Hirdetés
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Megjelent a OnePlus 13T
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tasker
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
Mindig röhögök magamban mikor Androidon kint van a usernek egy óra widget. Egyszerűen nem értem hogy mi a fasznak... mikor ott van a jobb felső sarokban az óra. iOS-ra is nemtudom minek lenne igénye bárkinek óra widgetet kirakni, mikor ott egy iszonyat nagy óra a zároló képernyőn, meg a home screenen is ott van középen fent az óra. Mi a picsának óra widget ?
Nem értem minek akar bárki is +1 képernyőt amin át kell vergődni magatokat az appokhoz. Részemről ez kifejezetten idegesítő lenne.
El lehet képzelni azt hogy valakinek nincsen szüksége widgetekre? Meg azt hogy elég neki az ikonos rendszer? Ez nem egy desktop oprendszer, nem hiszem hogy hasonlítania kellene ilyen téren rá...
Szerintem teljesen nyilvánvaló hogy a 3rd party appok ikonjai is igazodni fognak, nem is értem ez miért kérdés egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az utolsó fejlesztői béta változat után rövidesen elérhető lesz az iOS 7 véglegesnek jelölt kiadása is.
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- PlayStation 3
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest