- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laja333
őstag
Pedig csak elég lenne átmennie a csodadriver topicba, és felhasználói beszámolók alapján meg az "nv tud drivert írni" hülyeséget is örökre elfelejtené. Vagy feltehetné a drivert saját maga is hogy a megnövekedett fps mellé ( up to 2%) megnövekedett microlaggot is kapjon. Ipon tesztről nem is beszélve, ahol ugyan hibahatáron belül, de még néhol alacsonybb fpst is mértek korábbi verzióhoz képest.
Ezek után csak annyit tudok mondani: aki még mindig benyeli az nv bullshitjét, az meg is érdemli h lehúzzák anyagilag az elavult kártyáikkal.
Jó azért mélyen belül remélem hogy benő a fejük lágya.
Eddig nem volt bajom az nv-vel, aztán elkezdték erőltetni a dx11et...
Ha az Amd nem is azért csinálja hogy a gémereknek jó legyen, "mellékhatásként" pont ezt éri el. Szemét egy cég ez na. -
belinho
senior tag
Mindjárt eret vágok magamon, nézd már meg a ph-s tesztben a 3770K Mantle vs Direct x eredményeket!
min fps 36 vs 37 és 42 vs 43Ha ez neked nem elenyésző akkor nem tudom mi az!
Pont ez a lényege a MANTLE-nak, ha gyengébb a proci, akkor látványosan javul az eredmény, de ha erős procid van, akkor gyakorlatilag semmit nem gyorsít. -
Jack@l
veterán
Rászántam a 2 percet az életemből: lehet nézelődni 47 vs 65fps:
http://www.techspot.com/review/787-thief-benchmarks/page4.html -
belinho
senior tag
Pont erről írtam, de nem tudom mit nem lehet ezen érteni!
Meg kéne nézni azt az összeállítást egy 3770K-val Mantle vs DirectX, hogy mennyit hagy benne az FX8350-es.
Egy 3770K-val ahogy a tesztben is van elenyésző a különbség Mantle vs Directx.
Igen az én értékrendszerem szerint nem egy kategória a két proci teljesítményben, viszont árban sem.Látom asdvx te érted miről beszélek, meg az alattam levő kollega is!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Suzuki topik
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- BestBuy ruhás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- További aktív témák...
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest