pakliban hogy onnantól nem tudod megcsinálni.
-
Alex91
félisten
ARKit, amivel majd eladja az uj cuccait az Apple. A telon a kameraval latod a valos kepet amelyre aztan a telo rateszi a virtualisat. Az iOS11-el jon ki, de mar latni kulso fejlesztok munkait. Sok jatek, meg szorakoztato marhasag, de van mar par hasznosabb dolog is. Legalabb lesz ertelme az eronek, amit belepreselnek az eszkozokbe...
-
Atlantis
veterán
Én ilyen mélységben még nem ástam bele magam, de köszönöm, hogy utánanéztél. Több hónap még, míg váltani fogok, mindenképpen megvárom az Apple idei megoldását is. Mire a végére érek, már lehet, hogy nem is az S8 lesz a befutó, addigra megjelenik gondolom más is Android-fronton és azért az S8 már most nem tökéletes, de arra jó volt, hogy elindítsa bennem a vezérhangyát.
-
buvartacsko
addikt
néma üzemmódba teszi a telefont anélkül hogy nyomkodnod kéne a hangerő lefele gombot, vagy hosszan nyomva tartanod, vagy úgy általában feloldanod a telefont. remapolj amit akarsz, itt szerencsére nem kell, csak átpattintani ezt a kis gombot, akár anélkül hogy kivennéd a zsebedből a telefont.
nem értem, ha még ennyit sem tudtok az iPhoneról, (pedig ez a kapcsoló 10 éve van rajta) akkor hogyan tudtok véleményt alkotni róla? válaszoljon már valamelyik hater erre.aprokaroka87:
szerinted felesleges, mindenki más szerint meg egy kibaszott hasznos funkció, valszeg OnePlusék sem véletlenül rakták a telefonjukra a kezdetek óta szintúgy.
-
Alex91
félisten
-
adise
őstag
De idáig nem ezt irtad, hanem hogy milyen szar hogy ezt sem tudja, miközben ez az ftp samba meg ezek kb platform fuggetlen dolgok.
De ha videokat akarsz megosztani veluk arra jo az ingyenes vlc, meg a fent emlitett nplayer is.
Minden másra ez is tud mindent [link]. Nyilván fizetosokből van még tobb funkcioval ellátott. -
adise
őstag
De lehet, de te több oldalon keresztül állitottal olyan dolgot elég nagy határozottsággal amit nem is probáltál. Ha meg ilyet sem tudsz/nézel utána (legalább 10másodperc google), hogy van VLC akkor megint a másikat kérdezem miért irogatod több 10 kommenten keresztül hogy valami szar amit nem is probáltál? És ez nem apple vagy nem apple függő, hogy te itt megakarsz győzni embereket olyan valamiről, amiről fogalmad sincs úgynézki.
-
adise
őstag
Nem értem a kiakadásod a témával kapcsolatban pláne ugy hogy nagyfoku tudatlanságra vall és valoszinuleg életedben nem volt apple cucc sem a kezedben, ha ilyet allitasz, hogy nem lehet smb-t megnyitni illetve ftpzni a telóval. Az általad említett hálozati megosztásbol megynitott tartlamat a legegyszerubb és minden platformon elérhető ingyenes VLC player is tudja és ez csak egy program. Innentől kezdve totál vicces az összes fröcsögésed
-
Raysen623
addikt
Értsd másképp: soha nem használtam eddig NAS megoldásokat, mert nem volt rá szükségem. Lehet hogy van rá megoldás, lehet nincs. Általában szokott lenni minden ilyesmire és amint látom másik kolléga már talált is. Kérdés működik-e? SMB-t iOS-ek használnak ez biztos, erről van tudomásom. Én ilyen célokra egy mezei felhős megosztást választanék.
Próbáld meg ezt a kérdést feltenni beszmac fórumán.
-
MineFox54
őstag
Csak tippelek, de szerintem csak a NAS saját appjával megoldható ez. Pl. Synology appok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged