- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Ő választotta ki, hogy ki lesz az, aki összefogja az egészet. Ekezdődött.
Egyébként az iOS7 kinézetére teszek, amíg nem hányás, nem érdekel. Ahogy az iOS5-g vártam az okos lock screenre, most örülök a Control Panelnek (vagy mi a fene a neve), pedig leggyakrabban az Airplane módot használom a szoftveres kapcsolók közül...
Hónapokig ugyanaz a Home és a Lock képernyőm, az ikonok se fognak nagyon izgatni. Egyszerűsítsék tovább a használatot, adjanak hozzá apró javításokat, amivel praktikusabb lesz az egész, nekem ennyi elég. Az akkuidőn lenne még jó dolgozni telefonos vonalon, míg iPadnél a súlyon.(#267) EarL 007
Ami fontos, hogy gyorsan elérhető legyen, annak a zár képernyőn kell lennie! Szerintem azon lehetne még tovább finomítani, hogy kiváló információ forrás, és hatékony feladat elosztó központ legyen. A launcher meg az ikonok a használat szempontjából másodlagosak. -
Blyan
félisten
Ja, hogy ezt Te már előre látod.
Emlékszem, mennyien látták előre, hogy az ájfón lecseng majd... minden évben.
Lehet, de az a zseni nem engedte volna a jelen formában kiadni (szerintem még bétára sem) És ez hiányzik most nagyon, hogy legyen valaki, aki az egészet összefogja, és egy harmonikus egésszé csiszoltatja az egészet.
Újabb feltételezés, vagy pedig halottlátóval konzultáltál?
Ne haragudjatok, de az eszem megáll ezektől, mindenki olyan okos a több mint 2 éve halott Jobs-szal kapcsolatban, hogy mit akart volna, mi lenne, stb, hogy nem is értem, Jobs hogy lehetett korszakalkotó zseni, ha mindenki képes az Ő fejével gondolkodni.
-
buvartacsko
addikt
Mindig röhögök magamban mikor Androidon kint van a usernek egy óra widget. Egyszerűen nem értem hogy mi a fasznak... mikor ott van a jobb felső sarokban az óra. iOS-ra is nemtudom minek lenne igénye bárkinek óra widgetet kirakni, mikor ott egy iszonyat nagy óra a zároló képernyőn, meg a home screenen is ott van középen fent az óra. Mi a picsának óra widget ?
Nem értem minek akar bárki is +1 képernyőt amin át kell vergődni magatokat az appokhoz. Részemről ez kifejezetten idegesítő lenne.
El lehet képzelni azt hogy valakinek nincsen szüksége widgetekre? Meg azt hogy elég neki az ikonos rendszer? Ez nem egy desktop oprendszer, nem hiszem hogy hasonlítania kellene ilyen téren rá...
Szerintem teljesen nyilvánvaló hogy a 3rd party appok ikonjai is igazodni fognak, nem is értem ez miért kérdés egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Formula-1
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- MÁV topic
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged